DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

GLOBACRYL MAT

globacryl mat is een watergedragen, goed dekkende, schrobvaste, matte buitenmuurverf op basis van 100% acrylaat bindmiddel. speciaal geschikt voor een duurzame bescherming en decoratie van o.a. gevels, wanden en plafonds van beton, baksteen, schuur-, pleister- en metselwerk. de acrylaatharsen waarborgen een blijvende elasticiteit, een uitstekende hechting en praktisch geen afpoedering. door zijn samenstelling is deze verf minder gevoelig voor mos- en schimmelaangroei. verbruik: ca. 9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

170,56

GLOBACRYL MONOMAT

globacryl monomat is een zeer duurzame, zeer goed vullende, matte muurverf voor buitentoepassing op basis van een waterverdunbare acrylaat dispersie. speciaal geschikt voor ondergronden zoals hydraulische mortel, beton, baksteen en cement. kan worden toegepast voor de afwerking van onder andere grote gevelvlakken in renovatieschilderwerk. door de grote laagdiktevrijheid kunnen zeer dikke en goed vullende lagen in één keer worden aangebracht. globacryl monomat is niet geschikt als scheuroverbruggend systeem over instabiele scheuren en/of gebarsten ondergronden. verbruik: ca. 3 m²/ltr. per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

178,68

GLOBACRYL MURFLEX

zeer elastische, haarscheuroverbruggende, vochtregulerende, watergedragen, zijdeglanzende en weinig vuilaanhangende muurcoating op basis van acrylaat-copolymeer bindmiddel. toepasbaar voor buiten op steenachtige ondergronden. doordat het product in dikke lagen kan worden aangebracht is het bij uitstek geschikt voor het afwerken van gevels die ongeschikt zijn voor afwerking met een standaard hoogvullend muurverfsysteem. verbruik: ca. 4-5 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

159,53

GLOBACRYL VILLA

globacryl villa is een watergedragen, goed dekkende, schrobvaste zijdeglans buitenmuurverf op basis van 100% acrylaatbindmiddel. speciaal geschikt voor een duurzame bescherming en decoratie van o.a. gevels, wanden en plafonds van beton, baksteen en schuur-, pleister- en metselwerk. de acrylaatharsen waarborgen een blijvende elasticiteit, een uitstekende hechting en praktisch geen afpoedering. door zijn samenstelling is deze verf minder gevoelig voor mos- en schimmelaangroei. schrobvastheid: klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 10 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,58

GLOBALITE CLASSIC

trimetal globalite classic is een matte, vochtregulerende, synthetische buitenmuurverf op basis van een opgelost acrylaat/plioliteŪ bindmiddel. het is geschikt voor toepassing bij lage temperaturen en in licht vochtige omgevingen op minimaal voorbehandelde minerale ondergronden. de behandelde oppervlakken zijn zelfreinigend en verminderen de vuilaanhechting. dit product is alkalivast en vormt een ademende film zodat het overtollige vocht in de muren kan verdampen. het is bestand tegen vorst en kan ook bij sterk schommelende of lage temperaturen toegepast worden. verbruik: ca. 5,5 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

210,59

GLOBALITE HYDRO

trimetal globalite hydro is een volkomen matte, vochtregulerende, waterverdunbare buitenmuurverf op basis van acrylaat-pliolite co-polymeer bindmiddel. het is toepasbaar op zowel onbehandelde als minimaal voorbehandelde minerale, hydraulische, baksteen, fibro- cement en cellenbeton ondergronden. de behandelde oppervlakken zijn zelfreinigend en weinig vuilaanhangend. de verf is alkalivast en vormt een ademende film, zodat het overtollige vocht in de muren kan verdampen. de samenstelling van het bindmiddel geeft de verf zeer goede indringende eigenschappen. verbruik: ca. 6-8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

186,80

GLOBATEX CLASSIC

globatex classic is een watergedragen, goed dekkende, schrobvaste zijdeglans muurverf voor binnen en buiten, op basis van vinylcopolymeer. globatex classic kan op minerale ondergronden zoals baksteen, beton, pleister- en schuurwerk toegepast worden en tevens op gipskarton en houtvezelplaten. de verf heeft een goede vloei, is gemakkelijk aan te brengen, droogt snel en is gemakkelijk in het onderhoud. tevens in de verf alkalivast en weerbestendig. schrobvastheid: klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 10 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,11

GLOBAXANE MAT

watergedragen, matte, spanningsvrije muurverf voor buiten met een zeer groot ademend vermogen op basis van een uniek polysiloxanacrylaat bindmiddel. dit product is speciaal ontwikkeld voor de renovatie en bescherming van gebouwen. het kan worden toegepast op oude minerale verven, op de meeste watergedragen muurverven, baksteen, beton (m.u.v. gewapend beton), hydraulische ondergronden, cellenbeton en kalkrijke ondergronden waar een maximale waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is. door de speciale samenstelling van het polysiloxaanacrylaat bindmiddel heeft deze verf een zeer groot ademend vermogen voor zowel waterdamp als co2. zeer geschikt op kalkachtige ondergronden die voor hun sterkte in evenwicht moeten blijven met co2 uit de lucht. verbruik: ca. 8-10 mē per liter op gladde ondergronden en ca. 4-5 mē per liter op grove ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

76,58

GLOBAXANE MONOMAT

globaxane monomat is een watergedragen, matte muurverf voor buiten, slagregendicht maar met een groot ademend vermogen op basis van acrylaat- en polysiloxan bindmiddel. globaxane monomat is speciaal ontwikkeld voor de renovatie en bescherming van oude gebouwen. het kan worden toegepast op oude minerale verven en op de meeste watergedragen muurverven en wordt toegepast op ondergronden waar een grotere waterdampdoorlaatbaarheid gewenst is. het product heeft een hoogvullend vermogen waardoor ondergronden met een grove structuur of oneffenheden op een verantwoorde manier behandeld kunnen worden. door het ademend vermogen voor zowel waterdamp als ook co2 is het product geschikt op kalkachtige ondergronden die voor hun sterkte in evenwicht moeten blijven met co2 uit de lucht. dit betekent dat globaxane monomat niet carbonatatieremmend is en daarom niet op gewapend beton mag worden toegepast. verbruik: ca. 5 m²/ltr. afhankelijk van de zuiging en structuur van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

179,26

MAGNACRYL PRESTIGE MAT

watergedragen, goed dekkende, schrobvaste, matte muurverf voor binnen op basis van een acrylaatdispersie bindmiddel. geschikt als afwerklaag op o.a. schuur- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipskartonplaat en metselwerk. deze verf glanst niet op en is ideaal voor ruimtes met invallend scheerlicht. spanningsarm met goede elasticiteit waardoor er geringe kans is op scheurvorming op acrylaatkit. bij wateroplosbare vervuilingen op de ondergrond zoals nicotine, roet en inkt kan dit product onverdund als primer worden toegepast en zorgt dan voor een licht isolerende werking. schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. aanbevolen roller: microvezelroller poolhoogte 9 mm. verbruik: ca. 9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

74,26

MAGNACRYL PRESTIGE VELOURS

fluweelmatte, schrobvaste, watergedragen, goed dekkende muurverf voor binnen speciaal voor voorkoming van doorbloeden van in water oplosbare vlekken. geschikt als primer en afwerklaag op o.a. schuur- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipskartonplaat en metselwerk. omdat dit product niet opglanst kan het ideaal worden toegepast in ruimtes met invallend scheerlicht. het is een spanningsarme muurverf met een goede elasticiteit waardoor er geringe kans is op scheurvorming op acrylaatkit. bij wateroplosbare vervuilingen op de ondergrond zoals nicotine, roet en inkt kan dit product tevens onverdund als primer worden toegepast en heeft dan een licht isolerende werking. schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

84,65

MAGNATEX ED SF

magnatex ed sf is een extra goed dekkende, ademende, zijdematte muurverf voor binnen op basis van een watergedragen styreenacrylaatbindmiddel. wordt toegepast op o.a. wanden, plafonds, schuur- en pleisterwerk en gipskarton. verbruik: ca. 8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

85,28

MAGNATEX ISOTOP SF

magnatex isotop sf is een oplosmiddelvrije, isolerende muurverf voor binnen op basis van een watergedragen acrylaatdispersie bindmiddel. geschikt voor wanden van o.a. schuur- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipskartonplaat en metselwerk doe vervuild zijn met in water oplosbare vlekken, zoals nicotine, roet, koffievlekken, stiften en penstrepen. verbruik: ca. 7 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

145,04

MAGNATEX MAT SF

oplosmiddelvrije, schrobvaste, ademende, matte muurverf voor binnen op basis van watergedragen copolymeerdispersie bindmiddel. geschikt voor o.a. schuur- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipskartonplaat en metselwerk. ook zeer geschikt als afwerklaag op o.a. glasweefsel in scholen en ziekenhuizen. schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 10 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,88

MAGNATEX PLAFOND

trimetal magnatex plafond is een watergedragen, goed dekkende, matte plafondverf voor binnen met een lange open tijd op basis van vinyl en acrylaatdispersie bindmiddel. het is toepasbaar op nieuwe spuitpleister plafonds (o.a. spac) en reeds geschilderde plafonds van diverse materialen zoals gipsplaten, gipsgebonden pleister en beton. door de lange open tijd kunnen aanzetten en overlappingen gemakkelijk tijdens de applicatie worden voorkomene en het heeft een maskerende werking doordat het product zeer mat opdroogt. theoretisch verbruik: ca. 8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

88,76

MAGNATEX SATIN SF

trimetal magnatex satin sf is een oplosmiddelvrije, schrobvaste, zijdeglanzende muurverf voor binnen, op basis van een watergedragen copolymeerdispersie bindmiddel. het is geschikt als duurzame, ademende, goed reinigbare muurverf op o.a. schuur- en pleisterwerk, beton, baksteen, gipskartonplaat en metselwerk. ook zeer geschikt als afwerklaag op o.a. glasweefsel in scholen, ziekenhuizen e.d. het is schrobvast klasse 2 volgens din en 13300. verbruik: ca. 10 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

112,55

Trimetal
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn