DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

DIALCOLOR

trimetal dialcolor is een meerkleurige, spuitbare, decoratieve wandafwerking op basis van een acrylaat bindmiddel. het is zr goed schrobvast, sneldrogend, geurarm en niet-vergelend. het is in 1 laag aan te brengen, mits de ondergrond egaal is. het is geschikt voor de binnendecoratie van lokalen, kamers en kantoren, maar ook bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen, hotels en sporthallen. rendement: 3-5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

374,23

GLOBACRYL MONOMAT

trimetal globacryl monomat is een zeer duurzame, zeer goed vullende, matte muurverf voor buitentoepassing op basis van een waterverdunbare acrylaat dispersie. het is speciaal geschikt voor ondergronden zoals hydraulische mortel, beton, baksteen en cement voor de afwerking van onder andere grote gevelvlakken in renovatieschilderwerk. door de grote laagdiktevrijheid kunnen zeer dikke en goed vullende lagen in 1 keer worden aangebracht. het is niet geschikt als scheuroverbruggend systeem over instabiele scheuren en/of gebarsten ondergronden. verbruik: ca. 3 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

184,04

GLOBACRYL MURFLEX

trimetal globacryl murflex is een zeer elastische, haarscheuroverbruggende, vochtregulerende, watergedragen, zijdeglanzende en weinig vuilaanhangende muurcoating op basis van acrylaat-copolymeer bindmiddel. het is buiten toepasbaar op steenachtige ondergronden. doordat het product in dikke lagen kan worden aangebracht is het bij uitstek geschikt voor het afwerken van gevels die ongeschikt zijn voor afwerking met een standaard hoogvullend muurverfsysteem. verbruik: ca. 4-5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

259,24

GLOBACRYL VILLA MAT

trimetal globacryl villa mat is een goed dekkende, schrobvaste, matte buitenmuurverf op basis van 100% acrylaat bindmiddel. het is speciaal geschikt voor een duurzame bescherming en decoratie van o.a. gevels, wanden en plafonds van baksteen, beton en schuur-, pleister- en metselwerk. de acrylaarharsen waarborgen een blijvende elasticiteit, een uitstekende hechting en praktisch geen afpoedering. het is door zijn samenstelling minder gevoelig voor alg- en groenaangroei. rendement: 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

102,93

GLOBACRYL VILLA VELOURS

trimetal globacryl villa velours is een watergedragen, goed dekkende, schrobvaste, zijdeglans buitenmuurverf op basis van 100% acrylaatbindmiddel. het is speciaal geschikt voor een duurzame bescherming en decoratie van o.a. gevels, wanden en plafonds van beton, baksteen en schuur-, pleister- en metselwerk. de acrylaatharsen waarborgen een blijvende elasticiteit, een uitstekende hechting en praktisch geen afpoedering. door zijn samenstelling is deze verf minder gevoelig voor mos- en schimmelaangroei. schrobvastheid: klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,26

GLOBALITE CLASSIC

trimetal globalite classic is een matte, vochtregulerende, synthetische buitenmuurverf op basis van een opgelost acrylaat/pliolite bindmiddel. het is geschikt voor toepassing bij lage temperaturen en in licht vochtige omgevingen op minimaal voorbehandelde minerale ondergronden. de behandelde oppervlakken zijn zelfreinigend en verminderen de vuilaanhechting. dit product is alkalivast en vormt een ademende film zodat het overtollige vocht in de muren kan verdampen. het is bestand tegen vorst en kan ook bij sterk schommelende of lage temperaturen toegepast worden. verbruik: ca. 5,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

308,33

GLOBALITE HYDRO

trimetal globalite hydro is een volkomen matte, vochtregulerende, waterverdunbare buitenmuurverf op basis van acrylaat-pliolite co-polymeer bindmiddel. het is toepasbaar op zowel onbehandelde als minimaal voorbehandelde minerale, hydraulische, baksteen, fibro- cement en cellenbeton ondergronden. de behandelde oppervlakken zijn zelfreinigend en weinig vuilaanhangend. de verf is alkalivast en vormt een ademende film, zodat het overtollige vocht in de muren kan verdampen. de samenstelling van het bindmiddel geeft de verf zeer goede indringende eigenschappen. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

259,24

GLOBATEX CLASSIC

trimetal globatex classic is een watergedragen, goed dekkende, schrobvaste zijdeglans muurverf voor binnen en buiten, op basis van vinylcopolymeer. het is geschikt voor toepassing op minerale ondergronden zoals baksteen, beton en pleister- en schuurwerk. het is ook geschikt voor gipskarton en houtvezelplaten. de verf heeft een goede vloei, is gemakkelijk aan te brengen, droogt snel en is gemakkelijk in het onderhoud. tevens in de verf alkalivast en weerbestendig. schrobvastheid: klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,82

GLOBAXANE MAT

trimetal globaxane mat is een watergedragen, spanningsvrije muurverf voor buiten met een zeer groot ademend vermogen op basis van een uniek polysiloxanacrylaat bindmiddel. dit product is speciaal ontwikkeld voor de renovatie en bescherming van gebouwen. het kan worden toegepast op oude minerale verven, op de meeste watergedragen muurverven, baksteen, beton (m.u.v. gewapend beton), hydraulische ondergronden, cellenbeton en kalkrijke ondergronden waar een maximale waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is. door de speciale samenstelling van het polysiloxaanacrylaat bindmiddel heeft deze verf een zeer groot ademend vermogen voor zowel waterdamp als co2. het is zeer geschikt voor toepassing op kalkachtige ondergronden die voor hun sterkte in evenwicht moeten blijven met co2 uit de lucht. verbruik: ca. 8-10 m per liter op gladde ondergronden en ca. 4-5 m per liter op grove ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

108,98

GLOBAXANE MONOMAT

globaxane monomat is een watergedragen, matte muurverf voor buiten, slagregendicht maar met een groot ademend vermogen op basis van acrylaat- en polysiloxan bindmiddel. globaxane monomat is speciaal ontwikkeld voor de renovatie en bescherming van oude gebouwen. het kan worden toegepast op oude minerale verven en op de meeste watergedragen muurverven en wordt toegepast op ondergronden waar een grotere waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is. het product heeft een hoogvullend vermogen waardoor ondergronden met een grove structuur of oneffenheden op een verantwoorde manier behandeld kunnen worden. door het ademend vermogen voor zowel waterdamp als ook co2 is het product geschikt op kalkachtige ondergronden die voor hun sterkte in evenwicht moeten blijven met co2 uit de lucht. dit betekent dat globaxane monomat niet carbonatatieremmend is en daarom niet op gewapend beton mag worden toegepast. verbruik: ca. 5 m²/ltr. afhankelijk van de zuiging en structuur van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

184,64

MAGNACRYL PRESTIGE MAT

trimetal magnacryl prestige mat is een watergedragen, goed dekkende, schrobvaste, matte muurverf voor binnen op basis van een acrylaatdispersie bindmiddel. het is geschikt als afwerklaag op o.a. schuur- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipskartonplaat en metselwerk. deze verf glanst niet op en is ideaal voor ruimtes met invallend strijklicht. het is spanningsarm met goede elasticiteit waardoor er geringe kans is op scheurvorming op acrylaatkit. bij wateroplosbare vervuilingen op de ondergrond zoals nicotine, roet en inkt kan dit product onverdund als primer worden toegepast en zorgt dan voor een licht isolerende werking. het is schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. aanbevolen roller: microvezelroller poolhoogte 9 mm. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

106,57

MAGNACRYL PRESTIGE VELOURS

trimetal magnacryl prestige velours is een fluweelmatte, schrobvaste, watergedragen, goed dekkende muurverf voor binnen speciaal voor voorkoming van doorbloeden van in water oplosbare vlekken. het is geschikt als primer en afwerklaag op o.a. schuur- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipskartonplaat en metselwerk. omdat dit product niet opglanst kan het ideaal worden toegepast in ruimtes met invallend strijklicht. het is een spanningsarme muurverf met een goede elasticiteit waardoor er geringe kans is op scheurvorming op acrylaatkit. bij wateroplosbare vervuilingen op de ondergrond zoals nicotine, roet en inkt kan dit product tevens onverdund als primer worden toegepast en heeft dan een licht isolerende werking. schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 9 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

103,58

MAGNATEX EXTRA MAT

trimetal magnatex extra mat is een zeer matte kwaliteitsmuurverf met een goede schrobvastheid, goede dekking en gemakkelijke verwerking voor binnen. door de zeer lage sheen wordt een uitzonderlijk mat aspect verkregen. het is geschikt voor de afwerking van nieuwe en reeds geschilderde ondergronden zoals hydraulische mortels, beton, pleisterlagen, gipsplaat en houtaanverwante producten zoals spaanderplaat, hard- of zachtboard en vezelplaten. het is tevens geschikt als afwerklaag op glasweefsel. rendement: ca. 8,5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

121,09

MAGNATEX ISOTOP SF

trimetal magnatex isotop sf is een oplosmiddelvrije, isolerende muurverf voor binnen op basis van een watergedragen acrylaatdispersie bindmiddel. het is geschikt voor wanden van o.a. schuur- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipskartonplaat en metselwerk die vervuild zijn met in water oplosbare vlekken zoals nicotine, roet, koffievlekken, stiften en penstrepen. verbruik: ca. 7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

197,57

MAGNATEX MAT SF

trimetal magnatex mat sf is een oplosmiddelvrije, schrobvaste, ademende, matte muurverf voor binnen op basis van watergedragen copolymeerdispersie bindmiddel. het is geschikt voor o.a. schuur- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipskartonplaat en metselwerk. het is ook zeer geschikt als afwerklaag op o.a. glasweefsel in scholen en ziekenhuizen. het is schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,06

MAGNATEX PLAFOND

trimetal magnatex plafond is een watergedragen, goed dekkende, matte plafondverf voor binnen met een lange open tijd op basis van vinyl en acrylaatdispersie bindmiddel. het is toepasbaar op nieuwe spuitpleister plafonds (o.a. spac) en reeds geschilderde plafonds van diverse materialen zoals gipsplaten, gipsgebonden pleister en beton. door de lange open tijd kunnen aanzetten en overlappingen gemakkelijk tijdens de applicatie worden voorkomene en het heeft een maskerende werking doordat het product zeer mat opdroogt. theoretisch verbruik: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

121,75

MAGNATEX SATIN SF

trimetal magnatex satin sf is een oplosmiddelvrije, schrobvaste, zijdeglanzende muurverf voor binnen op basis van een watergedragen copolymeerdispersie bindmiddel. het is geschikt als duurzame, ademende, goed reinigbare muurverf op o.a. schuur- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipskartonplaat en metselwerk. het is ook zeer geschikt als afwerklaag op o.a. glasweefsel in scholen en ziekenhuizen. het is schrobvast klasse 2 volgens din en 13300. verbruik: ca. 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

157,42

ROLLATEX MAT

trimetal rollatex mat is een matte, schrob- en wasbare (schrobvast volgens din en 13300 klasse 3) muurverf voor binnen. het is geschikt voor de afwerking van nieuwe en reeds geschilderde ondergronden zoals hydraulische mortels, beton, pleisterlagen, giplsplaat en houtaanverwante producten zoals spaanderplaat, hard- of zachtboard en verzelplaten. het is tevens geschikt voor de afwerking op glasweefsel. rendement: ca. 8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

99,98

Trimetal
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Bedrijfsweg 13  2404 CB  Alphen aan den Rijn