DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ACRYL LAKPLAMUUR

bolivia acryl lakplamuur is een plamuur met unieke eigenschappen en kan door de fijne homogene structuur zonder rollen op grote oppervlakken opgezet worden. door meerdere lagen aan te brengen met tussenpauze van 3-4 uur ontstaat een bijzonder glad oppervlak waardoor schuren bijna overbodig wordt.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,66

ACRYL PLAMUUR

bolivia acrylplamuur is een sneldrogende, waterverdunbare dispersieplamuur van zeer hoge kwaliteit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,69

ACRYL PLAMUUR RAPID

bolivia acryl plamuur rapid is een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. het is geschikt voor het plamuren van gaten, scheurtjes en oneffenheden op gegrond houtwerk (binnen), stucwerk, beton en gegrond ijzerwerk (binnen en buiten). het is scheuroverbruggend, ook bij grotere laagdiktes tot ca. 1000 µm natte laagdikte. het is te schuren na 1-2 uur en over te lakken met dispersieverven, acryl- en kunstharslakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,53

AQUA KWASTPLAMUUR

bolivia aqua kwastplamuur is een witte, goed vullende, reukloze, sneldrogende, waterverdunbare kwastplamuur voor houtwerk binnen. het is geschikt als grond- en plamuurlaag voor alle houtsoorten met grove porien zoals meranti, afzelia of plaatmateriaal zoals multiplex en triplex. het is tevens geschikt voor plaatsen waar geen mesplamuur kan worden aangebracht, zoals houten lijstwerk en deurkozijnen. verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,89

EPOXY FLEX REPARATIEPASTA

bolivia epoxy flex reparatiepasta is een oplosmiddelvrije pasta voor het repareren van kleine gebreken of door houtrot aangetaste houtconstructies van zowel nieuw als bestaand hout. het is een duurzame oplossing voor houtrot in kozijnen en toepasbaar op deuren, ramen en kozijnen en daarnaast optimaal geschikt voor het verlijmen van openstaande verbindingen en het vullen van kleine noesten in het hout. het is ook goed bruikbaar als reparatiemiddel voor het verlijmen van houtverbindingen bij o.a. meubels en zowel buiten als binnen toepasbaar. het is schuurbaar en overschilderbaar na ca. 24 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,50

EPOXY HOUTROTVULLER

bolivia epoxy houtrotvuller is een 2-componenten plamuur op basis van epoxy. dit product krimpt niet, is boter fijn, werkt soepel, hecht zeer goed, is blijvend flexibel, spijker en schroefbaar en geeft een glad oppervlak. geschikt voor de reparatie van houtrotbeschadigingen, deuken en scheuren in alle houtwerken. in combinatie met de bolivia houtrotstop is dit een definitieve oplossing voor houtrotproblemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

20,20

EPOXY HOUTVULLER 30 MINUTEN

bolivia houtvuller epoxy 30 minuten is een zeer sneldrogend reparatievulmiddel voor hout en beton. het is uitermate geschikt voor kleine reparaties van oneffenheden tot 1 cm diep, zoals schroef- en spijkergaten en kleine houtrotreparaties. het is schuurbaar en overschilderbaar na 30 minuten bij 20c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,28

EPOXY HOUTVULLER 4 UUR

bolivia houtvuller epoxy 2k 4 uur is een professionele vulpasta voor hout. het is uitermate geschikt voor reparaties van oneffenheden vanaf 1 cm diep. de vulpasta laat zich snel en gemakkelijk mengen en is eenvoudig te verwerken. het blijft elastisch, krimpvrij en duurzaam en is schuurbaar en overschilderbaar na 4 uur bij 20c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

58,91

EPOXY HOUTVULLER 8 UUR

bolivia houtvuller epoxy 2k 8 uur is een professionele vulpasta voor hout, beton, steenachtige ondergronden en metaal op basis van oplosmiddelvrije epoxyharsen. de vulpasta laat zich snel en gemakkelijk mengen en is eenvoudig te verwerken. het blijft elastisch en is duurzaam. schuurbaar en overschilderbaar na 8 uur bij 20 c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

44,00

HOUTROTSTOP

bolivia houtrotstop is een 2-componenten houtverzegeling op basis van epoxy. het is toepasbaar op hout als deze voor vocht moet worden afgesloten en verrotting gestopt moet worden. het dringt diep in het hout en doodt alle organismen die houtrot veroorzaken. het hardt uit tot een epoxy bescherming en is in combinatie met de bolivia 2k epoxy houtrotvuller een definitieve oplossing voor houtrotproblemen. de potlife is ca. 2 uur en het is, afhankelijk van de temperatuur, na 2 tot 24 uur doorgehard.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,57

HOUTVULMIDDEL

bolivia houtvuller is een waterverdunbaar vulmiddel van zeer hoge kwaliteit. het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in hout. het laat zich eenvoudig en glad verwerken en hardt gelijkmatig en zonder scheuren uit, wanneer afgewerkt met een waterbestendige beschermlaag, ook buiten. het blijft ook na uitharding enigszins elastisch.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,58

ISOLEERSPRAY

bolivia isoleer spray is een speciaal ontwikkelde vlekkencoating voor het snel en blijvend bedekken van vlekken zoals waterdoorslag, nicotine, roet, vet, roest, potlood, teer en ballpoint op wanden en plafonds. het is sneldrogend en overschilderbaar na 1-2 uur, droogt wit op, en is schrobvast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,70

LAKPLAMUUR

bolivia lakplamuur is speciaal geformuleerd voor het glad maken van oppervlakken die geverfd moeten worden. het is geschikt voor diverse soorten hout (mdf) en kan worden afgelakt met synthetische lak, acryllak en latexverf. het is niet geschikt voor kunststof en metaal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,70

MUURVULLER

bolivia muurvuller is een zeer snel drogende reparatieplamuur op waterbasis. het is geschikt voor het glad maken van oneffenheden en het vullen van scheuren en gaten in muren en plafonds. het is toepasbaar op alle minerale ondergronden zoals beton, metselwerk en gepleisterde oppervlakken. het is tevens toepasbaar op gipsplaten en dispersieverf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,23

RAPID PLAMUUR

bolivia rapid is een unieke, snelhardende 1-component plamuur op basis van een speciale kunststofcombinatie. het is een echte snelplamuur voor spoedeisend werk en kan al na 2 3 uur overgeschilderd worden met alle normale grond- en aflakken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,14

RENOVATIEPASTA

bolivia renovatiepasta is een snelhardende 2-componentenpasta op basis van asbestvrije polyester. het is geschikt voor een goede en duurzame reparatie, zowel binnen als buiten, voornamelijk bij onderhoudsschilderwerk. het is ideaal voor het herstellen van diverse ondergronden zoals hout, ijzer, kunststof, steen, cement en beton. het is zeer elastisch en buigzaam na uitharding, is gemakkelijk schuurbaar en heeft een hoog vullend vermogen. let op, de verpakking van 1,4 kg bevat al een harder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,45

REPARATIEPASTA LICHTGEWICHT

bolivia reparatiepasta licht is een gebruiksklare reparatiepasta voor binnen en buiten. het is superlicht, krimpvrij, barst niet en is overschilderbaar na enkele minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,37

SPACKSPRAY

bolivia spack reparatie spray is een professioneel structuur reparatiemiddel op basis van unieke pu-dispersie voor het repareren van structuureffecten (spack) op wanden en plafonds binnen. het is geschikt voor toepassing op pleisterwerk, gips- en spaanplaat en beton. het kan ook als afwerking gebruikt worden (spack spuitwerk). het middel droogt wit op, is zeer standvast op verticale delen en is na ca. 3-4 uur af te werken met alle gangbare muurverven.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,60

SYNTHETISCHE LAKPLAMUUR

bolivia synthetische lakplamuur is een plamuur met unieke eigenschappen en kan door de boterfijne homogene structuur zonder rollen op grote oppervlakken opgezet worden. het kan direct in dunne lagen worden toegepast op nieuw hout (binnen), aangeschuurde oude verflagen, ijzer en muren binnen en buiten. het is na ca. 12 uur overschilderbaar met acryl en synthetische verf.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,05

U2 POLYESTER VULPASTA

bolivia u2 polyester vulpasta is een lichtgrijze 2-componentenplamuur op basis van polyesterharsen. dit product krimpt niet, werkt soepel, is boterfijn en geeft een prachtig spiegelglad en staalhard oppervlak. het is geschikt voor het herstellen van metalen en polyester oppervlakken en het afwerken van materiaal waarin glasfiber is toegepast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,17

Bolivia
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn