DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

AFWERKPLAMUUR

motip nc combiplamuur is een sneldrogende afwerkplamuur voor het egaliseren van kleine, oppervlakkige oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout en polyester. het heeft een zeer fijne structuur, is goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 millimeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,54

BUMPERREPARATIE PLAMUUR

motip kunststof reparatie plamuur is een 2-componenten kunststofplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in bumpers. het is zeer elastisch, goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen, ook poeder coating, en heeft een zeer fijne structuur. het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en heeft een uitstekende hechting. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 1 centimeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,91

FIJNPLAMUUR

motip fijnplamuur is een 2-componenten fijnplamuur voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. het is goed schuurbaar, elastisch en overspuitbaar met alle verfsystemen. het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 centimeter. verwerkingstijd: 3 tot 5 minuten.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,91

GLASVEZEL PLAMUUR GEVULD

motip glasvezel gevuld is een 2-componenten glasvezel plamuur met speciale vulstoffen. het is geschikt voor het vullen van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. het is goed schuurbaar en overspuitbaar met alle verfsystemen, heeft een zeer hoge vulkracht en hoge slagvastheid en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,91

GLASVEZEL PLAMUUR ONGEVULD

motip polyester glasvezelplamuur is een 2-componenten glasvezel plamuur voor het vullen van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. het heeft een zeer hoge vulkracht en hoge slagvastheid, is overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,25

GLASVEZELMAT

motip glasvezelmat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,91

GLASVEZELWEEFSEL

motip glasvezel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,00

GLASVLIES

motip glasvlies.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,28

KUNSTSTOFPLAMUUR

motip kunststof plamuur is een 2-componenten kunststofplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van alle soorten kunststof met uitzondering van polyethyleen (pe) en polypropyleen (pp). het is tevens zeer geschikt voor ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester, welke onderhevig zijn aan trillingen. het is zeer elastisch, goed schuurbaar en overspuitbaar met alle verfsystemen, ook poedercoatings, en heeft een zeer fijne structuur. het is bestand tegen chemicalien en weersinvloedenen heeft een uitstekende hechting. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 1 centimeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,19

METAALPLAMUUR

motip metaal plamuur is een 2-componenten metaalplamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. door de toevoeging van aluminium pigmenten is het zeer goed verstrijkbaar en dus uitermate geschikt voor grotere oppervlakken. het is elastisch en zeer goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,91

POLYESTER HARS

motip polyester hars is een 2-componenten polyesterhars te gebruiken in combinatie met glasvezelmat of glasvezelvlies. het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. het is tevens geschikt voor het creŽren van voorwerpen, waarbij een mal gebruikt wordt. het is elastisch en bestand tegen chemicalien en weersinvloeden, heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,28

POLYESTER PLAMUUR

motip polyester plamuur is geschikt voor het herstellen van beschadigingen op metaal, polyester, hout en beton. het is aan te brengen in laagdiktes tot 2 centimeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,28

POLYESTER PLAMUUR SOFT

motip polyester plamuur soft is geschikt voor het herstellen van beschadigingen op metaal, polyester, hout en beton.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,93

POLYESTER REPARATIE SET

motip polyester reparatieset is een 2-componenten polyester hars te gebruiken in combinatie met bijgevoegde glasvezelmat en glasvezelvlies. het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. het is tevens geschikt voor her creŽren van voorwerpen waarbij een mal gebruikt wordt. de hars is elastisch en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het heeft een uitstekende hechting en is na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,25

TUBE HARDER

motip tube harder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,05

Motip
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn