DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ANTIEKWAX

golden wave antiekwax is een traditioneel gemaakte boenwas op basis van natuurlijke grondstoffen zoals carnauba, candelilla, ruwe bijenwas en portugese terpentijnolie. het is geschikt voor het boenen van geboende of verniste meubelen, balken, deuren, vloeren, marmer of linoleum. nieuw hout kan vooraf gekleurd worden met watergedragen houtpigment. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,12

HARDHOUTOLIE

golden wave hardhout olie is een onderhoudsolie op basis van natuurlijke grondstoffen voor het behandelen van alle hout buiten. het is ideaal als vlonderolie of vloerolie voor exotische houtsoorten. het verfraait, voedt en beschermt het hout, is waterafstotend en vermijdt mosvorming en vergrijzing. het is ook geschikt als grondlaag voor exotisch hout en het schilfert niet. het is geschikt voor het boenen van geboende of verniste meubelen, balken, deuren, vloeren, marmer of linoleum. nieuw hout kan vooraf gekleurd worden met watergedragen houtpigment. verbruik: ca. 15 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,89

HARDWAXOLIE

golden wave hardwaxolie is een matte olie gebaseerd op een eeuwenoude scandinavische traditie. het is bijzonder geschikt voor het inolien van parket of houten vloeren. het bezorgt het parket een rustiek uiterlijk en laat zich gemakkelijk herstellen. deze olie is uitermate geschikt als bescherming van parket door de niet filmvormende eigenschappen en uitstekende slijtvastheid. verbruik: ca. 20 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,68

JACHTLAK

golden wave jachtlak is een blanke jachtlak met een hoge bolle glans op basis van natuurlijke grondstoffen. het heeft een zeer goed glansbehoud, een uitstekende water- en weersbestendigheid, een hoge krasvastheid en is zeer elastisch. het is geschikt voor toepassing op alle houten delen van een schip en voor alle houtsoorten die aan zware weersomstandigheden worden blootgesteld en toch hun mooie, hoge, bolle glans moeten behouden, zoals voordeuren en tuinmeubelen. verwerkingstemperatuur: tussen 10 en 30ļc. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,17

KALKPASTA

golden wave kalkpasta is een gebruiksklare witte pasta om hout met open poriŽn te accentueren. met deze unieke kalkpasta is het mogelijk om de open poriŽn van bijvoorbeeld eiken en essen te voorzien van een witte kalklaag. het verbruik is sterk afhankelijk van de houtsoort.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,87

KLEURWAX

golden wave kleurwax is een traditioneel gemaakte terpentijnboenwas op basis van natuurlijke grondstoffen, portugese terpentijnolie en speciale pigmenten. met deze unieke kleurwax krijgt blank hout snel en gemakkelijk een subtiel kleureffect. over hout, reeds behandeld met kalkwax, een laagje kleurwax aanbrengen geeft een mooi verweerd effect. verbruik: ca. 8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,78

NATUREL OIL

golden wave naturel olie is een ultra-matte watergedragen impregneerolie op basis van polyurethaan. met dit product behoudt het hout zijn natuurlijke uitstraling. het is geschikt voor het behandelen van alle soorten hout binnen. door de hoge slijtvastheid en goede waterafstotendheid is het uitermate geschikt voor meubelen en parketvloeren. verbruik: ca. 10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,54

TEAKOLIE

golden wave teakolie is een mengeling van lijnzaadolie, terpentijnolie, aromaatvrije solventen en lavendelolie geÔnspireerd op een scandinavische traditie. het penetreert in het hart van het hout en geeft geen filmvorming zoals een vernis. het geeft tuinmeubelen een prima bescherming, exotisch hout wordt gevoed en het geeft een natuurlijke finish. het maakt het oppervlak mooier en geeft bescherming tegen water en andere weersomstandigheden. aantal aanbevolen lagen: 2. verbruik: ca. 15 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,18

VLOEIBARE PARKETWAX

golden wave vloeibare parketwax is een traditioneel gemaakte boenwas op basis van natuurlijke en synthetische wassen zoals terpentijnolie, white spirit en een waterafstotende hars. deze wax kleeft niet en geeft een langdurige glans. het is geschikt voor het boenen van geboende of verniste meubelen, balken, deuren en vloeren. het kan op een natuurlijke boenwas gebruikt worden en is specifiek gemaakt voor het onderhouden van houten parketvloeren door zijn waterafstotend karakter en zijn goede antislip-eigenschappen. verbruik: ca. 12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,94

WAX REMOVER

golden wave wax remover, op basis van een mengeling van alifatische oplosmiddelen, reinigt en verwijdert op een gemakkelijke manier oude waxlagen. het is geschikt voor het verwijderen van in de was geboende meubelen, balken, deuren en vloeren. verbruik: ca. 5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,29

Golden Wave
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn