DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

2K POLYESTER PLAMUUR SA

jansen 2k polyester plamuur sa is een styreen-arme 2k pe plamuur die daardoor minder belastend is voor mens en milieu. het onderscheidt zich door zijn elasticiteit en witte kleur (de volgende laag dekt hierdoor beter). de plamuur is tevens goed vullend, gemakkelijk te schuren en daardoor zeer geschikt voor o.a. schilder- en renovatiewerkzaamheden, reparatie van autoís, staal en houtwerk en de meubelindustrie, zowel binnen als buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,03

ACRYL LAKPLAMUUR

jansen acryl lakplamuur is een unieke watergedragen lakplamuur voor binnen en buiten waarmee het mogelijk is om eenvoudig grote oppervlakken te plamuren. het heeft een zeer hoge laagdikte (tot 800 mu) en er kunnen meerdere lagen per dag aangebracht worden. het geeft tevens een gladde afwerking zonder te schuren en is geschikt voor hout, ijzer, oude verflagen en staal.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,77

ACRYL SNELPLAMUUR

jansen acryl snelplamuur is een witte, watergedragen dispersie plamuur met een roest-inhibitor en is dus zonder gronden direct toe te passen in spijker-, schroef- en nietgaatjes. het is geschikt voor het herstellen van oneffenheden in houtporiŽn, verstekken, kleine gaatjes en beschadigingen in hout, metaal en andere ondergronden binnen en buiten. de plamuur is overschilderbaar met alle verven (watergedragen, kunsthars, dispersie). tevens is de plamuur zeer snel drogend (ca. 1-2 uur) en goed vullend: tot 1000 mu scheurvrij op te zetten. het is niet geschikt voor grotere reparaties.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,93

LAKPLAMUUR

jansen lakplamuur voor binnen en buiten is uitermate geschikt voor het plamuren van grote vlakken, zelfs tot wel 5 lagen per dag, ook nat in nat. de laagdikte kan max. 500 mu. nat zijn. dankzij de boterzachte structuur en lichte verwerking is het mogelijk om te plamuren zonder te schuren, maar slechts door het na te trekken met een schoon plamuurmes. toepasbaar op hout, ijzer, non-ferro, oude verflagen, staal en steen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,59

SNELPLAMUUR

jansen snelplamuur is een witte, sneldrogende plamuur voor het vullen en herstellen van houtporiŽn, verstekken, kleine gaatjes, beschadigingen in hout en metaal en het wegwerken van krassen. ook diepere gaten laten zich probleemloos vullen. het is na ca. 2-3 uur overschilderbaar met alle verven. de natte laag mag maximaal 1000 mu zijn.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,26

ULTRA-RS RENOVATIEPLAMUUR

jansen ultra-rs renovatieplamuur is een zeer hoog vullende, snel drogende, krimpvrije, makkelijk schuurbare, lichtgewicht renovatie plamuur voor het snel repareren van diepe gaten en scheuren in wanden en plafonds binnen in ťťn behandeling. de plamuur slinkt, krimpt en scheurt niet tijdens droging. na 30 min. schuurbaar/overschilderbaar bij <1 cm. en na 2 uur schuurbaar/overschilderbaar bij > 1 cm met acryl- en dispersieverven, alsmede met behang. verbruik: ca. 1 liter voor een scheur van 2 meter lang, 5 cm breed en 1 cm diep.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

17,46

Jansen
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn