DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

BADKAMERMUURVERF

wijzonol badkamermuurverf is een oplosmiddelvrije, watergedragen, matte, schimmelbestendige, gladde muurverf op basis van terpolymeerdispersie. het is toepasbaar op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal in vochtige en warme ruimtes zoals badkamers en keukens, binnen. dit product is ook zeer geschikt voor renovatieschilderwerk. het is schrobvast volgens en 13300, klasse 3. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,53

MUURVERF EXTRA REINIGBAAR

wijzonol muurverf extra reinigbaar is een waterverdunbare, matte, extra goed reinigbare (schrobvast klasse 1), gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. de verf is uitstekend reinigbaar zonder cleaner, perfect dekkend en heeft een soepele verwerking. geschikt als toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en op goed hechtend behang binnen. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,18

MUURVERF EXTRAMAT

wijzonol muurverf extramat is een waterverdunbare, hoogwaardige, volledig matte en aanzetvrije, gladde muurverf voor binnen op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. het is geschikt voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack) pleisterwerk, plaatmateriaal en glasweefsel. het is schrobvast volgens din en 13300 klasse 1. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,11

MUURVERF KALKMAT

wijzonol muurverf kalkmat is een waterverdunbare, goed dekkende en reinigbare, gladde muurverf voor binnen op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton-, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal, glasweefsel en op goed hechtend behang en met latex muurverf behandelde ondergronden. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,65

MUURVERF MAT

wijzonol muurverf mat is een matte muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister-, stuc- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. verbruik: ca. 7,5 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,18

MUURVERF MAT

wijzonol muurverf mat is een waterverdunbare, zeer goed dekkende, gladde muurverf op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en goed hechtend behang binnen. het is zeer geschikt voor renovatieschilderwerk en schrobvast volgens din en 13300 klasse 2. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,96

MUURVERF VOOR BUITEN

wijzonol muurverf voor buiten is een weerbestendige muurverf die speciaal ontwikkeld is voor toepassing buiten en zeer geschikt is voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. de muurverf heeft een lage zijdeglans, waardoor de vuilaanhechting minimaal is, en het is schrobvast volgens din en 13300 klasse 1. buitenduurzaamheid: ca. 4-5 jaar. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,64

MUURVERF ZIJDEGLANS

wijzonol muurverf zijdeglans is een acrylaatdispersie muurverf voor binnen en buiten. het is geschikt voor toepassing op plafonds en wanden van gipsplaat, pleister-, stuc- en metselwerk, beton en goed hechtend behang. de verf is uitstekend reinigbaar (schrobvastheid klasse 1), zeer goed buitenduurzaam, perfect dekkend en geurarm. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,11

MUURVOORSTRIJK

wijzonol muurvoorstrijk is een watergedragen, blank voorstrijkmiddel voor binnen en buiten op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt als voorstrijk op zuigende en poreuze steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. het is toepasbaar als ondergrond voor acrylaatdispersie muurverven en kan ook gemengd worden met wijzonol acrylaatdispersie muurverven. deze voorstrijk verbetert de hechting, heeft een snelle droging en is waterdampdoorlatend. het is overschilderbaar na ca. 4 uur. verbruik: ca. 3-5 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,98

SPACKLATEX

wijzonol spacklatex is een matte, oplosmiddelvrije en waterverdunbare, gladde muurverf voor binnen met een lange open tijd op basis van een duurzaam verkregen bindmiddel. het is geschikt als afwerking op plafonds en wanden voorzien van spackpleister en op onbehandeld of met acrylaat muurverf behandelde steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack)pleisterwerk en (gipskarton)plaatmateriaal. het is makkelijk te verwerken en aanzetvrij, heeft een goede dekkracht en is spatarm en dampdoorlatend. het is schrobvast volgens din en 13300 klasse 2-3. verbruik: ca. 6-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

111,74

WIJZOPLEX 2SO EXTREEM

wijzonol wijzoplex 2so extreem is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. het is inzetbaar bij lage temperaturen en bij snel wisselende weersomstandigheden. het is geschikt voor steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. onderhoudstermijn: 4-6 jaar. rendement: 6-8 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

155,59

WIJZOPLEX EIGLANS

wijzonol wijzoplex eiglans is een watergedragen, eiglanzende en uitstekend buitenduurzame, gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal buiten. het is schrobvast volgens din en 13300 klasse 1. buitenduurzaamheid: ca. 4-6 jaar. verbruik: ca. 6-8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,66

WIJZOPLEX ELASTDECOR

wijzonol wijzoplex elastdecor is een zijdeglanzende, elastische, watergedragen structuurmuurverf met een uitstekende buitenduurzaamheid voor buiten op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing als hoogvullende, decoratieve, haarscheuroverbruggende wandafwerking (tot 0,3 mm) op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. verbruik: ca. 2,5-5 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

229,47

WIJZOPLEX GEVELCOAT

wijzonol wijzoplex gevelcoat is een matte, waterafstotende, watergedragen, zeer damp-open, gladde muurverf voor buiten op basis van silan acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op geïsoleerde en na-geïsoleerde gevels en steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. het is schrobvast volgens din en 13300 klasse 1. buitenduurzaamheid: ca. 5-7 jaar. verbruik: ca. 6-8 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

146,36

WIJZOTEX EXTRA MAT

wijzonol wijzotex extra mat is een watergedragen, aanzetvrije, gladde muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en (spack)pleisterwerk, plaatmateriaal en op glasweefsel. het is schrobvast volgens din en 13300 klasse 1. verbruik: ca. 6-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

155,51

WIJZOTEX EXTRA REINIGBAAR

wijzonol wijzotex extra reinigbaar is een matte, extra goed reinigbare, oplosmiddelarme en waterverdunbare gladde muurverf op basis van acrylaatdispersie voor binnen. het is zeer goed reinigbaar zonder cleaner, goed dekkend, dampdoorlatend en schrobvast klasse 1. geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton-, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal die zeer goed en meerdere malen gereinigd moeten kunnen worden. het is ook geschikt voor toepassing over bestaande muurverflagen. verbruik: ca. 7-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

101,55

WIJZOTEX MAT

wijzonol wijzotex mat is een matte, watergedragen, zeer goed dekkende, gladde muurverf voor binnen op basis van innovatieve zetmeeltechnologie. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal. het is ook toepasbaar op onbehandelde en met acrylaat muurverf behandelde ondergronden en tevens geschikt voor beschut buitenwerk. het is na 1 maand schrobvast klasse 2 volgens din en 13 300. verbruik: ca. 6-9 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,39

WIJZOTEX SCHIMMELBESTENDIG ZIJDEGLANS

wijzonol wijzotex schimmelbestendig zijdeglans is een oplosmiddelvrije, watergedragen, schimmelbestendige gladde muurverf voor binnen op basis van terpolymeerdispersie. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk en plaatmateriaal in vochtige en warme ruimtes zoals badkamers en keukens die regelmatig gereinigd worden. het is zeer geschikt als afwerking van glasweefsel op wanden in o.a. kantoren, hotels, zieken- en verzorgingshuizen en scholen. verbruik: ca. 6-9 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

173,71

WIJZOTEX ZIJDEGLANS

wijzonol wijzotex zijdeglans is een watergedragen, goed dekkende, gladde muurverf voor binnen op basis van acrylaatdispersie. het is geschikt voor toepassing op steenachtige ondergronden zoals beton, metsel- en pleisterwerk, plaatmateriaal en glasweefsel. de verf is gemakkelijk te verwerken, dampdoorlatend en schrobvast klasse 1 volgens din en 13300. verbruik: ca. 6-8 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

138,41

Wijzonol
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn