DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ALPHA AQUAFIX

sikkens alpha aquafix is een kleurloos, waterverdunbaar acrylaat-copolymeer fixeermiddel voor muren binnen en buiten. dit product is speciaal voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. vermindert de zuiging van onregelmatige en/of sterk zuigende ondergronden en fixeert licht poederende ondergronden. deze voorstrijk heeft een optimaal indringend vermogen en is geurarm. overschilderbaar na ca. 10 uur. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

80,43

ALPHA BL GROND

matte, watergedragen, dekkende en isolerende grondverf voor binnenmuren. zorgt voor opheffing van verschillen in absorptie van nieuwe oppervlakken. geschikt als grondlaag voor de decoratieve opheffing van binnenmuren. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

140,67

ALPHA FIX

sikkens alpha fix is een kleurloos, synthetisch fixeermiddel op basis van acrylaat copolymeer voor binnen en buiten. zorgt voor vermindering van de zuiging van o.a. cementgebonden ondergronden en bouwplaten en fixeert poederende oppervlakken en krijtende verflagen. overschilderbaar na ca. 24 uur met dispersiemuurverven. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

47,68

ALPHA ISOPRIMER

sikkens alpha isoprimer is een watergedragen, isolerende primer voor binnen op basis van acrylaatdispersie. geschikt voor het isoleren van vervuilde, onbehandelde, doorbloedende of reeds geschilderde ondergronden. niet toepasbaar op veegvaste muurverf. isoleert o.a. waterkringen, houtvezelplaten, bitumineuze producten, nicotineaanslag, ingetrokken roet- en vetvlekken, teer en viltstift. de primer is vervolgens, al na 3 tot 5 uur, af te werken met de alpha isolux sf of een andere dispersiemuurverf. verbruik: ca. 8 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

125,76

ALPHA MUURFIX

sikkens alpha muurfix is een geurarm voorstrijkmiddel met een zeer goed indringend vermogen voor binnen op basis van acrylaatcopolymeerdispersie. geschikt voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken ondergronden om een goede hechting te verkrijgen en kleur- of glansverschillen ten gevolge van onregelmatige zuiging te voorkomen. ook geschikt voor spuitpleister. fixeert tevens licht poederende ondergronden. overschilderbaar met dispersiemuurverven en over te plakken met behang. overschilderbaar na ca. 8 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,32

ALPHA PRIMER SF

sikkens alpha primer sf is een watergedragen, matte hechtprimer voor binnen en buiten. geschikt voor het voorbehandelen van met muurverf af te werken onbehandelde ondergronden zoals beton, pleisterwerk, gipskartonplaten en metsel- en schuurwerk om een goede hechting en dekkracht te krijgen. overschilderbaar met alle dispersie- en siloxaangemodificeerde muurverven. zeer gemakkelijk te verwerken, geur- en oplosmiddelarm en waterdampdoorlatend. bij binnentoepassing kan in de meeste gevallen in n laag een dekkende laag worden verkregen die vervolgens met n laag muurverf is af te werken. overschilderbaar na ca. 5 uur. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

69,44

ALPHA SUPRALIET PRIMER

sikkens alpha supraliet primer is een minerale grondverf voor binnen en buiten op basis van poly-silicaat. het is geschikt als grondlaag voor een alpha supraliet systeem of als verdunningsmiddel voor alpha supraliet. deze primer vermindert de absorptie van de ondergrond en zorgt voor diepe penetratie in de ondergrond. het is toepasbaar op o.a. cement- en/of kalkbepleistering op bijvoorbeeld historische gebouwen en monumenten. het heeft een snelle doordroging en hoge waterdampdoorlaatbaarheid en kan worden verwerkt met een blokwitter of drukspuit. overschilderbaar na ca. 4-6 uur. verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

58,94

ALPHACRYL PURE PRIMER SF

sikkens alphacryl pure primer sf is een watergedragen, oplosmiddelvrije, dekkende, ecosure primer voor binnenmuren. het is speciaal voor het voorbehandelen van met alphacryl pure mat sf en alphacryl pure semi-satin af te werken ondergronden, om een goede hechting en dekkracht en een mooi esthetisch glad resultaat te krijgen. het hecht uitstekend op onbehandelde ondergronden en is overschilderbaar na ca. 6 uur. rendement: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

92,23

Sikkens
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn