DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

2-K VERSPUITBARE FILLER

presto 2-k verspuitbare filler is een 2-componenten spuitfiller op basis van polyester voor het vullen van grote schuurkrassen, poriŽn en andere onvolkomenheden. het is toepasbaar op blank staal, polyester plamuur, oude laklagen en gkf.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,54

2K PROFI PLAMUUR

presto 2-k profi plamuur inclusief harder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

39,15

ALUMINIUM METAAL PLAMUUR

presto alu/metaal plamuur is een 2-componenten aluminium-plamuur voor het egaliseren van oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. door de toevoeging van aluminium pigmenten is het zeer goed verstrijkbaar en dus uitermate geschikt voor grotere oppervlakken. het is elastisch en zeer goed schuurbaar, overspuitbaar met alle verfsystemen en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 2 centimeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

GLASVEZELMAT FIJN

presto glasvezel mat fijn heeft een fijne structuur en is te gebruiken in combinatie met polyesterhars en verharder.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

GLASVEZELMAT WEEFSEL

presto glasvezelmat weefsel 1 m≤.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

GLASVEZELPLAMUUR

presto glasvezel plamuur is een 2-componenten polyester plamuur. het is een mengsel van pure, onverzadigde polyesterhars en glasvezeldeeltjes. het is zeer elastisch na uitharding en de uitstekende hechtende eigenschappen maken de elastische vulplamuur ideaal voor grotere schades/gaten, die zijn ontstaan door corrosie of die worden blootgesteld aan hoge mechanische trillingen, zoals spatborden of portieren. het is ook geschikt voor reparatie van droge steen en beton, evenals voorwerpen van kunststof en keramiek. schuurbaarheid: na 30 minuten bij 20įc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,62

NC COMBIPLAMUUR

presto nc combiplamuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,57

PLAMUUR PROFI

presto plamuur profi.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,15

POLYESTER EPOXY HARS

presto polyester hars is te gebruiken in combinatie met glasvezelvlies. het is geschikt voor het dichten van gaten in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. het is tevens geschikt voor her creŽren van voorwerpen, waarbij een mal gebruikt wordt. de hars is elastisch, bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en heeft een zeer goede hechting en kan gebruikt worden op kaal metaal. tevens heeft het een uitstekende hechting en is het na uitharding alleen mechanisch schuurbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,15

POLYESTER FIJN PLAMUUR

presto polyester fijn plamuur is een 2-componenten plamuur, geschikt voor het egaliseren van kleine oneffenheden in ondergronden van staal, aluminium, hout, beton en polyester. het is goed schuurbaar, elastisch en overspuitbaar met alle verfsystemen. het heeft een zeer fijne structuur en is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het kan aangebracht worden in laagdiktes tot 0,5 centimeter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

POLYESTER GLASVEZELMAT VLIES

presto ggasvezelmat vlies is geschikt voor het repareren van gaten en om te lamineren in verbinding met polyesterhars. het is uiterst sterk, soepel en bij uitstek geschikt voor het overbruggen van grote gaten, of vibrerende carrosseriedelen zoals spoilers of spatborden. het is na te bewerken met een vulprimer en fijnplamuur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,49

POLYESTER HARS

presto polyester hars.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,49

POLYESTER REPARATIESET

presto polyester reparatieset is ontwikkeld voor het repareren van grotere gaten en scheuren in metaal, kunststof en hout die veroorzaakt zijn door o.a. schade en roest. deze polyester en glasvezel reparatieset is krimpvrij en bestand tegen o.a. logen, drijfgas, oplosmiddelen en water. het kan afgewerkt worden met polyesterplamuur of kombiplamuur en de deksel functioneert als mengbeker. het is schuurbaar na ongeveer 40 min.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,54

REPARATIEBOX

presto polyester reparatieset is een reparatieverpakking met polyesterhars, verharder en glasvezelvlies en glasvezelweefsel. het is geschikt voor het overbruggen van grotere gaten, doorroestingen en beschadigde plekken in o.a. metaal, hout en beton. het is zeer goed bruikbaar in vormen- en modelbouw, in de tuin (spuitvezelvijvers) en in andere industriŽle sectoren. het is o.a. toepasbaar bij ondichte leidingen en buizen, ketels en boten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,30

STAALPLAMUUR

presto polyester staalplamuur egaliseert duurzaam kleinere en middelgrote oneffenheden. het kan op metaal, hout, beton en kunststoffen gebruikt worden. verwerkingstijd: 3-5 minuten. na 30 minuten schuurbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,49

UITLAATMONTAGE PASTA

presto uitlaatmontage pasta is een mastieke pasta voor het maken van verbindingen tussen uitlaatstukken, zoals fittingen en snoeren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,70

UITLAATREPARATIESET PASTA

presto uitlaat reparatie set pasta is een mastieke pasta voor het herstellen van gaten, barsten en andere perforaties in uitlaatsystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,17

UNI PLAMUUR PROFI

presto uni plamuur profi is een 2-componenten polyestervuller en -stopverf. het is geschikt voor het vullen van gaten en oneffenheden op voorbehandelde oppervlakken bij de reparatie van carrosserie onderdelen en andere metalen oppervlakken, hout en beton. het heeft een verbeterde receptuur en is goed snijdbaar, makkelijk te verwerken en sneldrogend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,15

Presto
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn