DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

CLEANTEX

hoeka cleantex is een zeer goed reinigbare, goed dekkende, extra matte, watergedragen muurverf voor binnen. het is optimaal reinigbaar na 30 dagen uitharding: de meest voorkomende vervuilingen kunnen gemakkelijk worden gereinigd met lauw water en een spons. het heeft een goede hechting, is schrobvast (klasse 1), zeer makkelijk te reinigen, blijft mat en glanst niet op na reinigen. het is toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden zoals bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat en board en het is tevens geschikt voor het schilderen van glasweefsel. applicatiemethode: voor gebruik goed roeren en in 1 of 2 lagen met roller, kwast of verfspuit opbrengen. na ca. 6 uur kan een eventuele tweede laag worden aangebracht. theoretisch verbruik: ca. 8 m per liter op een gladde ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,03

DUBBELDEKKER

hoeka dubbeldekker is een extra dekkende, extra matte, goed afwasbare, universeel toepasbare muurverf voor de afwerking van muren en plafonds binnen. het heeft een uitstekende hechting en vloeiing. het is toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden zoals bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat en board en het is tevens geschikt voor het schilderen van glasweefsel. applicatie: in 1 of 2 lagen met roller, kwast of airless-spuit. na ca. 4-6 uur kan een eventuele tweede laag worden aangebracht. theoretisch verbruik: ca. 7 m op een gladde ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,46

ISOBLOK

hoeka isoblok is een isolerende, goed dekkende, watergedragen muurverf voor binnen. het is schrobvast klasse 1 volgens din en 13300 en voorkomt doorbloedingen van lichte verontreinigingen door nicotine-aanslag en vochtkringen. het is geschikt voor nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, vlakke en droge ondergronden. applicatiemethode: in 1 of 2 lagen met roller, kwast of airless-spuit. na 24 uur kan een eventuele tweede laag worden aangebracht. theoretisch verbruik: ca. 8 m per liter op een gladde ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,70

MAXIMAT

hoeka maximat is een universeel toepasbare, uitstekend dekkende, matte, schrobvaste muurverf op basis van kunstharsdisperie voor binnen en buiten. het heeft een uitstekende hechting, is ademend en goed weerbestendig. het is geschikt voor alle nieuwbouw en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden zoals bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat en board en het is tevens geschikt voor het schilderen van glasweefsel. applicatiemethode: goed roeren voor gebruik en in 1 of 2 lagen met roller, kwast of airless spuit opbrengen. na ca. 4-6 uur kan een eventuele tweede laag worden aangebracht. theoretisch verbruik: ca. 8 m op een gladde ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,07

PROJECTTEX BINNEN

hoeka projecttex is een goed dekkende, goed afwasbare, matte, universeel toepasbare, oplosmiddelvrije muurverf. het is uitermate geschikt voor projectmatige toepassingen voor de afwerking van muren en plafonds binnen. het is toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden zoals bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, board en het is tevens geschikt voor het schilderen van glasweefsel. applicatie: in 1 of 2 lagen met roller, kwast of airless spuit. na ca. 4-6 uur kan een eventuele tweede laag worden aangebracht. theoretisch verbruik: ca. 7 m op een gladde ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,88

PROJECTTEX BINNEN EN BUITEN

hoeka projecttex is een goed dekkende en goed afwasbare, matte, universeel toepasbare, oplosmiddelvrije muurverf. het is uitermate geschikt voor projectmatige toepassingen voor de afwerking van muren en plafonds, binnen en buiten. het is toepasbaar in nieuwbouw- en renovatieprojecten op alle draagkrachtige, vlakke, schone en droge ondergronden zoals bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat en board. applicatiemethode: na goed roeren in 1 of 2 lagen met roller, kwast of verfspuit opbrengen. na ca. 4-6 uur kan een eventuele tweede laag worden aangebracht. theoretisch verbruik: ca. 7 m per liter op een gladde ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

53,97

SILCOTEX

hoeka therm silcotex is een hoogwaardige, slagregendichte, water- en vuilafstotende, matte, alkalibestendige gevelverf op basis van siliconenharsemulsie voor buiten. het heeft een hoge waterdampdoorlaatbaarheid, is schrobvast en heeft een optimale vloei. het is geschikt voor toepassing in nieuwbouw- en renovatieprojecten op bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton en baksteen. applicatiemethode: in 1 of 2 lagen met kwast of roller opbrengen. de verf goed verdelen en nat-in-nat verwerken om aanzetten te vermijden. alle banen in dezelfde richting narollen. tijdens droging van de verf niet meer bijwerken. verdunning: 1e laag, op een onbehandelde en stabiele ondergrond, verdunnen met maximaal 10% water, afhankelijk van de aard en de poreusheid van de ondergrond. 2e laag maximaal 5% verdunnen. na ca. 4-6 uur kan een eventuele tweede laag worden aangebracht. theoretisch verbruik: ca. 5 m per liter op een gladde ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

118,02

Hoeka
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn