DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

CACHEMIRE BETON

mathys cachemire beton is een watergedragen decoratieve pleister voor het creren van een strakke betonlook voor binnen. het geeft de muur een stoere en robuuste uitstraling in een handomdraai. het is toepasbaar op de meeste ondergronden (o.a. pleisterwerk, baksteen en beton) en op glasweefsel. theoretisch rendement: 300600 gram per m per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,54

CACHEMIRE BETON PRIMER

mathys cachemire beton primer is een watergedragen witte hechtingsprimer met een fijne korrelige structuur. het is geschikt als grondlaag voor cachemire beton base op alle ondergronden die droog en zuiver zijn. theoretisch rendement: 5-6 m per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,16

CACHEMIRE MAT VELOURS

mathys cachemire mat velours is een muurverf voor hoogwaardige binnentoepassingen. het creert met zijn subtiele glans een ongevenaarde dimensie, is afwasbaar, perfect dekkend en van uitmuntende kwaliteit. het is geschikt voor binnenmuren en plafonds en toepasbaar op de meeste ondergronden (o.a. stucwerk, baksteen en beton) en op glasweefsel. theoretisch rendement: 7-9 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,22

CACHEMIRE SABLE FINISH

mathys cachemire sable finish wordt gebruikt voor de afwerking van binnenverven en decoratieve technieken wanneer een hoge mechanische weerstand vereist is. het is niet vergelend, krasvast, afwasbaar en geurarm. theoretisch rendement: 12-14 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,08

CASHEMIRE BETON FINISH

mathys cashemire beton finish beschermt betonlook tegen vervuiling en wordt antistatisch, waardoor het afwasbaar wordt. het is ideaal ter bescherming van decoratieve systemen zoals cachemire beton of sable transparant. het is niet vergelend en geurarm. theoretisch rendement: 10 tot 13 m per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,63

CASHMERE SABLE PRIMER

mathys cashmere sable primer is binnen te gebruiken op diverse poreuze, niet geschilderde oppervlakken zoals baksteen, stucwerk of beton, alvorens deze af te werken met cachemire sable. het regelt de zuigkracht van de ondergrond, is dekkend en geurarm. theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,48

COVERSUP

zinsser covers up is geschikt voor het isoleren van vlekken in systeemplafond platen. het spuit verticaal en is dus ideaal voor plafonds. het heeft een matte witte afwerking en komt overeen met de meeste plafondtegels in systeemplafonds. potlife: 30 minuten. verbruik: 1,5 m per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,61

DURBOCEM

mathys durbocem is een solventhoudende acrylverf op basis van geplastificeerde acrylaathars voor binnen en buiten. het vernieuwt door water beschadigde muren en beschermt nieuwe muren tegen vochtschade. het is daarom ideaal voor de kelder. theoretisch rendement: 1,5-3 m per liter voor 2 lagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,99

FAIRTEX

mathys fairtex is een matte muurverf op acrylbasis voor binnenmuren en plafonds. het kan op de meest voorkomende ondergronden aangebracht worden en heeft schrobklasse 2. het dekt perfect in 2 lagen op allerhande poreuze en niet poreuze ondergronden zonder glansverschillen. theoretisch rendement: 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,30

FIXONAL

mathys fixonal is een solventgedragen fixeervernis op basis van acrylpolymeren bestemd voor het verstevigen van alle poreuze of poederende ondergronden. het versterkt de vasthechting van de nieuwe laag op de oude verf en geeft meer soepelheid. het is overschilderbaar na 2 uur maar binnen 24 uur. theoretisch rendement: 10-15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,02

MURFILL RENOVATION PAINT

mathys murfill renovation paint is een matte en blijvend elastische renovatieverf die geschikt is voor renovatie en decoratie van historische en nieuwe gebouwen. de microporeuze structuur zorgt dat de ondergrond constant blijft ademen. rendement: minimaal 400 gram per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,50

MURFILL RP SILOXAN NF

mathys murfill rp siloxan nf is een zeer matte elastische renovatiecoating voor buitenmuren op basis van acrylaten-siloxanen. het is geschikt voor het renoveren van oude gevels en het beschermen en renoveren van nieuwe of oude buitenmuren. rendement: 500 gram per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

81,02

MURFILL WATERPROOFING COATING

mathys murfill waterproofing coating is een langdurig elastische, esthetische en waterdichte gevelbescherming voor buiten. het is gebruiksklaar en eenvoudig aan te brengen op elke gevel met vachtroller of airless spuit. de microporeuze structuur zorgt dat de ondergrond constant blijft ademen. het beschermt met ijzer gewapend beton tegen carbonatatie en corrosie en chloride. verbruik: 400 gram per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,66

MURFILL WP INTER

mathys murfill wp inter is een elastische tussenlaag voor gevelrenovatie in combinatie met murfill wp plus nf. het is scheuroverbruggend van 0,2 mm tot 2 mm. verbruik: 250-500 gram per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

76,90

MURFILL WP PLUS NF

mathys murfill wp plus nf is een gladde, halfdikke, elastische muurverf voor gevels op basis van acrylharsen met uv-vernettend systeem, voor het waterdicht maken van gevels. het is scheuroverbruggend van 0,2 mm tot 2 mm. verbruik: 500 gram per m per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

76,90

MURPRIM AQUA NF

mathys murprim aqua nf is een watergedragen acrylprimer voor toepassing voor murfill rp siloxan nf, murfill wp plus nf en murfill wp inter. het impregneert en fixeert gezonde ondergronden die niet afschilferen, is goed dekkend en bestand tegen alkaliniteit van de minerale ondergrond, heeft een soepele film, is waterdampdoorlatend en uitstekende weerstand tegen weersomstandigheden, heeft excellente duurzaamheid en is toepasbaar op intacte oude verflagen. theoretisch rendement: 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

95,88

MURPRIM S NF

mathys murprim s nf is een solventgedragen goed dekkende primer op basis van pliolite voor buitenmuren. het impregneert & fixeert de minerale ondergrond, is aan te brengen op licht vochtige ondergronden, heeft een goed dekvermogen, is toepasbaar op recent gepleisterde muren, is uitstekend bestand tegen weersomstandighedenen heeft een excellente duurzaamheid. theoretisch rendement: 3-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

138,18

PARACEM DECO

mathys paracem deco is een watergedragen goed dekkende en goed afwasbare binnenmuur- en plafondverf voor plafonds en muren van gips, baksteen, beton of gipsplaten. het heeft een lange open tijd waardoor er geen aanzetten zichtbaar zijn. het is daarom zeer geschikt voor oppervlakken met invallend licht. rendement: 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,26

PARACEM DECO NATURE NF MAT

mathys paracem deco nature nf mat is een watergedragen acrylaatdispersieverf voor hoogwaardige binnentoepassingen. het is toepasbaar op de meeste ondergronden zoals pleisterwerk, baksteen en beton, zowel in particuliere als in openbare gebouwen. theoretisch rendement: 8-10 m per liter per laag (2 lagen aanbevolen).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

66,41

PARACEM DECO NATURE PRIMER NF

mathys paracem deco nature primer nf is een watergedragen impregneerprimer met ecolabel voor hoogwaardige binnentoepassingen. het is geschikt voor nieuwe muren die met paracem worden afgewerkt. theoretisch rendement: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,72

PARACEM DECO NATURE SATIN NF

mathys paracem deco nature satin nf is een watergedragen acrylaatverf voor hoogwaardige binnentoepassingen. het is zeer goed reinigbaar en met een roller of kwast aan te brengen. het is toepasbaar op de meeste ondergronden zoals stucwerk, baksteen of beton, zowel in particuliere als in openbare gebouwen, en heeft een europees ecolabel. theoretisch rendement: 10-12 m per liter per laag (er worden 2 lagen aanbevolen).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

74,06

PARACEM DECO NATURE SEMI-MATT

mathys paracem deco nature semi-matt is een watergedragen satijnmatte binnenmuurverf met ecolabel arylaatverf voor hoogwaardige binnentoepassingen. het is toepasbaar op de meeste ondergronden zoals stucwerk, baksteen en beton. theoretisch rendement: 7-10 m per liter per laag (2 lagen aanbevolen).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

74,06

PARACEM DECO PLAFOND

mathys paracem deco plafond is een superdekkende extra matte acrylaatverf. door de lange open tijd kunnen aanzetten en overlappingen makkelijk worden voorkomen, dit zorgt ervoor dat het ideaal is voor plafonds. het is te gebruiken voor binnenmuren en plafonds op stucwerk, gipsplaat, pleisterwerk, bakstenen en beton. het dekt meestal in n keer. verbruik: 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,17

PARACEM DECO PRESTIGE

mathys paracem deco prestige is een watergedragen, extra matte, goed dekkende en goed afwasbare binnenmuur- en plafondverf. het heeft een lange opentijd waardoor er geen aanzetten zichtbaar zijn. het is zeer geschikt voor oppervlakken met invallend licht of strijklicht en het is licht isolerend, wat het doorbloeden van de meeste in water oplosbare vlekken zoals nicotine of inkt voorkomt. theoretisch verbruik: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,62

PARACEM DECO PRIMER

mathys paracem deco primer is een watergedragen voorstrijkmiddel voor binnen op basis van acrylharsen. het dekt goed en heft verschillen in zuigkracht van de ondergrond op. het is geschikt voor diverse poreuze ongeschilderde oppervlakken zoals baksteen, stucwerk, beton en gipsplaten. het is onverschilderbaar na 2-3 uur. verbruik: 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,90

PARACEM DECO SEMI-MATT SOFT

mathys paracem deco soft is een watergedragen satijnmatte acrylaatdispersieverf voor binnentoepassingen. het heeft een goede mechanische wrijvingsweerstand, is afwasbaar, heeft een gesloten verffilm en is aanzetvrij. het is toepasbaar op de meeste ondergronden, zoals pleisterwerkwerk, baksteen, beton en glasweefsel. theoretisch rendement: 7-9 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,76

PARACEM DECO ULTRA CLEAN

mathys paracem deco ultra clean is een watergedragen, extra matte, goed dekkende en goed afwasbare muur- en plafondverf. door de lange open tijd zullen er (bijna) geen aanzetten zichtbaar zijn. het is zeer geschikt voor oppervlakken met invallend (strijk)licht. het voorkomt het doorbloeden van de meeste in wateroplosbare vlekken, zoals nicotine en roet of lekkage vlekken. het kan worden aangebracht op o.a. pleister, cement, beton, houtvezelplaten, isolerende hardschuimpanelen, oude verf en behangpapier. verbruik: 7-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,32

PARACEM SEMI-GLOSS

mathys paracem semi-gloss is een watergedragen halfglanzende acrylaatverf op basis van styreenacrylaat en pure acrylaatharsen voor binnen- en buitenmuren. rendement: ca. 7,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,86

PARACEM SEMI-MATT

mathys paracem is een hoogwaardige, onverzeepbare buitenmuurverf die ook voor binnen te gebruiken is. het is geschikt voor toepassing op nieuwe en oude ondergronden zoals metselwerk, cementbepleistering of pleister, beton, bakstenen, tussenschotten in gipskarton en houten panelen. verbruik: 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,18

PARASIL

mathys parasil is een goed vullende, matte gesilaniseerde gevelverf op basis van siloxaanharsen en 100% acrylaatharsen. het is ideaal voor oneffen, gestructureerde ondergronden. het is toepasbaar op de meeste minerale ondergronden alsook op oude dispersieverven. het voorkomt barstvorming in verdiepte delen van de behandelde ondergrond (zoals baksteen). rendement: 5-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

72,94

PARASIL COMPACT

mathys parasil compact is een goed vullende onderlaag/tussenlaag op basis van watergedragen acrylaat- en polysiloxaanharsen. het is geschikt voor gebruik in combinatie met parasil. het is geschikt voor het beschermen en decoreren van nieuwe of oude buitenmuren, muren in metselwerk, beton of hydraulische pleisters en het werkt kleine barstvorming weg. het is ook geschikt voor onderhoud van oude elastische verflagen en buitengevelisolatie. aantal aanbevolen lagen: 1-2. theoretisch rendement: 5-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

168,29

PEGAFIX UNIVERSAL

mathys pegafix is een kleurloze impregnatieprimer op basis van acrylaathydrosolen. het heeft een groot fixerend vermogen op diverse poreuze en licht krijtende oppervlakken, alvorens deze te schilderen met waterverdunbare verven. het is overschilderbaar na 2-4 uur. rendement: 5-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,02

PEGAMAT AQUA ISOLE

mathys pegamat aqua isole is een matte, spanningsarme en isolerende renovatieverf voor binnenmuren en plafonds op basis van waterverdunbare gemodificeerde alkydharsen. het is een grond- en eindlaag in n, isoleert nicotine-, rook-, oude watervlekken en talrijke kleurstoffen, heeft een lange open tijd en is snel overschilderbaar. het is geschikt als renovatieverf op binnenmuren en plafonds van o.a. pleister, cement, beton, houtvezelplaten, isolerende hardschuimpanelen, oude verf en behangpapier.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

57,38

PEGAMAT RL ISOLE

mathys pegamat rl isole is een reukarme solventgedragen isolerende coating op basis van geplastificeerde acrylharsen. het isoleert nicotinevlekken, rook-, roet- en oude vochtplekken en talrijke kleurstoffen, is snel overschilderbaar en is een primer en afwerkingslaag in n. het is geschikt als renovatieverf op binnenmuren en plafonds, zoals pleister, cement, beton, houtvezelplaten, isolerende hard-schuimpanelen, oude verf en behangpapier. rendement: 9-12 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,92

PEGAPRIM EXTERIOR

mathys pegaprim exterior is een zeer goed dekkende watergedragen voorstrijk voor buitenmuren. het neutraliseert de verschillen in zuigkracht van de ondergrond en zorgt voor een uniforme ondergrond qua absorptie en kleur. theoretisch rendement: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,66

PEGAPRIM SANITOP

mathys pegaprim sanitop is een satijnmatte muurverf op basis van watergedragen acrylharsen. het is een primer en toplaag in n en het biedt bescherming tegen aantasting door schimmels, binnen en buiten. het is dus ideaal voor vochtige ruimtes en toepasbaar op minerale ondergronden zoals metselwerk, pleister, beton en baksteen. theoretisch rendement: 7-10 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,51

PEGATEX

mathys pegatex is een hoogwaardige latex en muurverf voor binnen en buiten met schrobklasse 1. het is binnen geschikt voor het schilderen van o.a. muren, plafonds, pleisterplaten, alle soorten pleisterwerk en vezelplaten. het is buiten geschikt voor het schilderen van al dan niet geschilderde muren, op voorwaarde dat de bouw minimaal 2 jaar oud is. theoretisch rendement: 8-10 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,38

PERMAWHITE MATT

zinsser permawhite matt is een uitstekende schimmel- en meeldauwbestendige interieurverf. het is speciaal ontwikkeld voor het verfraaien en beschermen van oppervlakken binnenshuis en voorkomt gedurende vijf jaar de vorming van schimmel en meeldauw op de verflaag. rendement: 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,38

PORISOL PORIENVULLER

mathys porisol is een watergedragen impregneer- en isoleermiddel. het kan zowel met watergedragen als met de meeste synthetische verven overschilderd worden. als porinvuller is het onverdund geschikt voor toepassing op poreuze gronden (karton, papier, lichte houtsoorten) en verdund op ondergronden met verschillende zuigkracht (pleisterwerk, houtvezelplaten). als isolatiemiddel is het onverdund geschikt voor toepassing op exotische houtsoorten, anilinekleuren en oppervlakken vervuild met teerachtige stoffen. het is na 1 uur overschilderbaar. theoretisch rendement: 3-10 m per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,83

SECCO SUPER

mathys secco super maakt buitenmuren zoals baksteen, beton, asbestcement, kalkzandsteen, voegmortels en gasbeton waterafstotend en voorkomt vochtdoorslag. het droogt transparant op en vermindert algengroei, vorstschade en erosie. rendement: 1-4 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,12

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn