DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ALUMINIUM METAALLAK SPUITBUS

hammerite aluminium is een decoratieve, roestwerende, water- en uv-bestendige metaallak. het stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming. het is direct toe te passen over roest zonder grondverf op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal. aanbevolen verwerkingstemperatuur: tussen de 10c en 25c. verbruik: ca. 3 m per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,79

DIRECT ALUZINC

hammerite direct over aluzinc is een speciale 2-in-1 formule voor non-ferro metalen zoals aluminium, gegalvaniseerd metaal, rvs en zink. het kan direct zonder primer worden toegepast en heeft een prima hechting en perfecte afwerking. verbruik: ca. 15 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,75

HAMERSLAG

hammerite hamerslag is een decoratieve, roestwerende, waterafstotende, uv-bestendige metaallak. het stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming. het hecht goed op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal en is direct toe te passen over roest, zonder primer en grondverf. verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

HITTEBESTENDIGE LAK

hammerite hittebestendige lak is speciaal voor metalen voorwerpen die extreem verhit worden tot 600c. verbruik: ca. 0,5 m per spuitbus.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,79

METAALLAK BINNEN ZIJDEGLANS

hammerite metaallak binnen zijdeglans is een watergedragen, hoogwaardige kras- en stootvaste lak, speciaal ontwikkeld voor metalen trappen, deuren en kozijnen. het is toepasbaar op alle soorten metaal, zonder grondverf. verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,79

METAALLAK HOOGGLANS MENGMACHINE

hammerite hoogglans is een decoratieve, water- en uv-bestendige, roestwerende metaallak die zonder primer of grondverf direct over roest kan worden aangebracht. het is toepasbaar op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal. verwerkingstemperatuur: tussen 10c en 25c. verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,99

METAALLAK HOOGGLANS READY MIXED

hammerite hoogglans is een decoratieve, water- en uv-bestendige, roestwerende metaallak op terpentinebasis voor buiten die zonder primer of grondverf direct over roest kan worden aangebracht. het is toepasbaar op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal. verwerkingstemperatuur: tussen 10c en 25c. verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,00

METAALLAK MAT SPUITBUS

hammerite metaallak mat is een decoratieve, roestwerende, water- en uv-bestendige metaallak. het stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming. het is direct toe te passen over roest zonder grondverf op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal. aanbevolen verwerkingstemperatuur: tussen de 10c en 25c. verbruik: ca. 3 m per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,79

METAALLAK STRUCTUUR

hammerite structuur is een decoratieve, weersbestendige, extra sterke, sneldrogende, roestwerende metaallak met een structuur effect. het stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming. het is toepasbaar op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal, zonder primer of grondverf. verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,75

METAALLAK ZIJDEGLANS MENGMACHINE

hammerite zijdeglans is een decoratieve, roestwerende, water- en uv-bestendige metaallak. het stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming. het hecht uitstekend op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal, zonder primer en grondverf. verbruik: ca. 4-5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,99

METAALLAK ZIJDEGLANS READY MIXED

hammerite metaallak is een decoratieve, roestwerende, water- en uv-bestendige metaallak. het stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming. het hecht uitstekend op alle soorten (roestig en beschadigd) metaal, zonder primer en grondverf. verbruik: ca. 4-5 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,19

METAALVERNIS

hammerite metaalvernis is een transparante hoogglans vernis die speciaal is ontwikkeld voor de bescherming en verfraaiing van metalen objecten binnen. het kan direct op metaal worden toegepast (m.u.v. non-ferro metalen zoals aluminium, zink en koper). verbruik: ca. 3 m per verpakking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,79

Hammerite
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn