DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ACRYLOR CLASSIC

relius acrylor classic is een weerbestendige, matte gevelcoating op acrylaatbasis voor buiten. het heeft een zeer goede dekkracht en is slagregendicht, waterdampdoorlatend, spanningsarm en co2-remmend. het is zowel met de roller/kwast als arless te verwerken. theoretisch rendement: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,73

ACRYLOR DECO

relius acrylor deco is een zijdematte, kleurloze, alkaliresistente, uiterst weerbestendige en waterafstotende verf met een hoge co2-diffusieweerstand. het is te gebruiken als betonlazuur en voor creatieve technieken op o.a. pleisteroppervlakken. het karakter van de sierbetonoppervlakken blijft bij behandeling behouden. theoretisch rendement: ca. 6,5-10 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

64,04

ACRYLOR NANOTECH

relius acrylor nanotech is een matte, watergedragen gevelcoating voor buiten. het heeft een tophechting en is extreem bestendig tegen mos- en algaangroei. het is vuilafstotend, uv-bestendig, waterdampdoorlatend en slagregendicht. theoretisch rendement: 6,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

89,24

ACRYLOR PROTECT L

relius acrylor protect l is een 1-component, weerbestendige, oplosmiddelhoudende afwerking op acrylaatbasis voor minerale oppervlakken zoals beton, cementpleister en vezelcement buiten. het biedt bescherming tegen atmosferische invloeden en is waterdampdoorlatend, co-remmend en vorst- en dooizoutbestendig. theoretisch rendement: ca. 6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

418,45

ACRYLOR PROTECT W

relius acrylor protect w is een 1-component, gebruiksklare, waterverdunbare, milieuvriendelijke 100% acrylaat voor dekkende verflagen op minerale oppervlakken buiten. het biedt bescherming tegen atmosferische invloeden en is waterdampdoorlatend, co-remmend en vorst- en dooizoutbestendig. het is geschikt voor zowel kwast/roller- als airless-applicatie. het is ce-gecertificeerd volgens en-1504-2. theoretisch rendement: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

321,80

CLEAN COAT 10 MUURVERF

relius clean coat 10 is een zijdematte muurverf, geschikt voor binnen. het is extreem kras- en slijtvast en vergelijkbaar met een 2-componenten coating. het is ideaal voor wanden in o.a. ziekenhuizen, laboratoria, zorgcentra, keukens, praktijkruimtes, operatie- en verkoeverkamers, drukbezochte openbare gebouwen en zwembaden. rendement: 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

95,33

CLEAN COAT 5

relius clean coat 5 heeft dezelfde kwaliteit als een 2-componenten muurverf en is volledig slag- en stootvast. het is mat, super reinigbaar en ideaal voor wanden in o.a. ziekenhuizen, laboratoria, zorgcentra, keukens, praktijkruimtes, operatie- en verkoeverkamers, drukbezochte openbare gebouwen en zwembaden. rendement: 7,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

122,47

CLEANCOAT MUURVERF

relius clean coat is een zijdeglanzende, watergedragen muurverf, geschikt voor binnen. het is een 1-component kunststof coating, hierdoor gemakkelijk schoon te maken en uitstekend beschermd tegen bacterin. het is speciaal geschikt voor extreem zwaar belaste wanden en voor op glasweefsel. het is slag-, stoot- en slijtvast en vergelijkbaar met een 2-componenten coating. het is ideaal voor ruimtes in o.a. ziekenhuizen, laboratoria, zorgcentra, keukens, praktijkruimtes, druk bezochte openbare gebouwen en zwembaden. rendement: 7,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

190,67

DECOFINISH

relius deco finish is een kleurloze, reukarme, waterverdunbare, lichtbestendige pu-kunststof afwerking. het is geschikt als slijtvaste en krasvaste verzegeling over binnenmuurverven. het is schrobvast klasse 1, gemakkelijk bij te werken en direct overschilderbaar. het is ook zeer geschikt als verzegeling over fotobehang en xl-printbehang. verbruik: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

72,23

ELASTIK W

relius elastik w is een scheuroverbruggende, gebruiksklare coating voor minerale oppervlakken met scheurenvorming (haarscheurtjes) buiten. het biedt bescherming tegen atmosferische invloeden en is waterdampdoorlatend, co-remmend, vorst- en dooizoutbestendig en ce-gecertificeerd volgens en 1504-2. theoretisch rendement: ca. 3,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

261,77

EXCELLENCE

relius excellence is een matte, waterverdunbare, reukarme 1-component muurverf met duurzame bacteriebestendige werking op basis van speciale zilverionen. het is oplosmiddel-en weekmakervrij en geschikt voor extreem zwaar belaste binnenwanden en speciaal op glasweefsel in o.a. ziekenhuizen, laboratoria, zorgcentra, keukens, praktijkruimtes, drukbezochte openbare gebouwen en zwembaden. het is schrobvast klasse 1 volgens en 13300 en bestand tegen desinfecteermiddelen en decontamineerbaar. het is geen biocide-produkt. theoretisch verbruik: ca. 8-9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

62,53

EXTRAWEISS

relius extra weiss is een oplosmiddelvrije, matte binnenmuurverf. het is schrobvast klasse 3 volgens en 13300, airless verspuitbaar, goed dekkend, spanningsarm en waterdampdoorlatend. het kan worden toegepast op steenachtige ondergronden, beton en glasweefsel. theoretisch rendement: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,97

FUNGOSAN TOP

relius fungosan top is een matte, schimmelbestendige dispersieverf voor binnen. het is schrobvast klasse 3 volgens en 13300 en bestand tegen schimmelaangroei op de wand. theoretisch rendement: ca. 7,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

61,68

ISOLATA L MUURVERF

relius isolata l is een zeer goed dekkende, matte renovatieverf, geschikt voor binnen. het is uitermate geschikt voor het overschilderen en isoleren van nicotine-, roet- en opgedroogde watervlekken. het is spanningsvrij en schrobvast klasse 1. rendement: 6,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

65,00

ISOLATA W

relius isolata w is een watergedragen, matte muurverf voor binnen. het heeft dezelfde isolerende eigenschappen als een synthetisch product en is speciaal geschikt voor het isoleren van nicotine-, roet-, olie-, vet- en watervlekken. het is buitengewoon dekkend, ademend en kan worden overgeschilderd met normale muurverven. rendement: 7,5 m per liter


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

77,85

LATEX HOCHGLANZ

relius latex hochglanz is een glanzende muurverf, geschikt voor binnen. het is bijzonder geschikt voor zwaar belaste oppervlakken, zeer goed dekkend, gemakkelijk en soepel te verwerken, waterdampdoorlatend, spanningsarm, goed hechtend en ongevoelig voor vuil. het is bijzonder geschikt voor gebruik in o.a. dokterspraktijken, ziekenhuizen, zorgcentra, kinderdagverblijven, scholen, hotels en restaurants. het is schrobvast klasse 1. rendement: 7,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

375,44

LATEX PLUS SAMT

relius latex plus samt is een zijdeglanzende, goed dekkende latexmuurverf voor binnen, speciaal voor grote projecten. het is ideaal voor alle schrobvaste en zwaar belaste wanden zoals in dokterspraktijken, ziekenhuizen, zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen, kantoren, banken, hotels, restaurants, woon-, werk- en slaapkamers. het is vrij van oplosmiddelen en weekmakers, emissiearm, reukarm, bijzonder waterdampdoorlatend, goed hechtend en spanningsarm. het schrobvaste oppervlak is bestand tegen universele desinfecteermiddelen en huishoudelijke schoonmaakmiddelen. theoretisch rendement: ca. 7-7,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

176,15

LATEX SATIN

relius latex satin is een zeer goed reinigbare, zijdeglanzende muurverf voor binnen. het is geschikt voor wanden en plafonds die goed gereinigd moeten kunnen worden zoals in dokterspraktijken, ziekenhuizen, zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen, kantoren, banken, hotels, keukens en woon-, werk- en slaapkamers. het is ook geschikt voor wanden en plafonds die aan sterke vervuiling onderhevig zijn of hoge hyginische eisen hebben (omdat het verfoppervlak tegen desinfecteermiddelen bestand is). het heeft een gemakkelijke en soepele verwerking en is reukarm, bijzonder waterdampdoorlatend en zeer goed hechtend. rendement: 7,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,08

METALLIC MUURVERF

relius metallic muurverf is een waterverdunbare, goed dekkende en gemakkelijk verwerkbare muurverf op basis van acrylaatdispersie, geschikt voor binnen. het is geschikt voor steenachtig en betonnen ondergronden en kan ook worden toegepast op glasweefsel. theoretisch rendement: 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,43

R1 AS

relius r1 as is een speciale antistatische muurverf voor binnen. het is vuil- en stofafstotend, schrobvast, mat, oplosmiddelvrij, emissiearm en weekmakervrij. het is geschikt voor steenachtige en betonnen ondergronden en kan ook worden toegepast op glasweefsel. verbruik: ca. 8-8,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

49,27

R1 PRO MUURVERF

relius r1 pro is een bijzonder hoogwaardige kwaliteit matte muurverf voor binnen. het is dankzij de zeer lange open tijd zonder aanzetten te verwerken. het is dekkend en schrobvast klasse 1 en ook airless verspuitbaar. rendement: 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

41,42

RELINOVA CLASSIC

relius relinova classic is een matte, gesiliconiseerde 100% acrylaat buitenmuurverf speciaal voor het renoveren van pleisterwerk, buitengevelisolatie en gasbeton. het is elastisch, vezelversterkt ter overbrugging van oppervlakte scheuren, weerbestendig en bestendig tegen mos-en algaangroei. theoretisch rendement: ca 4. m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

273,89

RELINOVA NANOTECH

relius relinova nanotech is een innovatieve buitenmuurverf op siliconenhars basis, speciaal voor onderhoud- en nieuwbouw schilderwerk van buitengevelisolatiesystemen met pleisterafwerking. het overbrugt fijne haarscheurtjes, is vuilafstotend door nano-technologie en fotokatalytische werking, heeft hoge dampdiffusie en is weerbestendig, slagregendicht en extreem bestendig tegen mos- en algaangroei. theoretisch rendement: ca. 5-6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

101,14

SILASIL MUURVERF

relius silasil is een matte muurverf, geschikt voor binnen en buiten. het is extra bestendig tegen mos- en algaangroei, weerbestendig, waterafstotend en dampdoorlatend. het is zowel geschikt voor kwast/roller- als airlessapplicatie. theoretisch rendement: 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,44

SILAT BIO INNEN

relius silat bio innen is een buitengewoon goed dekkende, matte silicaatverf voor binnen volgens din 18363. het is schrobvast klasse 2 volgens en 13300, reukarm, mild voor het milieu, emissie-, oplosmiddel- en weekmakervrij en waterdampdoorlatend. het is bijzonder geschikt voor minerale ondergronden en als renovatieverf voor draagkrachtige minerale en silicaatverven. het is zowel rol- als airless spuitbaar. theoretisch rendement: 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,93

SILAT CLASSIC PRO

relius silat classic pro is een waterafstotende, matte silicaatverf volgens din 18363 voor binnen en buiten. het is geschikt voor toepassing op minerale pleisters, natuursteen, kalkzandsteen en oude silicaat- en minerale verflagen. het heeft een hoge dampdiffusie en is airless te verspuiten. theoretisch rendement: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,80

SILAT SOL PREMIUM

relius silat sol premium is een nieuwe generatie silikaat muurverf voor buiten. het is geschikt voor het overschilderen van acrylaat en siliconenhars muurverven. het is waterdicht klasse w3 en dampopen klasse v1. verbruik: 6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

82,49

SILCOSAN F1 MUURVERF

relius silcosan f1 is een matte muurverf, geschikt voor buiten. het is buitengewoon mos- en algbestendig door het unieke algosilan concept. het is sterk waterafstotend, heeft een zeer goede dekking en is extreem vuilafstotend, ook waar geen regenwater langs de gevel loopt. theoretisch rendement: 5,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,35

SILCOSAN FLEX-RB MUURVERF

relius silcosan flex-rb is een matte muurverf, geschikt voor buiten. het is een elastische coating voor het renoveren van scheuren in gepleisterde gevels. het is weerbestendig, water- en vuilafstotend en extreem bestendig tegen mos- en algaangroei. het heeft een zeer sterk rekvermogen en heeft een ademende en hydrofoberende werking. rendement: 5,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

85,14

SPAC FINISH MUURVERF

relius spac finish is een matte muurverf, geschikt voor binnen. het is spanningsvrij en dus speciaal geschikt voor spacplafonds. het is goed dekkend, geurarm en mild voor het milieu. het kan ook airless worden verspoten en door de lange opentijd is het makkelijk en zonder aanzetten te verwerken. rendement: 7,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

38,33

VOC LATEX PLUS

relius voc latex plus is een matte muurverf, geschikt voor binnen en buiten. het is zeer geschikt voor nieuwbouw- en onderhoudswerkzaamheden, heeft een goede hechting, is ademend en schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. het is in het bijzonder geschikt voor buitengevels, binnenwanden en plafonds. theoretisch rendement: 5,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

104,11

VOLLDECKER 4XFF MUURVERF

relius volldecker is een matte muurverf geschikt voor binnen. het is dekkend klasse 1 en schrobvast klasse 2, antistatisch en anti-allergisch en mild voor het milieu. het kan ook airless worden verspoten, is spanningsarm en goed ademend. rendement: 7,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,22

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn