DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

DIALPRIM

trimetal dialprim is een isolerende, watergedragen, reukarme primer voor binnen op basis van een acrylaat copolymeerbindmiddel. het voorkomt het doorbloeden van in water oplosbare vlekken zoals nicotine, roet en inkt op pleisterwerk, cement, beton en op oude intacte verflagen. het hecht ook uitstekend op gladde gesloten ondergronden zoals geglazuurde tegels. het heft zuigingsverschillen in de ondergrond op en fixeert oude poederende pleisterlagen. overschilderbaar na ca. 15 uur. verbruik: ca. 11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

GLOBAPRIM FIX

fixeermiddel voor buiten op basis van oplosmiddelhoudende acrylaathars. geschikt voor toepassing op oude, poederende ondergronden. bezit een groot indringend vermogen en vermindert ook de zuiging van cementgebonden ondergronden. verbruik: ca. 5-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,37

GLOBAPRIM HYDRO

witte, licht gepigmenteerde, isolerende hecht- en drenklaag op basis van watergedragen acrylaathars bindmiddel voor buiten. toepasbaar als voorstrijkmiddel voor steenachtige poreuze ondergronden voor buiten zoals metselwerk, baksteen, hydraulische mortel, beton en oude verflagen, welke met een watergedragen muurverf worden afgeschilderd. overschilderbaar na ca. 6 uur. verbruik: ca. 6-7 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,18

GLOBAPRIM SG

witte, licht gepigmenteerde, isolerende hecht- en drenklaag op basis van een oplosmiddelhoudend acrylaathars bindmiddel. geschikt voor steenachtige poreuze ondergronden buiten. tevens geschikt als hechtlaag op zeer gesloten ondergronden zoals verblendsteen en geglazuurde tegelwanden. overschilderbaar na ca. 24 uur. verbruik: ca. 6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

74,54

MAGNAPRIM FIX

dekkende, watergedragen grondlaag voor binnenmuren en plafonds op basis van acrylaat copolymeer en alkyd emulsie. zeer geschikt als grondlaag voor zuigende, poreuze en licht poederende ondergronden, zoals cementgebonden vezelplaat, beton, pleisterwerk en metselwerk. voorkomt doffe vlekken in de afwerklagen en verhoogt de dekkracht. verbruik: ca. 10-15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,21

MAGNAPRIM ISOL

trimetal magnaprim isol is een dekkende grondlaag voor binnenmuren en plafonds. het isoleert in water oplosbare vlekken, heft zuiging op, fixeert enigszins poederende ondergronden, isoleert vlekken van nicotine, roet, inkt en de meeste vlekken van in water oplosbare stoffen en is overschilderbaar met alle magna muurverven. rendement: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

93,34

MAGNATEX PRIMISOL

magnatex primisol is een reukarm impregneermiddel voor binnen, op basis van watergedragen acrylaat-polymeer bindmiddel. magnatex primisol is zeer geschikt als voorbehandelingsmiddel van zuigende en poreuze ondergronden, zoals cementgebonden vezelplaat, beton, pleisterwerk, metselwerk en dergelijke en als fixeermiddel voor licht poederende ondergronden voor binnen. magnatex primisol is tevens geschikt als isoleermiddel en heeft een wit uiterlijk. verbruik: ca. 8-12 m²/ltr. afhankelijk van de structuur van de ondergrond.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

59,46

PARAMOSS

trimetal paramoss is een waterig voorbehandelingsproduct met actieve stoffen, dat algen, groenaangroei en schimmels vernietigt. renoveert muren die groen geworden zijn als gevolg van algen of groenaanslag en geeft ze een nieuw en fris uiterlijk. saneert, voor het schilderen, muren die overwoekerd zijn door vegetatie welke het loskomen van de verffilm kan veroorzaken. vegetatie dient vooraf verwijdert te worden. heeft als bestrijdings- en saneringsmiddel talrijke toepassingsmogelijkheden buiten, zoals gevels, muurtjes, terrastegels, stoepen, grafstenen, tuinvazen, baksteen, beton, gehouwen steen en leisteen. verbruik: ca. 4-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,36

Trimetal
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn