DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

PERFECT BASE DEKKENDE MUUR VOORSTRIJK

histor perfect base dekkende muur voorstrijk is een watergedragen, goed dekkend voorstrijkmiddel voor binnen op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor het voorstrijken en opheffen van lichte zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden zoals gips, beton, pleisterwerk en metselwerk waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. het zorgt voor een betere dekking van donkere en intense kleuren. de voorstrijk fixeert enigszins poederende lagen, nivelleert lichte en/of onregelmatige zuiging, is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede indringing, is geurarm en onbrandbaar en na ca. 6 uur overschilderbaar met latex en synthetische muurverf. verbruik: ca. 7-8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,02

PERFECT BASE FIXERENDE VOORSTRIJK

histor perfect base fixerende voorstrijk is een waterverdunbaar voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het voorstrijken en fixeren van poederende ondergronden en het tegelijkertijd verminderen van zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. de voorstrijk is geurarm en onbrandbaar, gemakkelijk verwerkbaar en waterdampdoorlatend. het is na ca. 16 uur overschilderbaar met latex en synthetische muurverf. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,33

PERFECT BASE TRANSPARANTE MUUR VOORSTRIJK

histor perfect base muur voorstrijk transparant is een waterverdunbaar voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het voorstrijken en opheffen van lichte zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden zoals gips, beton, pleisterwerk en metselwerk waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. ook het voorstrijken voor het behangen vergemakkelijkt het plakken op zuigende ondergronden. de voorstrijk nivelleert sterke en/of onregelmatige zuiging, is gemakkelijk verwerkbaar, heeft een goede indringing, fixeert enigszins poederende lagen, is waterdampdoorlatend, geurarm en na ca. 16 uur overschilderbaar met latex en synthetische muurverf. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,37

PERFECT BASE VLEK ISOLERENDE VOORSTRIJK

histor perfect base vlek isolerende voorstrijk op basis van acrylaatdispersie is geschikt voor het isoleren en vastzetten van vlekken op muren en plafonds binnen. het draagt bij aan een egaal eindresultaat en is oplosmiddel- en geurarm. het is toepasbaar op steenachtige ondergronden die vervuild zijn met bijvoorbeeld vocht-, nicotine- of roetvlekken. tegelijkertijd is het geschikt voor het verminderen van zuigingsverschillen in steenachtige ondergronden, waardoor kleur- en vlekbontheid wordt tegengegaan. in geval van zeer ernstige verontreiniging wordt geadviseerd een tweede laag aan te brengen. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,87

Histor
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn