DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ELASTOFILL

mathys elastofill kan gebruikt worden voor afdichten, afkitten, verlijmen en opvullen. het is een elastische, overschilderbare acrylaatvoegpasta voor het dichtstoppen van spleten, scheuren of barsten, binnen en buiten. het heeft een uitstekende hechting op vele ondergronden en is blijvend waterdicht. het vormt na verdampen van het water een rubberachtige massa met blijvend hoge elasticiteit(>900%) en het kan sterke uitzettingen en vervormingen opvangen. het is alkalivast en zeer bestendig tegen veroudering en weers- en temperatuursinvloeden. het is overschilderbaar na 1 dag bij een laagdikte van 8 mm. rendement voor een voeg van 10 mm breed en 15 mm diep: 6 meter per koker. de voegpasta kan in max. 10 mm natte laagdikte aangebracht worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,18

MUR-FILLER

mathys mur-filler is een elastische voegpasta voor het herstellen van actieve en niet-actieve voegen en barsten in binnen- en buitenmuren zoals metselwerk, beton of cement, die eventueel met acrylaatverven (behalve kwarts) behandeld moeten worden. het is tevens geschikt voor het dichtstoppen van voegen bij het plaatsen van vensterramen en deurlijsten en het opvoegen van vloertegels van terrassen waar geen stagnerend water voorkomt. het heeft een hoge vulkracht en is niet schuurbaar (het bevat kwarts). rendement: 50-60 cm voeglengte per koker.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,75

PEGAFLEX EGALISATIEPLAMUUR

mathys pegaflex is een universele watergedragen plamuur, geschikt voor binnen- en buitengebruik. het heeft een hoge soepelheid en elasticiteit, uitmuntende hechting op alle in goede staat verkerende ondergronden en op de meeste verftypes, is alkali-bestendig, behoudt zijn soepelheid, is makkelijk schuurbaar en absorbeert praktisch geen bindmiddel van aangebrachte verven, waardoor doffe vlekken vermeden worden. het is overschilderbaar na 24 uur. theoretisch rendement: maximal 1,8 kg per m (= 1 mm dik).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,96

PLASTOPAN LATEX

mathys plastopan latex is een watergedragen, extra witte, zeer elastische en buigzame latexplamuur. het is gemakkelijk uit te strijken, goed schuurbaar en kan aangebracht worden op alkalische ondergronden. het is geschikt voor het egaliseren van oneffenheden in binnenmuren alvorens deze overschilderd worden met latexverven. theoretisch rendement: 3 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,90

PLASTOPAN SUPER N

mathys plastopan super n is een plamuur voor binnen- en buitengebruik. het wordt gebruikt voor het egaliseren van oneffenheden in houtwerk alvorens deze te schilderen met solventgedragen verven. theoretisch rendement: 1-5 kg per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,14

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn