DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

CLEAN MUURVERF

histor clean reinigbare muurverf, op basis van kunstharsdispersie, is na 1 maand droging uitstekend te reinigen met water en een spons doordat de vlek niet in de verf trekt. de muurverf blijft daarbij mat na reinigen. het is ideaal geschikt voor vuilgevoelige en intensief gebruikte ruimtes binnen zoals de keuken, de gang en kinderkamers. het is geschikt voor het schilderen van bestaande verflagen, goed vastzittend behang, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk, beton en gips- en boardplaten, mits goedvoorbehandeld. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,50

COLOR COLLECTION MUURVERF KALKMAT MENGMACHINE

histor the color collection muurverf kalkmat is een waterverdunbare muurverf met een excellente dekking en een maximaal poedermat resultaat voor binnen op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor het overschilderen van bestaande verflagen en het schilderen van goed vastzittend behang, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk, beton en gips- en boardplaten, mits goed voorbehandeld. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,80

COLOR COLLECTION MUURVERF KALKMAT READY MIXED

histor color collection muurverf kalkmat is een waterverdunbare muurverf met een excellente dekking en een maximaal poedermat resultaat voor binnen op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor het overschilderen van bestaande verflagen en het schilderen van goed vastzittend behang, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk, beton en gips- en boardplaten, mits goed voorbehandeld. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,90

COLOR COLLECTION MUURVERF ZIJDEMAT

histor the color collection muurverf zijdemat is een uitstekend dekkende, zeer goed reinigbare, waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor het schilderen van bestaande verflagen, goed vastzittend behang, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk, beton en gips- en boardplaten, mits goed voorbehandeld. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,80

MONODEK

histor monodek is een matte, eenvoudig verwerkbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor toepassing op wanden en plafonds binnenshuis. en laag levert over het algemeen voldoende dekking op. het is geschikt voor het schilderen van bestaande verflagen, goed vastzittend behang, nieuw en bestaand metselwerk, pleisterwerk en beton en gips- en boardplaten, mits goed voorbehandeld. verbruik: ca. 10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,37

MONODEK BATHROOM

histor monodek bathroom maakt de muren van de badkamer en keuken weer fris. deze matte muurverf dekt in n laag, is schimmelbestendig en daardoor ideaal voor vochtige ruimtes. de ultra dense technology zorgt voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. het is vochtregulerend, afwasbaar, geurarm en oplosmiddelvrij. rendement: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,96

MONODEK CLEAN

histor monodek clean is een matte reinigbare muurverf, ideaal voor vuilgevoelige ruimtes zoals de keuken, hal of kinderkamer. door de nospot technology trekken de vlekken niet in en blijft de muur mat na reiniging. verder zorgt de ultra dense technology voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,00

MONODEK EXTERIOR MUURVERF

histor monodek exterior is een matte, vuilafstotende muurverf die het huis jarenlang tegen weersinvloeden beschermt. de ultra dense technology zorgt voor een hogere dichtheid van de verf en daarmee optimale dekking. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,90

MONODEK GOLD

histor monodek gold is een matte latex met een excellente dekking, geschikt voor wanden en plafonds binnen. het is toepasbaar op steenachtige ondergronden zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton en op gips, gipskarton en boardplaten. en laag is voldoende voor een kwalitatief uitstekend resultaat. verbruik: ca. 7-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,98

ONE MUURVERF MAT

histor one muurverf mat is een waterverdunbare muurverf op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden binnen, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. het is ook geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. de verf is schrobvast, heeft een gladde structuur en uitstekende dekking, is reukarm en oplosmiddelvrij. verbruik: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,56

PERFECT BASE SCHIMMELBESTENDIGE MUURVERF

histor perfect base schimmelbestendige muurverf is een matte, waterverdunbare, schimmelbestendige muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor het aanbrengen van een schimmelbestendige laag op plaatsen waar dat noodzakelijk is. het is niet toepasbaar in ruimtes waar contact met (dier)voedsel mogelijk is. het is geschikt voor (poreuze) steenachtige ondergronden zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. het is tevens geschikt voor het schilderen van gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. de verf heeft een goede dekking en is wasbaar en nat schrobbaar. verbruik: ca. 7-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,23

PERFECT BASE VLEK ISOLERENDE MUURVERF

histor perfect base vlek isolerende muurverf is een witte, watergedragen, isolerende muurverf voor binnen op basis van speciale acrylaatdispersies. het is geschikt voor het isoleren van ondergronden die licht tot zwaar vervuild zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen (nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen, koffie- en theevlekken). het is toepasbaar op steenachtige ondergronden, pleisterwerk, goed vastzittend behang, beton en gips- en boardplaten. verbruik: ca. 7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,52

PERFECT EFFECTS HIGHLIGHTS

histor perfect effects highlights is een decoratieve, transparante muurverf op basis van watergedragen kunstharsdispersie met een toevoeging van glimmende deeltjes voor een uniek highlights effect. de rainbow pearl geeft de muur een schitterend parelmoer effect, de glimmering stone geeft de muur een glinsterend granietachtig effect, de summer gold geeft de muur feestelijke, gouden glitters en de sparkling sterling heeft zilveren glitters die samen met de lichtinval de muur tot leven brengen. het kan worden aangebracht met een vachtroller. het is niet geschikt voor vochtige ruimtes. verbruik: ca. 5-7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,97

PERFECT EFFECTS METALLIC MENGMACHINE

histor perfect effects muurverf metallic is een waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van acrylaatharsdispersie. het is geschikt voor het decoratief schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden zoals goed afgebonden pleisterwerk, metselwerk en beton, gips, gipskarton en boardplaten. het is tevens geschikt voor het overschilderen van oude muurverflagen. de verf is gemakkelijk verwerkbaar, schrobvast, eventueel verdunbaar met water, heeft een sprankelend effect en accentueert structuurverf en structuurpleisters. verbruik: ca. 10-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,40

PERFECT EFFECTS METALLIC READY MIXED

histor perfect effects muurverf metallic is een waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van acrylaatharsdispersie. het is geschikt voor het decoratief schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden pleisterwerk, metselwerk en beton, gips, gipskarton en boardplaten. het is tevens geschikt voor het overschilderen van oude muurverflagen. de verf is gemakkelijk verwerkbaar, schrobvast, eventueel verdunbaar met water, heeft een sprankelend effect en accentueert structuurverf en structuurpleisters. verbruik: ca. 10-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,08

PERFECT EFFECTS VELVET TOUCH

histor perfect effects muurverf velvet touch is een watergedragen muurverf voor binnen, op basis van acrylaatharsdispersie. het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) gladde steenachtige ondergronden zoals goed afgebonden glad pleisterwerk en -beton, gips-, gipskarton-, en boardplaten en het overschilderen van intacte oude muurverflagen. de verf heeft een zeer mat, fluweelachtig uiterlijk, is reukarm en oplosmiddelvrij, heeft sprankelende lichtreflectieaccenten, is wasbaar en nat schrobbaar en zeer decoratief. verbruik: ca. 6 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,96

PERFECT FINISH BADKAMER ZIJDEGLANS

histor perfect finish badkamer muurverf zijdeglans is speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimtes. doordat de muurverf sterk vochtregulerend is, blijven de kwaliteit en de kleur langer behouden. verbruik: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,97

PERFECT FINISH MUURVERF EXTRA MAT

histor perfect finish muurverf extra mat is een waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. het is tevens geschikt voor gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. de verf heeft een zeer grote dekkracht, is reukarm en oplosmiddelvrij, licht afneembaar en vochtregulerend. verbruik: ca. 7-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,40

PERFECT FINISH MUURVERF GLANS

histor perfect finish muurverf glans is een waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden pleisterwerk, metselwerk en beton, gips, gipskarton en boardplaten. het is tevens geschikt voor het overschilderen van oude muurverflagen. de verf is gemakkelijk verwerkbaar, schrobvast, eventueel verdunbaar met water, vochtregulerend, reukarm en onbrandbaar. verbruik: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,40

PERFECT FINISH MUURVERF MAT MENGMACHINE

histor perfect finish muurverf mat is een waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. het is tevens geschikt voor gips, gipskarton, boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. de verf heeft een zeer grote dekkracht, is reukarm en oplosmiddelvrij, wasbaar en nat schrobbaar en vochtregulerend. verbruik: ca. 7-8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,76

PERFECT FINISH MUURVERF MAT READY MIXED

histor perfect finish muurverf mat is een waterverdunbare muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. het is geschikt voor het schilderen van (poreuze) steenachtige ondergronden, zoals goed afgebonden schuurwerk, pleisterwerk, metselwerk en beton. het is tevens geschikt voor gips, gipskarton en boardplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. de verf heeft een zeer grote dekkracht, is reukarm en oplosmiddelvrij, vochregulerend en wasbaar en nat schrobbaar. verbruik: ca. 7-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,57

Histor
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn