DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

5110 VERTI-PATCH VERTICALE REPARATIEMORTEL

rust-oleum verti-patch is een zeer sterke epoxy reparatiemortel met speciale lichtgewicht vullers voor het repareren van verticaal beton, stucwerk en metselwerk. het wordt zo hard als graniet, is snel overschilderbaar, geschikt voor binnen- en buitengebruik, zakt niet uit, bolt niet op, krimpt en barst niet, is ideaal bij (door vorst) beschadigde muren met blootliggende wapening en in uitgehard materiaal kan geboord worden. het is overschilderbaar met alle rust-oleum 2k-primers en -coatings. verbruik: ca. 0.6 m≤ per 2.5 kg bij 5 mm diepte (afhankelijk van de ondergrond).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

67,79

5140 LICHTGEWICHT REPARATIEMORTEL

rust-oleum leight weight repair mortar is een oplosmiddelvrije, krimpvrije epoxy lichtgewicht reparatiemortel voor reparatie van betonvloeren en muren. het is bestand tegen zware slijtage en stootvast. het is geschikt voor de reparatie van verweerd of beschadigd beton of muren, binnen en buiten, en is geschikt voor intensief verkeer. het is overschilderbaar na 4 uur. verbruik: 1 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

117,46

5150 SPEED PATCH

rust-oleum speed patch is een sneldrogende reparatiemortel met een hoge sterkte welke zorgt voor een duurzame reparatie van o.a. door vorstschade gescheurd, geŽrodeerd en gebarsten beton, trappen, goten, opritten en kroonlijsten. het wordt zo hard als graniet, is geschikt voor binnen- en buitengebruik en er kan in geboord worden. het gemengde materiaal kan 10-15 minuten gebruikt worden, is overschilderbaar met alle rust-oleum 2k-primers of -coatings en is aan te brengen met een troffel. verbruik: 0.5 m≤ per 10 kg bij een diepte van 10 mm (afhankelijk van de ondergrond).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

62,05

5180 EPOXY REPARATIEMORTEL

rust-oleum epoxy reparatiemortel is een zeer sterke epoxy reparatiemortel voor de reparatie van verweerde of beschadigde vloeren en trappen van beton, metselwerk of steen. het is sterker dan beton, bestand tegen zware voertuigen en vele chemicaliŽn, krimpt en scheurt niet, geschikt voor binnen- en buitengebruik en snel weer belastbaar (6-12 uur). verbruik: 1.2 m≤ per 10 kg bij 5 mm diepte.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

28,73

5190 EPOXY REPARATIEMORTEL DIEPVULLER

rust-oleum epoxy reparatiemortel grote reparaties voor het snel en economisch repareren van diepe gaten in vloeren. het is sterker dan beton, bestand tegen zware voertuigen en vele chemicaliŽn, krimpt en scheurt niet, geschikt voor binnen- en buitengebruik en snel weer belastbaar (6-12 uur). het is na 6 uur overschilderbaar met alle rust-oleum 2k-primers of -coatings. verbruik: 0.5 m≤ per 25 kg bij 3 cm diepte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

113,74

5412 EPOXYPLAMUUR VOOR BETONREPARATIE

rust-oleum epoxy plamuur is een oplosmiddelvrije 2-componenten epoxyplamuur voor de reparatie van kleine scheuren, poriŽn en/of gietgallen in betonvloeren en -wanden. het is eenvoudig met een plamuurmes aan te brengen en kan rechtstreeks op horizontale en verticale oppervlakken worden gebruikt. theoretisch rendement: ca. 1,5 kg per m≤ per 1 mm laagdikte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

80,59

ASFALT HERSTELLER

rust-oleum asfalt hersteller is een 1-component coating op basis van een hoge kwaliteit bitumen met speciale vloeiadditieven en vulmiddelen voor het esthetisch opfrissen van o.a. asfaltparkeerplaatsen, opritten, voetpaden en fietspaden. het herstelt grauw, grijs en verkleurd asfalt, brengt de originele zwarte kleur terug en maskeert oude belijning en reparaties. uitgehard na 2-5 uur. theoretisch verbruik: ca. 5-10 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

71,73

ASFALTREPARATIE

rust-oleum asfaltreparatie is een duurzaam reparatiemiddel voor gaten in asfalt en beton. theoretisch verbruik: ca. 0,02 m≤ per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

79,93

BASECOAT RAPID SL 6570

rust-oleum basecoat rapid sl is een sneldrogende zelf nivellerende schraaplaag voor het egaliseren van ruwe of oneffen betonvloeren. het is beloopbaar na 2-4 uur, sterk, slijtvast en duurzaam, bevat geen portland cement en is dus veilig in gebruik en er is een dikte van 5Ė30 mm mogelijk. het is geschikt voor beton of vloeren behandeld met primer 5220. het is vervolgens overschilderbaar met alle rust-oleum coatings. verbruik: 1,5 m≤ per 20 kg zak bij 8 mm droge laagdikte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

54,40

EPOXYSHIELD BETONREPARATIEMORTEL

rust-oleum epoxyshield betonreparatiemortel is geschikt voor het opvullen van scheuren, gaten en andere beschadigingen in beton, cementeringen en niet geschilderd metselwerk. licht verkeer mogelijk na 24 uur (bij 20įc) en overschilderbaar na 48 uur. het is te schuren voor een glad eindresultaat en zowel op horizontale als verticale oppervlakken toepasbaar. verbruik: ca. 10 kg voor 0.4 m≤ (2 cm laagdikte).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

88,44

EPOXYSHIELD BETONSCHEURENVULLER

rust-oleum epoxyshield betonscheurenvuller is een krimpvrij, vloeibaar 2-componenten epoxy vulmiddel voor scheuren in betonvloeren. het is geschikt voor reparatie van kleine scheuren tot 3 mm breed, op basis van een oplosmiddelvrije formule en overschilderbaar na 4 uur (bij 20įc). 500 ml is geschikt voor 25 meter (2 mm breed, 5 mm diep).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,71

PEGACRETE REPARATIEMORTEL

rust-oleum pegacrete reparatiemortel is een poedervormig reparatieproduct voor het opvullen van scheuren, gaten en andere beschadigingen in beton, cementeringen en niet geschilderd metselwerk binnen en buiten. het heeft een snelle droging en uitharding, is eenvoudig aan te brengen en 100% krimpvrij en waterverdunbaar. 38 n/mm≤ drukweerstand. verbruik: 0.3 m≤ per 10 kg bij 2 cm diepte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,01

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn