DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

COLORS ED MUURVERF METALLIC

flexa colors muurverf ed metallic is een decoratieve, zijdematte, watergedragen metallic muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. het is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. het is goed bestand tegen continue waterbelasting in de doucheruimte, heeft extra dekkracht, is schrobvast en uitstekend weerbestendig. aantal aanbevolen lagen: 1-2. rendement: ca. 10-12 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,34

CREATIONS MUURVERF EXTRA MAT

flexa creations muurverf extra mat is een goed dekkende, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. het is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk, plafonds, hard/zacht board, latexmuurverf, steen, beton, glasweefsel, behang en gipskarton. de verf isoleert vlekken van roet, nicotine en opgedroogde waterkringen en is schrobvast. het is uitermate geschikt voor badkamers en keukens. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,98

CREATIONS MUURVERF METALLIC

flexa creations muurverf metallic is een decoratieve, watergedragen metallic muurverf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. het is geschikt voor gladde muren en plafonds, zoals baksteen, behang, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. het is ook geschikt voor glasvezel behang. deze geurarme, oplosmiddelvrije verf heeft een hoge dekkracht en is snel drogend en goed reinigbaar. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,89

CREATIONS MUURVERF METALLIC MENGMACHINE

flexa creations muurverf metallic is een decoratieve, watergedragen metallic muurverf voor binnen op basis van acrylaat- coplymeerdispersie. het is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. aantal aanbevolen lagen: 1-2. rendement: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,37

CREATIONS MUURVERF SCHOOLBORDVERF

flexa creations muurverf schoolbordverf is een matte, goed dekkende, afwasbare verf voor binnen op basis van acrylaat-copolymeerdispersie. het is geschikt voor hout, baksteen, latexmuurverf, (glad) pleisterwerk en oude, goed hechtende schone en geschuurde verflagen. het is beschrijfbaar met krijt (niet met wasco, vetkrijt etc.). verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,19

CREATIONS MUURVERF TESTER

flexa creations muurverf tester is een matte, vochtregulerende, goed dekkende, waterverdunbare muurverf. het is te gebruiken als kleurtester om een juiste inschatting te kunnen maken van de gekozen kleur in muurverf. droogtijd: 2 uur. dekking: ca. 0,3 m per 30 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,98

LATEX PLUS

flexa latex plus is een matte, vochtregulerende en uitstekend dekkende muurverf voor muren en plafonds binnenshuis (o.a. baksteen, papierbehang, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk). verbruik: ca. 10 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,00

MUURVERF KLEURTESTER

flexa muurverf kleurtester is speciaal om een trendkleur thuis te kunnen testen op een muur. in de tester zit een kleine vachtroller verwerkt waarmee zonder gebruik van een kwast of roller de verf aan te brengen is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

0,99

POWERDEK BADKAMERS EN KEUKENS

flexa powerdek badkamers en keukens is een matte, vochtregulerende, waterverdunbare muurverf voor binnen. het is uitermate geschikt voor gebruik in badkamer en keuken, goed bestand tegen waterbelasting en tevens prima bestand tegen vervuiling. theoretisch verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,99

POWERDEK CLEAN

flexa powerdek clean is een matte, reinigbare muurverf voor binnen die zijn kleur behoudt. bovendien is de muurverf makkelijk te verwerken en geurarm. het is geschikt voor muren en plafonds en is toepasbaar op baksteen, papierbehang, hard- en zachtboard, gipskarton, latex muurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk. rendement: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

62,99

POWERDEK MUREN EN PLAFONDS

flexa powerdek muur en plafond is een matte, vochtregulerende, waterverdunbare muurverf voor muren en plafonds binnen. het is geschikt voor toepassing op o.a. baksteen, papierbehang, hard- en zachtboard, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk, (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang. afhankelijk van de ondergrond wordt 1 2 lagen geadviseerd. het is na ongeveer 5-6 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,79

POWERDEK VLEKKEN

flexa powerdek vlekken is de ideale isolerende verf voor muren en plafonds binnenshuis. het is bij uitstek geschikt voor muren of plafonds met vlekken zoals nicotine, vochtvlekken, waterkringen, roetaanslag of vilstiftstrepen. het is stralend wit en dekt uitstekend. verbruik: ca. 10 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

32,09

PREMIUM WHITE

flexa premium white is een matte, premium muurverf op basis van vinylcopolymeerdispersie voor muren en plafonds binnenshuis. het is geschikt voor de toepassing op o.a. baksteen, papierbehang, hard/zacht board, gipskarton, latexmuurverf, schoon metselwerk en (glad) pleisterwerk en glasvliesbehang. het is goed bestand tegen continue waterbelasting in de doucheruimte, heeft een optimale dekkracht, een zeer kwalitatieve mat witte afwerking en is makkelijk verwerkbaar. aantal aanbevolen lagen: 1-2. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,69

Flexa
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn