DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

FUNGOSAN PRIMER

relius fungosan primer is een transparante voorstrijk, geschikt voor binnen en buiten. het is geschikt voor het verwijderen van groene aanslag, mos en schimmels en ook geschikt voor vochtige ruimtes. theoretisch rendement: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,37

GRUNDIERKONZENTRAT

relius grundierkonzentrat is een olievrije en onverzeepbare geconcentreerde (na menging) grondering met uitstekende hechtende eigenschappen voor binnen en buiten. het is ook toe te passen als toevoeging aan muurverven voor een langere open tijd en het is speciaal om spack plafonds te behandelen zonder aanzetten. het is te verdunnen met water in een verhouding van 1:4. rendement: ca. 6,5 m per liter (verdund).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

137,54

SILAT CONTACT-FILLER

relius silat contact-filler is een gepigmenteerde, kwartshoudende, hoogvullende en scheuropvullende tussen- en eindlaag op basis van silicaat voor binnen en buiten. het is geschikt voor pleisters (pg ii en iii) en minerale en kunstharsgebonden ondergronden. rendement: 2-3 m per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

62,93

SILAT PRIMER

relius silat primer is een kleurloze toevoeging op basis van silicaat voor het verdunnen van silat-producten en als fixeerlaag voor steenachtige zuigende ondergronden, binnen en buiten. rendement: 4-5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,87

SILCOSAN FILLER

relius silcosan filler is een gepigmenteerde, weerbestendige, buitengewoon goed ademende, waterafstotende, alkalibestendige, kwartshoudende, vullende tussenlaag voor monumentenzorg gebouwen, pleisters (pg ic, ii en iii), minerale en kunstharsgebonden ondergronden. het is ook geschikt voor het egaliseren van kleine oneffenheden. theoretisch rendement: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

290,11

SILCOSAN FLEX-AM

relius silcosan flex-am is een wit gepigmenteerde, vezelversterkte, plasto-elasische tussenlaag en inbedmassa voor binnen en buiten. het is geschikt om scheuren in de ondergronden te overbruggen in het het silcosan-flex systeem. theoretisch rendement: ca. 2 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

293,21

SILCOSAN HYDROPHOB W

relius silcosan hydrophob w is een hydrofobering ter bescherming van natuursteen, metselwerk en betondelen. het is ook geschikt als fixeerlaag. het is impregnerend en vergelingsvrij. het is niet geschikt voor horizontale vlakken. theoretisch rendement: 2,5-5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

118,70

SILCOSAN PRIMER

relius silcosan primer is een kleurloze, oplosmiddelvrije impregnering met goede indringende en verstevigende eigenschappen voor binnen en buiten. het is ook geschikt voor het fixeren van beton. het is overschilderbaar na ca. 4-5 uur. theoretisch rendement: ca. 6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

142,88

TIEFGRUND E.L.F. FARBLOS

relius tiefgrund elf farblos is een kleurloze, waterverdunbare dispersie hechtgrond voor sterk zuigende ondergronden en het vastzetten van poederende ondergronden,binnen en buiten. het is emissievrij, oplosmiddelvrij en reukarm en heeft een diep indringend vermogen. het is overschilderbaasr na 4-5 uur. theoretisch rendement: 6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,05

TIEFGRUND E.L.F. WEISS

relius tiefgrund elf weiss is een witte, waterverdunbare hechtgrond, geschikt voor binnen en buiten. het is geschikt voor zuigende ondergronden en het vastzetten van poederende ondergronden. het is ook geschikt om spaan- en houtvezelplaten voor te behandelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

158,05

TIEFGRUND L FARBLOS

relius tiefgrund l farblos is een kleurloze, oplosmiddelhoudende, reukarme, diep indringende hechtgrond voor buiten. het is geschikt voor sterk zuigende ondergronden en het vastzetten van poederende pleisterlagen en oude krijtende dispersie- en minerale verflagen. het is overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,10

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn