DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  LATEX-MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  STRUCTUUVERF

  TUINONDERHOUD

  TUINONDERHOUT

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

GARANTIE SILICAAT

boonstoppel garantie silicaat is een hoogwaardige, watergedragen muurverf voor buiten en binnen op basis van kaliwaterglas. het is geschikt voor het afwerken van gevels, met name van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen, mergel en cementgebonden pleisters. het is niet geschikt voor gips en uitsluitend te gebruiken op een verkiezelende ondergrond, dus alleen op minerale ondergronden en minerale (silicaat)verven. de verf heeft daarnaast een uitstekende buitenduurzaamheid en is sterk waterdampdoorlatend. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

223,81

GARANTIE SILICAAT VOORSTRIJK

boonstoppel garantie silicaat voorstrijk is een watergedragen voorstrijkmiddel voor buiten en binnen op basis van kaliwaterglas. het is geschikt voor toepassing in het garantie silicaat muurverfsysteem op minerale ondergronden zoals baksteen, kalkzandsteen, mergel en cementgebonden pleisters. het is niet geschikt voor gips. deze voorstrijk heeft een verkiezelende ondergrond nodig en mag daarom uitsluitend worden toegepast op minerale ondergronden en minerale (silicaat)verven. de voorstrijk heeft een hoog indringend vermogen, geen filmvorming, is sterk waterdampdoorlatend en is onverzeepbaar. het is overschilderbaar na ca. 8 uur. verbruik: ca. 4-6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

112,68

GARANTIETEX ACRYL

boonstoppel garantietex acryl is een matte, waterverdunbare en oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. de verf is waterdampdoorlatend en zeer gemakkelijk te verwerken. geschikt voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. verbruik: ca. 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,97

GARANTIETEX DIALITH

boonstoppel garantietex dialith is een oplosmiddelhoudende muurverf voor buiten op basis van pliolite. de verf heeft een uitstekende buitenduurzaamheid en is waterdampdoorlatend. geschikt voor het behandelen van steenachtige ondergronden zoals beton en metselwerk. toepasbaar vanaf 2c. verbruik: ca. 6-9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

209,41

GARANTIETEX FIXEERGROND

boonstoppel garantietex fixeergrond is een waterverdunbaar voorstrijkmiddel op basis van acrylaatdispersie voor zuigende en poreuze ondergronden. zorgt voor vermindering van de zuiging van steenachtige ondergronden en plaatmaterialen en fixering(vastzetten) van poederende of krijtende verfresten op poreuze ondergronden. heeft een groot indringend vermogen, ook in de diepere zones, een grote capillaire werking en is waterdampdoorlatend. overschilderbaar met dispersiemuurverven en terpentineverdunbare muurverven. ook zijn de wanden na gebruik van deze voorstrijk uitermate geschikt voor het aanbrengen van wandbekleding of behang met lijm of plaksel. het naderhand afstomen van de wanden gaat dan ook beter zonder beschadiging van de wand. overschilderbaar na ca. 6 uur. verbruik: ca. 8-10 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

68,68

GARANTIETEX ISOLEER

boonstoppel garantietex isoleer is een watergedragen, isolerende, waterdampdoorlatende, onverzeepbare muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. speciaal geschikt voor het overschilderen van ondergronden verontreinigd met bijvoorbeeld rookaanslag, roetaanslag of waterkringen. toepasbaar op praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. de verf is zeer schrobvast: klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

101,61

GARANTIETEX MAT

boonstoppel garantietex mat is een duurzame, waterverdunbare, matte en oplosmiddelvrije muurverf voor binnen en buiten op basis van kunstharsdispersie. deze verf is zeer gemakkelijk te verwerken. geschikt voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. verbruik: ca. 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,95

GARANTIETEX SATIN

boonstoppel garantietex satin is een duurzame, waterverdunbare, zijdeglanzende en oplosmiddelvrije muurverf voor binnen en buiten op basis van kunstharsdispersie. deze verf is zeer gemakkelijk te verwerken, onverzeepbaar en vergeelt niet. geschikt voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. de verf is zeer schrobvast: klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

147,67

GARANTIETEX SCHIMMELBESTENDIG

boonstoppel garantietex schimmelbestendig is een watergedragen, matte, schimmelbestendige muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. geschikt voor het behandelen van steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk en pleisterwerk. door de schimmelbestendige eigenschappen is dit product uitermate geschikt in bijvoorbeeld brood-, conserven-, melk- en papierfabrieken, abattoirs, brouwerijen, leerlooierijen, ziekenhuizen en badkamers. niet geschikt voor oppervlakken die direct in contact komen met onverpakte levensmiddelen en veevoeders. verbruik: ca. 7-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

58,91

GARANTIETEX SL GEVELVERF

garantietex sl gevelverf is een duurzame, sterk waterdampdoorlatende, regendichte, spanningsarme gevelverf met scheuroverbruggende eigenschappen op basis van siliconenhars-emulsie. droogt onder invloed van zonlicht, dus alleen buiten toepasbaar. geschikt voor het behandelen van steenachtige ondergronden, zoals metselwerk en pleisterwerk. toepassing op beton wordt afgeraden omdat deze verf het beton niet beschermd tegen carbonatie. ook zeer geschikt voor het behandelen van gevels met haar- en krimpscheuren (scheuroverbruggend volgens nen en 1062-7, classificatie a1 t/m a3) en het overschilderen van oude, intacte muurverflagen op basis van kunstharsdispersie en silicaat. deze verf is niet toepasbaar op dampremmende verflagen zoals alkydharsverf. verbruik: ca. 4-6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

279,38

GARANTIETEX SUPERDEK

boonstoppel garantietex superdek is een waterverdunbare, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van kunststofdispersie. de verf heeft een grote dekkracht en is geurarm. geschikt voor het behandelen van praktisch alle steenachtige ondergronden, zoals beton, schuurwerk, metselwerk, pleisterwerk en gipskartonplaat. verbruik: ca. 7-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,49

Boonstoppel
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn