DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

CREATIONS MUURVERF EXTRA MAT MENGMACHINE

flexa creations muurverf extra mat is een superieure kwaliteit muurverf op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. het is geschikt voor muren en plafonds binnenshuis, en speciaal geschikt voor badkamers en keukens. het kan worden toegepast op o.a. baksteen, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk, plafonds hard/zacht board, latexmuurverf, steen, beton, glasweefsel, behang en gipskarton. het heeft een hoge dekkracht, is oplosmiddelvrij, isoleert vlekken van roet, nicotine en opgedroogde waterkringen en is schrobvast. aantal aanbevolen lagen: 1-2. rendement: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,89

CREATIONS MUURVERF KRIJT MENGMACHINE

flexa creations muurverf krijt is een kwalitatief hoogwaardige, extra matte, goed dekkende, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatcopolymeer dispersie. het is poederachtig mat en zeer goed reinigbaar en schrobbaar met kleurbehoud. de hd color technology zorgt voor diepe intense kleuren en de unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door uv-licht. het is geschikt voor muren en plafonds binnen zoals (bak)steen, beton, papierbehang, glasweefsel, gipskarton, latex muurverf en (glad) pleisterwerk. het is na 4 uur overschilderbaar. rendement: 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,89

CREATIONS MUURVERF KRIJT READY MIXED

flexa creations muurverf krijt is een kwalitatief hoogwaardige, extra matte, goed dekkende, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatcopolymeer dispersie. het is poederachtig mat en zeer goed reinigbaar en schrobbaar met kleurbehoud. de hd color technology zorgt voor diepe intense kleuren en de unieke formulering vermindert vervaging van kleurpigmenten door uv-licht. het is geschikt voor muren en plafonds binnen zoals (bak)steen, beton, papierbehang, glasweefsel, gipskarton, latex muurverf en (glad) pleisterwerk. het is na 4 uur overschilderbaar. rendement: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,99

CREATIONS MUURVERF ZIJDEMAT

flexa creations muurverf zijdemat is een hoogwaardige, zijdematte, goed dekkende, waterdampdoorlatende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-coplymeerdispersie. het is geschikt voor diverse ondergronden zoals baksteen, papierbehang, hard/zachtboard, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang. het is uitermate geschikt voor toepassing in badkamer en keukens en aan te brengen met een acrylkwast of muurverfroller. verbruik: ca. 13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,98

CREATIONS MUURVERF ZIJDEMAT MENGMACHINE

flexa creations muurverf zijdemat is een goed dekkende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. het is geschikt voor toepassing op baksteen, schoon metselwerk,(glad) pleisterwerk, plafonds, hard/zacht board, latexmuurverf, steen, beton, glasweefsel, behang en gipskarton. het is goed reinigbaar en waterdampdoorlatend, waardoor het uitermate geschikt is voor badkamers en keukens. verbruik: ca. 13 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,89

CREATIONS VOORSTRIJK

flexa creations voorstrijk is een matte, dekkende, waterverdunbare voorstrijk voor binnen op basis van acrylaatcopolymeer en alkydemulsie. het is speciaal ontwikkeld als ondergrond voor flexa creations muurverf. het zorgt ervoor dat de muurverf beter dekt en de kleur nog mooier en intenser wordt. het is geschikt voor zuigende muren en plafonds binnen zoals (bak)steen, papierbehang, gipskarton en (glad) pleisterwerk. het is na 4 uur overschilderbaar. rendement: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,59

Flexa
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn