DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

DIALPRIM

trimetal dialprim is een isolerende, watergedragen, reukarme primer voor binnen op basis van een acrylaat copolymeerbindmiddel. het voorkomt het doorbloeden van in water oplosbare vlekken zoals nicotine, roet en inkt op pleisterwerk, cement, beton en op oude intacte verflagen. het hecht ook uitstekend op gladde gesloten ondergronden zoals geglazuurde tegels. het heft zuigingsverschillen in de ondergrond op en fixeert oude poederende pleisterlagen. overschilderbaar na ca. 15 uur. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,82

GLOBAPRIM FIX

trimetal globaprim fix is een fixeermiddel voor buiten op basis van oplosmiddelhoudende acrylaathars. het is geschikt voor toepassing op oude, poederende ondergronden. het heeft een groot indringend vermogen en vermindert ook de zuiging van cementgebonden ondergronden. verbruik: ca. 5-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,45

GLOBAPRIM HYDRO

trimetal globabrim hydro is een witte, licht gepigmenteerde, isolerende hecht- en drenklaag op basis van watergedragen acrylaathars bindmiddel voor buiten. het is toepasbaar als voorstrijkmiddel voor steenachtige poreuze ondergronden zoals metselwerk, baksteen, hydraulische mortel, beton en oude verflagen, welke met een watergedragen muurverf worden afgeschilderd. het is overschilderbaar na ca. 6 uur. verbruik: ca. 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

87,32

GLOBAPRIM SG

trimetal globaprim sg is een witte, licht gepigmenteerde, isolerende hecht- en drenklaag op basis van een oplosmiddelhoudend acrylaathars bindmiddel. het is geschikt voor steenachtige poreuze ondergronden buiten en tevens geschikt als hechtlaag op zeer gesloten ondergronden zoals verblendsteen en geglazuurde tegelwanden. het is overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

111,85

MAGNAPRIM FIX

trimetal magnaprim fix is en dekkende, watergedragen grondlaag voor binnenmuren en plafonds op basis van acrylaat copolymeer en alkyd emulsie. het is zeer geschikt als grondlaag voor zuigende, poreuze en licht poederende ondergronden zoals cementgebonden vezelplaat, beton, pleisterwerk en metselwerk. het voorkomt doffe vlekken in de afwerklagen en verhoogt de dekkracht. verbruik: ca. 10-15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

61,50

MAGNAPRIM ISOL

trimetal magnaprim isol is een dekkende grondlaag voor binnenmuren en plafonds. het isoleert in water oplosbare vlekken, heft zuiging op, fixeert enigszins poederende ondergronden, isoleert vlekken van nicotine, roet, inkt en de meeste vlekken van in water oplosbare stoffen en is na 15 uur overschilderbaar met alle magna muurverven. rendement: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

77,51

PARAMOSS

trimetal paramoss is een waterig voorbehandelingsproduct met actieve stoffen dat algen, groenaangroei en schimmels vernietigt. het renoveert muren die groen geworden zijn als gevolg van algen of groenaanslag en geeft ze een nieuw en fris uiterlijk. het saneert, voor het schilderen, muren die overwoekerd zijn door vegetatie welke het loskomen van de verffilm kan veroorzaken. de vegetatie dient vooraf verwijderd te worden. het heeft als bestrijdings- en saneringsmiddel talrijke toepassingsmogelijkheden buiten, zoals op gevels, muurtjes, terrastegels, stoepen, grafstenen, tuinvazen, baksteen, beton, gehouwen steen en leisteen. verbruik: ca. 4-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

50,36

Trimetal
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn