DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

DRY FIX 1

repair care dry fix 1 is een primer die zorgt voor optimale aanhechting van de reparatiepasta dry flex 1 aan de ondergrond. het is gemakkelijk te verwerken met de kwast en eenvoudig en schoon te doseren en af te sluiten. het is zowel binnen als buiten te gebruiken. rendement: ca. 250 gram per m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,96

DRY FIX 16

repair care dry fix 16 zorgt voor een optimale aanhechting van de reparatiepasta dry flex 16. het is uitstekend te verwerken met de kwast, heeft een lage viscositeit en is makkelijk en schoon te doseren en af te sluiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

65,90

DRY FIX 4

repair care dry fix 4 is een 2-componenten elastische voorstrijk/voorbehandelingsproduct voor dry flex 4 toepassing. het is een snelle oplossing tegen houtrot en door de snelle droging is het nog dezelfde dag overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

35,61

DRY FIX UNI

repair care dry fix uni is een elastische voorstrijk voor alle soorten dry flex. het zorgt voor een optimale hechting van alle soorten dry flex aan de ondergrond, buiten. het is tot 24 uur na aanbrengen af te werken met de kwast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

86,45

DRY FLEX 1

repair care dry flex 1 is een reparatiepasta voor zeer snelle houtreparaties en lamineren, binnen en buiten. het is na 1 uur overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

84,21

DRY FLEX 1 (2-IN-1)

repair care dry flex 2in1 is een reparatiepasta met beide componenten in n koker voor zeer snelle houtreparaties en lamineren. het is makkelijk doseerbaar met een standaard kitpistool en ideaal voor het permanent repareren van houtrot en houtaantastingen. uniek is de makkelijke verwerkbaarheid in combinatie met de zeer korte droogtijd. het is geschikt voor het permanent repareren van beschadigd en rot hout van o.a. kozijnen, deuren, trappen en meubels, het snel repareren van inbraakschades, het verlijmen en vullen van scheuren, voegen en (open) verbindingen en het renoveren, restaureren en modelleren van houtconstructies en profielen. het is zowel binnen als buiten toepasbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,90

DRY FLEX 16

repair care dry flex 16 is een reparatiepasta voor alle kleine tot grote soorten houtreparaties en projecten zonder tijdsdruk (het is na 16 uur schuur- en overschilderbaar). het is geschikt voor het verlijmen en vullen van scheuren, voegen, noesten en (open) verbindingen. het is in n keer glad en strak af te werken, gemakkelijk schuurbaar en geschikt voor binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

64,51

DRY FLEX 4

repair care dry flex 4 is een 2-componenten reparatiepasta op basis van epoxy voor permanente, kleine (5 mm) tot middelgrote (20 mm) houtreparaties, binnen en buiten. het is gemakkelijk en prettig te verwerken en na 4 uur schuur- en overschilderbaar. verwerkingstemeratuur: 0-35 graden celcius. bij een juiste vermenging wordt het egaal geel van kleur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

72,87

DRY FLEX 4 (2-IN-1)

repair care dry flex 4 2in1 is een reparatiepasta met beide componenten in een koker, welke in elk enkelvoudig kitpistool past. dit vulmiddel gedraagt zich als hout waardoor het op dezelfde manier te bewerken en schilderen is, en beweegt met het hout mee. het is geschikt voor kleine en middelgrote houtreparaties binnen en buiten en na 4 uur schuur- en overschilderbaar. het is ideaal voor het permanent repareren van houtrot en houtaantastingen waarbij de tijdsfactor van groot belang is. uniek is de prettige verwerkbaarheid in combinatie met de korte droogtijd. het is in alle seizoenen te gebruiken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,73

DRY FLEX COOL (WINTERKWALITEIT)

repair care dry flex cool is een topkwaliteit houtreparatiepasta voor temperaturen onder 15c. het heeft een extra lange potlife van 1 uur en is tot 24 uur na aanbrengen af te werken. het is gemakkelijk te verwerken met de kwast en schuurbaar en overschilderbaar na ca. 15 uur met watergedragen (acrylaat), alkydhars- of high solid verf. kaal hout dient eerst te worden behandeld met dry flex uni. gebruiksaanwijzing: de benodigde hoeveelheid op een mengplateau doseren en mengen tot de blauwe kleur van component a is verdwenen. verwerkingstemperatuur: 0-15c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

72,87

DRY FLEX IN

repair care dry flex in 2in1 is een reparatiepasta die zorgt voor repareren van beschadigd hout binnen. het is krimp- en oplosmiddelvrij.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,60

DRY FLEX SUPER FINISH SF (2-IN-1)

repair care dry flex sf 2in1 is een duurzame reparatieplamuur voor het zeer snel plamuren en repareren van kleine gebreken en oneffenheden in hout, binnen en buiten. het heeft een goed standvermogen, er is geen voorbehandeling met voorstrijk nodig en het is na een half uur uitgehard.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

52,94

DRY SEAL MP

repair care dry seal mp is geschikt voor het plamuren en repareren van kleine gebreken in hout, binnen en buiten. het is oplosmiddelvrij, overschilderbaar en uv-bestendig.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,13

DRY SHIELD SK

repair care dry shield sk is een uniek 2-in-1 product voor het afdichten van onbeschermd hout. het voorkomt haarscheuren en is na 6 uur overschilderbaar. het is goed schuurbaar, heeft een optimale hechting en is geschikt voor binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

55,35

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn