DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

CLEAN MAT

prinssen clean mat is extra matte, zeer goed reinigbare en goed dekkende muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. het is uitermate geschikt voor het schilderen van muren in ruimtes die intensief gebruikt worden. het is geschikt voor toepassing op o.a. bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, board en glasweefsel. de optimale reinigbaarheid wordt na ongeveer 30 dagen bereikt. theoretisch verbruik: 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,03

DIEPGROND

prinssen diepgrond is een fixerende, diep indringende, oplosmiddelvrije diepgrondering voor het versterken van poederende ondergronden, binnen en buiten. het bevordert de hechting en vermindert de zuigkracht. het is overschilderbaar na 4 uur. theoretisch verbruik: 6-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,90

ISO RUWER

prinssen iso ruwer is een isolerend, kwartsbevattend voorstrijkmiddel voor binnen en buiten. het is ideaal als hechtbrug tussen licht vervuilde ondergronden (beton, cement- en pleisterwerk en gipsplaat) en de afwerking met prinssen sierpleister. het voorkomt doorslaande vlekken in de afwerklaag en is weerbestendig en waterdampdoorlaatbaar. het is na 24 uur af te werken met sierpleister. theoretisch rendement: 4-5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,58

ISOMAT

prinssen isomat is een isolerende, matte, watergedragen muurverf voor het isoleren van lichte verontreinigingen zoals nicotine-aanslag en droge vochtkringen binnen. het is goed dekkend, ademend en schrobvast klasse 1. het is geschikt voor bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat en board. theoretisch verbruik: 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,70

MUURPRIMER

prinssen muurprimer is een watergedragen, wit gepigmenteerd voorstrijkmiddel voor binnen en buiten. het zorgt voor uitstekende hechting en dekking van prinssen muurverf. het voorkomt glansverschillen en verlaagt zuigkracht. het is overschilderbaar na 4-6 uur. verbruik: 10-12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,30

PROJECT MAT

prinssen project mat is een goed dekkende, matte muurverf voor binnen. het is uitermate geschikt voor het projectmatig schilderen van muren en plafonds. het is geschikt voor toepassing op o.a. bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, board en glasweefsel. theoretisch verbruik: 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,95

RUWER

prinssen ruwer is een hoogwaardig, kwartsbevattend voorstrijkmiddel op basis van 100% acrylaathars voor binnen en buiten. het heeft een perfecte hechting op beton, cement- en pleisterwerk en gipsplaat, zorgt voor een egaal drogende eindafwerking en is weerbestendig en dampdoorlaatbaar. het is na ongeveer 18 uur overschilderbaar met sierpleister. theoretisch verbruik: 4-5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,94

RUWER SD

prinssen ruwer sd is een sneldrogend en kwartsbevattend voorstrijkmiddel op basis van acrylaathars voor binnen. het is geschikt als hechtbrug op beton, cement- en pleisterwerk en gipsplaat voor afwerking met kunstharsgebonden sierpleister. het is overschilderbaar na 18 uur. theoretisch rendement: 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,34

TOPMAT

prinssen topmat is een duurzame, uitstekend dekkende, matte muurverf voor binnen en buiten. het is universeel toepasbaar als eindafwerking op muren, plafonds en gevels, goed weerbestendig en waterdampdoorlaatbaar. theoretisch verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,07

U-MAT

prinssen u-mat is een extra matte, universeel toepasbare muurverf voor muren en plafonds binnen. het is mooi vloeiend, afwasbaar en ademend. het is geschikt voor toepassing op o.a. bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipsplaat, board en glasweefsel. theoretisch verbruik: 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,46

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn