DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

4215 HITTEBESTENDIGE METAALCOATING

rust-oleum aluminium deklaag 150-425 graden is bestand tegen continue blootstelling aan temperaturen tot 425°c. eén deklaag is voldoende over hittebestendige metaalprimer 4268. het is geschikt voor stoomketels, verbrandings- en droogovens, schoorstenen, rookafvoerkanalen en overige oppervlakken die bloot staan aan hitte en corrosieve invloeden. het is ontwikkeld om op nieuw, blank staal of gestraald staal, gegrond met rust-oleum hittebestendige metaalprimer 4268, aangebracht te worden. verbruik: ca. 16 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

205,02

7500 ALKYTHANE

rust-oleum alkythane is een 1-component hoogwaardige deklaag voor metaal. het is ideaal voor lage temperaturen (tot 5°c) en geeft dezelfde bescherming in minder lagen vergeleken met standaard alkydsystemen. het is toepasbaar op metaaloppervlakken gegrond met rust-oleum roestprimers en laat geen kwaststrepen na. aangebracht op intacte oude coatings of goed gegronde oppervlakken biedt het langdurige bescherming. voor metaalconstructies in een agressieve industriebelasting is het aanbrengen van een additionele rust-oleum grondlaag of alkythane 7500 deklaag aan te bevelen. verbruik: ca. 10,5 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,44

9200 RUST-O-THANE ZIJDEGLANS

rust-oleum rust-o-thane is een zijdeglans polyurethaan op waterbasis voor een zeer duurzame en kleurvaste deklaag op metaal. het is uv-bestendig (ideaal voor buiten) zeer gemakkelijk te reinigen (ook chemisch), praktisch reukloos voor binnengebruik en kan ook op vloeren en muren gebruikt worden. het is ontwikkeld voor gebruik op oppervlakken welke gecoat zijn met rust-oleum of mathys® epoxy of acrylaat coatings. het toepassingsgebied bestaat uit gecoate vloeren, gecoate muren en geschilderd metaal. het biedt bescherming tegen oplosmiddelen, basen, zwakke zuren en chemische reiniging en is speciaal aanbevolen waar goede buitenduurzaamheid (uv) en slijtvastheid gewenst is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,82

9600 RUST-O-THANE

rust-oleum rust-o-thane hoogglans is een flexibele polyurethaan op oplosmiddelbasis voor een zeer duurzame en kleurvaste deklaag op metaal. het is uv-bestendig (ideaal voor buiten), zeer gemakkelijk te reinigen (ook chemisch), geschikt voor hoge vochtigheid en natte omstandigheden en kan ook op vloeren en muren gebruikt worden. het is ontwikkeld voor gebruik op metalen welke gecoat zijn met rust-oleum of mathys epoxysystemen. het biedt goede bescherming bij contact met sterke chemicaliën, zuren, basen en oplosmiddelen, regelmatig morsen en chemische reiniging en hoge vochtigheid. het is speciaal aanbevolen waar goede buitenduurzaamheid gewenst is. verbruik: 13.2 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

275,02

B95

rust-oleum b95 flexibele epoxy is een 2-componenten flexibele epoxy met hoge laagdikte voor metaal bij zware, industriële belasting en bij maritieme belasting. het heeft uitmuntende corrosie-, slijt- en stootvastheid. de flexibele coating volgt de ondergrond, zonder barsten en bladderen, kan ook op muren en plinten toegepast worden naast een vloer gecoat met b95sl. het product is speciaal bedoeld om met de airless te worden aangebracht: kwast en roller applicatie is alleen geschikt voor reparaties en kleine vlakken. verbruik: 6.6 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

499,20

COMBI COLOR HAMERSLAG

rust-oleum combi color hamerslag is een 1-laags hamerslag onderhoudsysteem voor blanke of hand ontroeste staaloppervlakken. het kan direct over roest worden aangebracht, biedt een langdurige bescherming en is lood- en chromaatvrij. verbruik: ca. 10 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

89,49

COMBI COLOR SMEEDIJZER

rust-oleum combicolor smeedijzer is een grondlaag en deklaag in één, gebaseerd op alkydhars. het droogt, ook bij lage temperaturen, zeer goed en is geschikt voor het schilderen van geroest en ongeroest metaal. de coating is lood- en chromaatvrij en bevat roestwerende pigmenten voor extra bescherming. verbruik: ca. 10 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

89,49

COMBICOLOR HOOGGLANS

rust-oleum combicolor hoogglans is een 1-laags, hoogglanzend onderhoudsysteem voor metaal. het kan direct over roest worden aangebracht, biedt een langdurige bescherming en is lood- en chromaatvrij. verbruik: ca. 10,5 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,24

GALVA PLUS

rust-oleum hard hat galva plus is een sneldrogende zink/aluminium coating voor het bijwerken van thermisch verzinkte staaloppervlakken. het bevat puur zink en aluminium als pigment en is bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties. het is geschikt als één-laag systeem bij lichte industriële belasting en in een corrosieve omgeving. verbruik: ca. 1,7 m² per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,25

GALVA ZINC-ALU

rust-oleum hard hat galva zinc-alu is een sneldrogende, zinkrijke coating gebaseerd op een epoxy ester. het bevat puur zink en aluminium en biedt kathodische bescherming. het is toepasbaar als één-laag systeem bij lichte industriële belasting en in corrosieve/ vochtige omgevingen. het is geschikt voor gebruik op beschadigde, thermisch verzinkte staaloppervlakken en speciaal bedoeld voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties. verbruik: ca. 1,2 m² per spuitbus en 10,5 m² per liter bij kwastverwerking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,22

HARD HAT DEKLAAG HOOGGLANS

rust-oleum hard hat deklaag is een hoogglanzende lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriële belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. theoretisch rendement: ca. 2,5 m² per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,92

HARD HAT DEKLAAG MAT

rust-oleum hard hat deklaag is een matte lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriële belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. theoretisch rendement: ca. 2,5 m² per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,92

HARD HAT DEKLAAG METALLIC

rust-oleum hard hat deklaag metallic is een metallische, sneldrogende coating voor veel industriële onderhouds- en herstelwerkzaamheden. het is speciaal voor het creeeren van een aluminiumkleur op blank metaal en gegalvaniseerde oppervlakken zoals machines, pompen en kasten. verbruik: ca. 2,5 m² per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,26

HARD HAT DEKLAAG ZIJDEGLANS

rust-oleum hard hat deklaag is een zijdeglanzende lak gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. het is geschikt voor toepassing over rust-oleum hard hat grondlagen of zorgvuldig voorbehandelde, geschilderde oppervlakken. het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties bij lichte industriële belasting, normale vochtigheid en toepassing binnen. theoretisch rendement: ca. 2,5 m² per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,92

HEAT-RESISTANT

rust-oleum hard hat hittebestendig is een zijdeglanzende coating voor nieuw, blank staal, gestraald staal of goed voorbehandelde, gecoate oppervlakken zoals barbecues, stookgereedschap, hete lucht kanonnen en uitlaten. het is speciaal geschikt voor kleine onderhoudswerkzaamheden en reparaties en biedt bescherming tot een droge hitte van 750°c (kortstondige piekbelasting) bij toepassing binnen of in een beschutte omgeving buiten. theoretisch rendement: ca. 10-12 m² per liter bij kwastverwerking of 2 m² per spuitbus.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,94

NOXYDE

rustoleum noxyde is een matte, watergebaseerde 1-component coating. het is eenvoudig aan te brengen en vormt een dik, anticorrosief membraan dat zeer goed beschermt tegen water, zoutverstuiving en agressieve omgevingen. onafhankelijk onderzoek volgens de iso-norm 12944 toont aan dat dit product de absolute top is in corrosiebescherming: het geeft zelfs meer dan 15 jaar bescherming in de hoogste corrosie-klasse c5-m. het is geschikt voor toepassing op o.a. plastisol, ijzer, staal, gegalvaniseerd en gemetalliseerd ijzer en staal, aluminium, koper, zink en lood. verdund met 25% water is het ook geschikt als hechtlaag op weinig of niet-poreuze ondergronden zoals glas, gladde bakstenen, beton, keramiek en tegels. verbruik: ca. 3 m² per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,94

NOXYDE PEGANOX

rust-oleum noxyde peganox is een 1-component zijdeglanzende elastische coating op waterbasis, geoptimaliseerd voor applicatie met kwast of roller. het heeft goede roestwering en waterdichting, is 200% elastisch en heeft uitstekende hechting. het is geschikt voor toepassing op o.a. ijzer, staal, speciale legeringen, gegalvaniseerd en gemetalliseerd ijzer en staal, aluminium, koper, zink en lood. verbruik: 6 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

86,58

NOXYDE PEGARUST

rust-oleum noxyde pegarust is een zijdeglanzende anti-corrosie coating die kan worden toegepast bij koude temperaturen tot 0°c en op vochtige oppervlakken. het heeft uitstekende roestwering en waterdichting, scheurt niet en bladdert niet af, voorkomt onderroest, is geschikt voor corrosieklasse c5-m volgens iso12944 (zie certificaat), uv-resistent en bestand tegen slijtage. het is een primer en topcoat in één en kan direct op diverse metallische ondergronden worden aangebracht. het garandeert duurzame bescherming door middel van unieke elastische en waterdichtende bindmiddeltechnologie. het kan zelfs op vochtige ondergronden en bij vochtig weer worden aangebracht. het kan worden toegepast op o.a. ijzer, staal, speciale legeringen, gegalvaniseerd en gemetalliseerd ijzer en staal, aluminium, koper, zink en lood. verbruik: 2.7 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

104,78

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn