DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

5090 ANTI-CONDENSATIE COATING

rust-oleum anti-condens is een watergedragen 1-component hygiŽnische deklaag voor ruimten waar met tussenpozen vorming van stoom of waterdamp optreedt, om condensvorming en druppelvorming te voorkomen. het is ideaal voor plafonds en op wanden vanaf twee meter hoogte in o.a. de voedingsmiddelenindustrie, keukens en wasserijen. 1 liter product absorbeert, na droging, tenminste 400 gram water. het kan op licht vochtige ondergronden aangebracht worden en is ontwikkeld voor 1-laag airless applicatie. het kan ook met kwast of roller in 2-3 lagen aangebracht worden. verbruik: ca. 1.35 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

133,05

8300 HYGIŽNISCHE DEKLAAG

rust-oleum hygiŽnische muurcoating is een 1-component hygiŽnische deklaag op basis van vinylacrylaat voor muren en plafonds voor bescherming bij milde chemische belasting, incidenteel morsen, regelmatig chemisch reinigen en bij tussenpozen hoge vochtigheid. het is snel droog en overschilderbaar, kan zelfs tot 0įc aangebracht worden en is dus ideaal voor koelruimtes, niet-vergelend en bestand tegen dagelijks reinigen en goedgekeurd voor rechtstreeks contact met levensmiddelen (r1). het kan worden toegepast over hygiŽnische primer 8399 of geschilderde ondergronden. verbruik: 12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

148,59

8399 HYGIENISCHE PRIMER

rust-oleum witte sealer is een 1-component hygiŽnische primer op basis van vinylacrylaat voor muren en plafonds. het biedt samen met de 8300 hygiŽnische muurcoating bescherming bij milde chemische belasting, incidenteel morsen, regelmatig chemisch reinigen en vochtigheid. het is zeer snel overschilderbaar (na 3 uur), kan zelfs tot 0įc aangebracht worden en is dus ideaal voor koelruimtes, is niet-vergelend en bestand tegen dagelijks reinigen. het kan worden toegepast op minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, metselwerk en minerale vezelplaten. verbruik: 12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

126,08

8700 HYGIŽNISCHE DEKLAAG

rust-oleum hygiŽnische muurcoating deklaag is een watergedragen 1-component hygiŽnische deklaag voor de bescherming van muren en plafonds tegen normale vochtigheid en vervuiling binnen. het is goedgekeurd voor rechtstreeks contact met levensmiddelen (r1) en kan op vochtige ondergronden aangebracht worden in combinatie met 8798 hygiŽnische primer. verbruik: 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

169,64

8798 HYGIŽNISCHE PRIMER

rust-oleum witte muursealer is een watergedragen 1-component hygiŽnische primer. het biedt samen met 8700 hygiŽnische muurcoating bescherming tegen normale vochtigheid en vervuiling op muren en plafonds binnen. het is geschikt voor toepassing op minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, metselwerk en minerale vezelplaten. verbruik: 9 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

160,30

BIOSAN AQUA

rust-oleum biosan aqua is een hygiŽnische muurcoating op waterbasis. het bevat een biocide om de droge coating te beschermen tegen aantasting door schimmels. het kan worden gebruikt op metselwerk, pleisterwerk, hout en beton in ruimten als scholen, kleedruimten en ziekenhuizen. verbruik: 11 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

111,46

BIOSAN AQUA PLUS

rust-oleum biosan aqua plus is een hygiŽnische epoxy topcoating op waterbasis bestaande uit 2 componenten. het is geschikt voor wanden waar hygiŽne controle van essentieel belang is, zoals ziekenhuizen, keukens, zuivelfabrieken, brouwerijen en scholen. het bevat een biocide om de droge coating te beschermen tegen aantasting door schimmels, heeft een uitzonderlijke slijtvastheid, is eenvoudig te reinigen en bestand tegen oliŽn, oplosmiddelen en vele chemicaliŽn. verbruik: 7 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

155,66

CHALKWASH MUURVERF

rust-oleum chalkwash is een prachtige, matte, zacht aanvoelende, elegante krijtverf voor binnenmuren en -plafonds. het heeft een hogere waterbestendigheid in vergelijking met traditionele krijtverf, is beter bestand tegen krassen en eenvoudiger aan te brengen. het is overschildebaar na 4 uur. verbruik: ca. 11 m≤ per liter per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,61

CHALKY FINISH MUURVERF

rust-oleum chalky finish muurverf is een matte deklaag met een luxe uitstraling voor binnenmuren en plafonds. het is een milieuvriendelijk product op waterbasis, dat vrijwel geurloos is. deze verf kan rechtstreeks worden gebruikt op de meeste ondergronden zoals pleisterkalk, bakstenen, beton en geverfde of geverniste oppervlakken. de duurzame afwerking is niet alleen goed bestand tegen slijtplekken en vlekken, maar heeft ook een uitstekend dekkend vermogen waardoor veelal 1 laag volstaat. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,24

COATING PRT

rust-oleum coating prt is een 1-component hoogwaardige deklaag voor muren en daken, zeer geschikt voor vochtige omgevingen. het vermindert ook de vuilaanhechting op dacfill of noxyde. het is een flexibele, duurzame afwerking voor daken of muren en bestand tegen uv-straling, zure regen, hitte, vorst en vervuiling. het kan op vers beton aangebracht worden met kwast, roller of airless. verbruik: 7 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

91,65

PARACEM EFFECTS PRIMER

mathys paracem effects primer is een witte primer op basis van acrylaatdispersies, geschikt voor poreuze, niet geschilderde oppervlakken zoals baksteen, pleisterwerk en beton binnen, alvorens deze af te werken met paracem effects. het verstevigt de ondergrond en vermindert de zuigkracht. theoretisch rendement: ca. 8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,07

PROJECT MUURVERF

rust-oleum project muurverf is een matte, oplosmiddelvrije muurverf op basis van kunstharsdispersie, met name bedoeld voor het schilderen van binnenmuren en plafonds van grote nieuwbouw- en renovatieprojecten. het is universeel toepasbaar in droge ruimten op minerale ondergronden zoals bestaande muurverflagen, cement- en pleisterwerk, beton, baksteen en gipsplaat. het is ook geschikt voor het schilderen van glasweefsel. theoretisch verbruik: ca. 7 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,11

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn