DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

HOUT VULLER

alabastine houtvuller is perfect voor alle houtsoorten, binnen en buiten. deze vuller is sneldrogend, uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf. droogtijd: ca. 3 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,30

HOUTKIT FLEXIBEL

alabastine houtkit flexibel vult kieren en naden van kozijnen, deuren, trappen, plinten en overige verbindingen. blijvend flexibel en ideaal voor werkende ondergronden. uv- en weerbestendig. droogtijd: overschilderbaar na 24 uur. uithardtijd: volledig uitgehard na ca. 10 dagen. dekking: ongeveer 10 meter voeg 5x5 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,10

HOUTPLAMUUR UNIVERSEEL

alabastine houtplamuur universeel is geschikt voor het milieuvriendelijk en glad afwerken van nerven, krasjes en kleine beschadigingen in het hout. het is geschikt voor zowel geschilderd als ongeschilderd hout, is zeer makkelijk te verwerken en snel overschilderbaar met elke verf (droogtijd is ca. 1 uur). het is zowel binnen als buiten te gebruiken. dikte: max. 1 mm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,97

HOUTREPARATIE

alabastine houtreparatie is een 2-componenten product om beschadigd hout duurzaam te repareren. scheuren, beschadigingen, afgebroken hoeken bij kozijnen, deuren en meubels kunnen hiermee ijzersterk gerepareerd worden. dit product heeft alle eigenschappen van hout en krimpt niet. dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. droogtijd: ca. 6 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,05

HOUTROT STOP

alabastine houtrot stop is een kant en klaar impregneermiddel voor zacht en verrot hout. stopt het rottingsproces en voorkomt verdere aantasting van het hout. dringt diep in en krimpt niet. droogtijd: ca. 6 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,58

HOUTROTVULLER

alabastine houtrotvuller levert gegarandeerd professionele kwaliteit voor definitieve reparatie van verrot hout. uitstekend schuur-, spijker- en schroefbaar. dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. droogtijd: ca. 6 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,73

HOUTROTVULLER REPARATIESET

alabastine houtrotvuller reparatieset is een complete set voor houtrotreparatie en biedt alles wat nodig is voor een perfect resultaat. dit pakket bestaat uit alabastine impregneer, alabastine houtrotvuller 500 gram, speciale reparatiespatel, mengplateau en een gebruiksaanwijzing. professionele kwaliteit voor definitieve reparatie van verrot hout. uitstekend schuur-, spijker- en schroefbaar. dikte: horizontale delen max. 5 cm per laag, verticale delen max. 2 cm per laag. verwerkingstijd: 20 minuten. droogtijd: 6 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,98

HOUTVULLER KOKER

alabastine houtvuller is geschikt voor het moeiteloos vullen van scheuren en naden tot 1 cm in alle houtsoorten binnen en buiten. het is sneldrogend, uitstekend schuurbaar en overschilderbaar met elke verf na ca. 3 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,33

KNEEDBAAR HOUT

alabastine kneedbaar hout repareert kleine scheurtjes en gaatjes in hout. zoals de naam al aangeeft, is het een kneedbare vulling voor hout. zowel binnen als buiten toe te passen en er zitten geen oplosmiddelen in. het kneedbaar hout is bovendien verkrijgbaar in 6 houtkleuren en wit die onderling mengbaar zijn. hierdoor kan ook zelf een kleur gecreëerd worden. dikte: max. 1 cm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,05

LAKPLAMUUR

alabastine lakplamuur is perfect geschikt voor het repareren van lakbeschadigingen en kleine krasjes. speciaal ontwikkeld voor geschilderd en gegrond hout, zowel binnen als buiten. na ongeveer 14 uur droogtijd overschilderbaar met alle gangbare verven. dikte: max. 1 mm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,33

MDF VULLER

alabastine mdf vuller is speciaal ontwikkeld voor mdf en is het enige vulmiddel dat na aflakken onzichtbaar is. spiegelglad eindresultaat. al na 2 uur overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,10

S.O.S. HOUTVULLER

houtvuller voor het in één keer vullen van kleine gaatjes, nerven en beschadigingen in hout. hecht uitstekend op alle houtsoorten. dit product geeft direct een spiegelglad eindresultaat zonder te schuren. door de lichtgewicht formule is dit product ideaal voor verticale reparaties. geschikt voor zowel buiten als binnen, maar niet toepasbaar op vochtige ondergronden. met watergedragen verf overschilderbaar na 2 uur (bij 20°c), met alkydverf overschilderbaar na 24 uur (bij 20°c). kleur: wit. maximale laagdikte is 5 cm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,12

SCHEUREN EN NADENVULLER TUBE

alabastine scheuren en nadenvuller is een blijvend elastisch vulmiddel tegen scheuren in werkende ondergronden. het is al na 1 uur overschilderbaar en geschikt voor binnen en buiten. verbruik: ± 20 m, bij een scheur van 4 x 4 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,81

SNELDROGENDE HOUTREPARATIE

alabastine sneldrogende houtreparatie is een oplosmiddelvrij middel voor het snel repareren van beschadigd en verrot hout. het is in 30 minuten droog en minder schadelijk voor het milieu. krimpt niet. dikte: max. 3 cm per laag. verwerkingstijd 20 minuten. droogtijd 2 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,76

SNELDROGENDE HOUTROTVULLER (2K)

alabastine sneldrogende houtrotvuller is speciaal ontwikkeld voor houtrot. snel, ijzersterk en duurzaam repareren van houtrotbeschadigingen aan kozijnen, deur, dorpel, tuinhuisjes e.d. voor binnen en buiten. eigenschappen: sneldrogend: na 20 minuten overschilderbaar. uitstekende hechting. vormvast, zakt niet uit en krimpt niet. blijvend flexibel: vangt de werking van het hout op. perfect schuurbaar. spijker en schroefbaar. overschilderbaar met alle soorten verf (alkyd en acryl) of beits. uitstekende hechting.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,37

SNELPLAMUUR

alabastine snelplamuur is al na 30 minuten overschilderbaar met alle gangbare verven. te gebruiken voor schilderwerk op hout, metaal of polyester, ouder dan een half jaar. zowel binnen als buiten te gebruiken. dikte: max. 1 mm per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,02

STOPVERF

alabastine stopverf is geschikt voor het aanstoppen van ruitenin glassponningen. het heeft een uitstekende hechting op hout,beton en metaal en is geschikt voor zowel binnen als buiten. het is na ca. 2-6 weken overschilderbaar met alkydharsverf (afhankelijk van temperatuur en luchtvochtigheid). het is dan nog niet volledig uitgehard, maar wel overschilderbaar. bij het overschilderen met een acrylverf moet eerst een alkyd primer of grondverf gebruikt worden. maximale diepte: 1 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,29

SUPERSTERK VULLER (HOUT)

alabastine supersterk vuller hout is een 2-componenten polyesterplamuur voor ijzersterke reparaties aan hout, metaal, steen en polyester. binnen 15 minuten uitgehard en zowel binnen als buiten te gebruiken. niet geschikt voor acrylverfsystemen. krimpt niet, zakt niet in en vult gaten tot max. 1 cm diep in een keer.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,53

Alabastine
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn