DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

AQUA BO-KH

vista aqua bo-kh is een watergedragen, matte, isolerende muur- en plafondverf, geschikt voor binnen. het is op kationische bindmiddelbasis, waardoor vlekken ook met deze watergedragen verf optimaal worden geïsoleerd. het renoveren van woningen of het overschilderen van nicotineverontreinigingen, droge watervlekken of brandschades is dan ook geen probleem. het is spanningsvrij, niet vergelend, en zonder voorgaande grondlaag direct aan te brengen op diverse ondergronden. tevens is het zeer goed dekkend. het is overschilderbaar binnen ca. 4 tot 6 uur, heeft een hogere tixotropie (waardoor het product minder spettert), heeft een goede vloeiing en minder kans op aanzetten bij grotere oppervlakken doordat het product een lange opentijd heeft en het bevat geen alkyd en vergeelt daardoor niet. verbruik: ca. 8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

110,16

AQUA EXTREEMAT

vista aqua extreemat is een witte, extreem (edel)matte binnenmuur- en plafondverf met een zeer lange open tijd. de verf heeft een aanzetvrije verwerking op grote oppervlakken, is makkelijk reinigbaar zonder opglanzen (schrobvast klasse 2), krasvast en bijna onzichtbaar bij te werken. het zorgt voor net zo'n strak resultaat als spuitwerk. verbruik: ca. 6 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

102,35

AQUA ISOPAINT

vista aqua isopaint is een matte, sneldrogende, waterverdunbare, reukarme en isolerende muurverf, voor ondergronden die doorslaan en/of doorbloeden. dit product is ideaal voor zowel binnen als buiten (mits afgedekt met een buitenmuurverf) en heeft een perfecte dekkracht. overschilderbaar na ca. 12 uur. verbruik: ca. 6 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

140,59

BO-KH WAND- EN PLAFONDVERF

vista bo-kh is een oplosmiddelhoudende, geurneutrale, spanningsvrije, extra matte binnenmuurverf. het is geschikt voor het behandelen van plafonds en muren en heeft uitstekende isolerende eigenschappen bij verontreiniging van bijvoorbeeld nicotine, roet en watervlekken. verbruik: ca. 4-5 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

101,42

UNIVERSELE ISOLEERSPRAY

vista isoleerspray is een geurarme, oplosmiddelhoudende, sneldrogende (ca. 30 min), sterk isolerende verf en goed dekkende isoleercoating voor binnen en buiten. het is een isolatiespray voor o.a. nicotinevlekken, roetvlekken, droge watervlekken, viltstift (geen analine/alcohol), lijmvlekken, teer en bitumen verontreinigingen, houtinhoudsstoffen (o.a. merbau en eiken), noesten in het hout en vezelplaat. verbruik: ca. 1 mē per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,42

Vista
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn