DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

AIR PURE SUPERMATT

sigma air pure supermatt is een luchtzuiverende, watergedragen, supermatte muurverf voor binnen op basis van biobased grondstoffen. het zuivert 70% van de formaldehyde uit de binnenlucht, is 45% biobased, heeft een supermat eindresultaat en is gemakkelijk verwerkbaar. het is geschikt voor het afwerken van wanden en plafonds die een fraaie, esthetische uitstraling moeten krijgen. het is toepasbaar op minerale ondergronden zoals beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten en metselwerk en het overschilderen van glasweefsel, glasvlies, bestaande goed hechtende (muurverf)lagen en structuurpleisters. het is schrobklasse 2 volgens nen en 13300. rendement: ca. 7,5-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,74

FAADE COAT MATT

sigma facade coat matt (voorheen sigma facade pearlcoat matt) is een watergedragen gevelverf met licht waterparelend effect (na 4 weken droging) op basis van acrylaatdispersie versterkt met siloxanen. het zorgt ervoor dat water langs de gevel parelt, hierdoor krijgt vuil daardoor geen kans om zich op het oppervlak te hechten. de verffilm is regendicht, maar toch waterdampdoorlatend. zo blijft de hechting optimaal en behoudt de ondergrond zijn isolatiewaarde. het is gemakkelijk in het gebruik. het vernet onder invloed van uv-licht en is dus ongeschikt voor binnen. rendement: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

90,66

FACADE ELASTOCOAT SEMI-MATT

sigma facade elastocoat semi-matt is een watergedragen, scheuroverbruggende toplaag voor buiten en binnen op basis van kunstharsdispersie. de verf is in combinatie met sigma facade elastocoat filler te gebruiken voor het scheuroverbruggend behandelen van minerale ondergronden. de verf is blijvend elastisch, zeer goed weervast, regendicht, heeft een goede dekking, is makkelijk te verwerken, waterdampdoorlatend, schrobvast en buiten en binnen toepasbaar. verbruik: ca. 4 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

192,50

FACADE TOPCOAT HP MATT

sigma facade topcoat matt is een hoogwaardige, matte, waterdampdoorlatende muurverf op basis van hydro pliolite. dit product kenmerkt zich door zijn uitstekende buitenduurzaamheid en lage waterdampdiffusieweerstand. dankzij zijn hoge co2-dampdiffusieweerstand is deze muurverf bovendien carbonatatieremmend. dat maakt deze verf uitermate geschikt voor de bescherming van beton. tevens toepasbaar op metselwerk, cellenbeton, buitenpleisters en cementgebonden plaatmaterialen. bij uitstek geschikt voor 4-seizoenen onderhoud. verbruik: ca. 6-8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

172,12

FACADE TOPCOAT SATIN

sigma facade topcoat satin is een bijzonder veelzijdige, universele, zijdeglanzende buitengevelverf. het product is gemakkelijk aan te brengen en dekt goed. het eindresultaat is een duurzame toplaag met een uitstekende hechting. sigma facade topcoat satin kenmerkt zich door een uitstekende buitenduurzaamheid, een hoge co2-dampdiffusieweerstand en een lage waterdampdiffusieweerstand. door de hoge co2-dampdiffusieweerstand is de muurverf carbonatatieremmend en dus zeer geschikt voor de bescherming van beton. verbruik: ca. 6-8 m/ltr. afhankelijk van de aard en de structuur van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,45

RENOMAT MATT

sigma renomat matt is een oplosmiddelhoudende muurverf voor binnen op basis van alkydhars. geschikt als hoogwaardige onderhouds- en renovatieverf voor het afwerken van reeds eerder geschilderd beton, schuurwerk, pleisterwerk en plaatmateriaal. de verf heeft een grote dekkracht, is zeer gemakkelijk verwerkbaar, heeft een zeer goede isolerende werking ten opzichte van nicotine-, rook- en roetaanslag en waterkringen. het hecht goed op licht poederende ondergronden en is weinig gevoelig voor zuigingsverschillen. let op: lichte vergeling als gevolg van bindmiddeltype. verbruik: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

124,42

RENOVA ISOTOP MATT

sigma renova isotop matt is een watergedragen, geurarme, isolerende muurverf voor binnen op basis van speciale acrylaatdispersies. in combinatie met sigma renova isotop primer te gebruiken voor het isoleren van ondergronden die middelzwaar tot zwaar verontreinigd zijn met doorslaggevoelige verontreinigingen, zoals nicotine-, rook- en roetaanslag, waterkringen, koffie- en theevlekken. toepasbaar op onder meer beton, pleisterwerk, schuurwerk, spacklagen, cementgebonden panelen en gipskartonplaten. kan afgewerkt worden met sierpleistersystemen of muurverven. behoudt de akoestische werking van plafondplaten. na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 1. verbruik: ca. 6-8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,12

SIGMACRYL DECQ MATT

sigma sigmacryl decq matt is een hoogdekkende, watergedragen, oplosmiddelvrije muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. dankzij de superieure dekkracht is deze verf zeer geschikt voor het schilderen van grote, minerale ondergronden zoals beton, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. tevens geschikt voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

78,21

SIGMACRYL SPRAY MATT

sigma sigmacryl spray matt is een hoogdekkende, watergedragen, oplosmiddel- en emissievrije, waterdampdoorlatende muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. speciaal ontwikkeld voor spuitapplicatie. geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden, zoals beton, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten en het overschilderen van oude muurverflagen. de verf heeft een zeer grote dekkracht en minimale overspray, is gebruiksklaar en narollen is niet nodig. na een maand schrobvast volgens en 13300 klasse 2. verbruik: ca 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

114,16

SIGMACRYL UNIVERSAL MATT

sigma sigmacryl universal matt is een watergedragen, matte muurverf voor binnen, die speciaal geschikt is voor minerale ondergronden van grote objecten, zoals beton, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. tevens geschikt voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. de muurverf verwerkt uitstekend en geeft een fraai, mat eindresultaat. na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 7-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,82

SIGMAPEARL CLEAN MATT

sigma sigmapearl clean mat is een uitstekend reinigbare, matte, hoogwaardige, watergedragen muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. geschikt voor het afwerken van wanden in ruimtes die periodiek gereinigd worden. tevens geschikt voor het afwerken van intensief belaste woonruimtes, keukens, gangen en badkamers. toepasbaar op minerale ondergronden, zoals beton, stucwerk, gipsplaten, metselwerk, structuurpleisters, glasweefsel en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen. de verf is prettig verwerkbaar, glanst na reinigen niet op (na een doordroogtijd van 30 dagen) en is schrobvast klasse 1 conform en 13300. theoretisch verbruik: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,44

SIGMAPEARL CLEAN SATIN

sigmapearl clean satin is een zeer goed reinigbare, hoog duurzame, zijdeglanzende binnenmuurverf met core-shell technologie op basis van acrylaatdispersie. geschikt voor het afwerken van wanden in ruimtes die periodiek gereinigd worden en/of intensief belast worden. toepasbaar op minerale ondergronden, zoals beton, stucwerk, gipsplaten, metselwerk, structuurpleisters, glasweefsel en bestaande goed hechtende (muurverf)lagen. de verf is bestand tegen (professionele) reinigings- en desinfecteermiddelen, water- en vetafstotend, heeft een zeer mooie afwerking en zeer goede vloei en heeft een uitstekende schrobvastheid zonder opglanzen: voldoet na een maand droging conform en13300 ruimschoots aan klasse 1. verbruik: ca. 9-11 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,59

SIGMAPEARL CLEANER

sigma sigmapearl cleaner spray is een reinigingsmiddel speciaal ontwikkeld voor het reinigen van sigmapearl clean matt. het verwijdert eenvoudig de meest hardnekkige vlekken van bijvoorbeeld koffie, wijn, ketchup en zelfs lippenstift.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,79

SIGMAPEARL PLAFOND SUPERMATT

sigmapearl plafond supermatt is een watergedragen, oplosmiddelvrije plafondmuurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. de verf behoudt het witte karakter door de dust proof technologie, heeft een uitstekende dekking en is gemakkelijk verwerkbaar. geschikt voor het schilderen van plafonds van beton, schuurwerk, gipskartonplaten en plafonds met spuitpleister. tevens geschikt voor het overschilderen van oude intacte (muur)verflagen. ook toepasbaar op muurwerk. na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 7-8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,89

SIGMARESIST FUNGI MATT

sigma sigmaresist fungi matt is een watergedragen, schimmelbestendige muurverf voor binnen op basis van kunstharsdispersie. geschikt voor het behandelen van wanden en plafonds in ruimten waar kans op schimmelvorming aanwezig is, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie en in natte cellen zoals badkamers. de verf is na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 7-8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,39

SIGMARESIST IMMUN MATT

sigma sigmaresist immun matt is een watergedragen, matte, hyginische, bacterieresistente muurverf op basis van een acrylaatdispersie en innovatieve zilver-technologie. geschikt voor het afwerken van wanden in ruimten waar op het gebied van duurzame bescherming en hygiene hoge eisen worden gesteld, zoals ziekenhuizen, zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen en horecagelegenheden. toe te passen op minerale ondergronden, zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. ook geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. zeer goed reinigbaar zonder opglanzen en uitstekend schrobvast: voldoet na een maand droging conform en 13300 ruimschoots aan klasse 1. verbruik: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

243,59

SIGMASOLTEC SELFCLEAN MATT

sigmasoltec selfclean matt is een watergedragen coating voor buiten op basis van 100% acrylaatdispersie met nps technologie (nanometric painting system). geschikt voor het afwerken van beton, metselwerk, cellenbeton en cementgebonden plaatmaterialen. tevens geschikt voor het overschilderen van bestaande muurverflagen op basis van kunstharsdispersie. de verf heeft een uitstekende buitenduurzaamheid en minimale vuilaanhechting dankzij de nano-technologie (nps). ook heeft de verf hoge kooldioxide-dampdiffusieweerstand en is deze onverzeepbaar, waterdampdoorlatend, niet vergelend en heeft deze een goed kleurbehoud. verbruik: ca. 6-9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

268,45

SIGMATEX SUPERLATEX MATT

sigma sigmatex superlatex matt is een watergedragen, hoogwaardige, universeel toepasbare, matte muur- en plafondverf voor zowel binnen als buiten. geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden, zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. tevens geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 1. verbruik: ca. 7-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,73

SIGMATEX SUPERLATEX SATIN

sigma sigmatex superlatex satin is een watergedragen, hoogwaardige, universeel toepasbare, zijdeglanzende muurverf voor zowel binnen als buiten. geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden, zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. tevens geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem, met name in de verzorgings- en utiliteitssector, en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 1. verbruik: ca. 7-9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,99

SIGMATEX SUPERLATEX SEMI-GLOSS

sigma sigmatex superlatex semi-gloss is een hoogwaardige, watergedragen, universeel toepasbare, halfglanzende muurverf voor buiten en binnen. geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden, zoals beton, metselwerk, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. tevens geschikt als afwerklaag in een glasweefselsysteem, met name in de verzorgings- en utiliteitssector, en voor het overschilderen van oude (muur)verflagen. na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 1. verbruik: ca. 7-9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

60,39

SIGMATIN DGL MAT

sigma sigmatin dgl mat is een watergedragen, matte, oplosmiddel- en emissievrije muurverf voor binnen. geschikt voor het schilderen van minerale ondergronden, zoals beton, pleisterwerk, schuurwerk en gipskartonplaten. ook geschikt voor het overschilderen van bestaande muurverflagen. verwerkt soepel, dekt goed en geeft muren een frisse aanblik. na een maand schrobvast volgens en 13300, klasse 2. verbruik: ca. 7-9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

25,34

SIGMULTO METALLIC SATIN

sigma sigmulto metallic satin is een watergedragen, decoratieve wandafwerking met metallic effect voor binnen op basis van acrylaatdispersie. geschikt voor het decoratief afwerken van (accent)wanden in hotels, winkels, theaters, showrooms, kantoren, restaurants, woningen en andere representatieve ruimten. het is toe te passen op zowel vlakke als gestructureerde ondergronden en heeft een uitstekende dekking en schrobvastheid: klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

71,65

SILOXAN FLEX

sigma siloxan flex is een hoogwaardige, sterk waterdampdoorlatende en scheuroverbruggende gevelverf op basis van siliconenhars-emulsie, die onder invloed van uv-licht vernet en dus niet geschikt is voor binnen. geschikt voor het behandelen van gevels met haar- en krimpscheuren tot een breedte van 0,5 mm. toepasbaar op minerale ondergronden, zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. toepassing op beton wordt afgeraden omdat deze verf niet carbonatatieremmend is. tevens toe te passen op bestaande muurverfsystemen op basis van kunstharsdispersie of silicaat en geschikt als eindlaag op buitengevelisolatiesystemen. de verf is sterk waterdampdoorlatend, regendicht, spanningsarm, zorgt voor een verminderde aangroei van micro-organisme, heeft een mineraalachtig effect en vereist geen verkiezelende ondergrond. verbruik: ca. 5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

232,88

SILOXAN KWARTS MATT

sigma siloxan kwarts matt is een matte, hoogwaardige, sterk waterdampdoorlatende, kwartshoudende gevelverf op basis van siliconenhars-emulsie voor binnen en buiten. de verf is geschikt voor het hoogwaardig afwerken van gevels, in het bijzonder voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. toepasbaar op minerale ondergronden, zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. toepassing op beton wordt afgeraden omdat de verf niet carbonatatieremmend is. ook is de verf geschikt voor onderhoud van bestaande afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie, maar niet op elastische systemen. de verf is sterk waterdampdoorlatend, regendicht, spanningsarm, heeft een mineraalachtig effect, zorgt voor een verminderde aangroei van micro-organismen, vereist geen verkiezelende ondergrond en is vuilafstotend. verbruik: ca. 3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

293,08

SILOXAN TOPCOAT MATT

sigma siloxan topcoat matt is een hoogwaardige, sterk waterdampdoorlatende gevelverf op basis van siliconenhars-emulsie voor buiten en binnen. geschikt voor het hoogwaardig afwerken van gevels en in het bijzonder geschikt voor gevels van gebouwen die onder monumentenzorg vallen. toepasbaar op minerale ondergronden, zoals baksteen, kalkzandsteen en cementgebonden pleisters. toepassing op beton wordt afgeraden omdat sigma siloxan niet carbonatatieremmend is. tevens geschikt voor onderhoud van bestaande afwerkingssystemen op basis van silicaat en kunstharsdispersie, maar niet op elastische systemen. ook geschikt als eindlaag op buitengevelisolatiesystemen. de verf is sterk waterdampdoorlatend, regendicht, spanningsarm en heeft een mineraalachtig effect. zorgt ook voor een verminderde aangroei van micro-organismen, vereist geen verkiezelende ondergrond en is vuilafstotend en nverzeepbaar. verbruik: ca. 5-7 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

115,64

SPACKVERF SEMI-MATT

sigma spackverf semi-matt is een watergedragen wand- en plafondverf die zeer geschikt is voor de behandeling van spuitpleister. de verf is weinig vullend, zodat de oorspronkelijke structuur van de spuitpleister zichtbaar blijft. dankzij de lange open tijd is de overlap bij de verschillende rolbanen (baanbontheid) na droging niet meer zichtbaar. het resultaat is een fraaie, eiglanzende toplaag. door het zuigende karakter van spuitpleister is voorstrijken met sigmafix universal essentieel. verbruik: ca. 6 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

97,55

WALLPRIM

sigma wallprim is een semi-dekkende muurverfprimer ter voorkoming van baanvorming en glansbontheid. geschikt als voorbehandeling bij onderhoudswerk en nieuw pleisterwerk. het vermindert de zuiging van de ondergrond en verhoogt de open tijd van de afwerklaag. doordat het gepigmenteerd is kan er meestal met slechts een afwerklaag worden volstaan. let op: sigma wallprim niet dekkend aanbrengen. bij te hoge laagdikten zal craquel ontstaan en is er kans op onthechting. verbruik: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,31

Sigma
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn