DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

FLEXIDUR REPAIR 1

sigma flexidur repair 1 is een duurzame, sneldrogende, oplosmiddelvrije 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy voor kleine reparaties. het is sneldrogend (ca. na 1 uur overschilderbaar), heeft een uitstekend standvermogen, is blijvend elastisch, soepel verwerkbaar en uitstekend moduleerbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

57,71

FLEXIDUR REPAIR 16 2K

sigma flexidur repair 16 is een 2-componenten reparatiemassa op basis van epoxy voor het herstellen van aangetast hout, noesten en harsgangen en het afdichten van openstaande houtverbindingen en scheuren. het is tevens geschikt voor het herstellen van beschadigde houtconstructies, zoals gevingerlast en gelamineerd geveltimmerwerk. het is na ca. 16 uur overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

45,20

FLEXIDUR WK (FLEXIDUR REPAIR 4)

sigma flexidur repair 4 is een 2-componenten epoxy reparatiemiddel voor in de winter, toe te passen tussen de 0 en 15 graden. het is te gebruiken voor effectieve en duurzame houtreparatie en bijzonder geschikt voor pastareparatie, lamineren en deelkozijnrenovatie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

51,05

FLEXIDUR WOODSEAL

sigma flexidur woodseal is een oplosmiddelvrij, 2-componenten, blijvend elastisch lijm- en afdichtingsmiddel op basis van epoxy. het heeft een zeer hoge lijmkracht en is geschikt voor het volledig afdichten van kopse kanten, randafdichtingen en onbeschermd hout. het is ook in te zetten voor het herstellen van hout met oppervlakkige gebreken, zoals scheurvorming en openstaande vingerlassen (vliessysteem). het kan worden toegepast bij temperaturen van 10°c tot 30°c.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,35

MORTAR 2K EP

sigma mortar 2k ep is een 2-componenten solventgedragen betonreparatiemortel op basis van epoxyhars en een amineverharder met een toevoeging van kwartszand en speciale vulstoffen. het is zeer geschikt voor het herstellen van horizontale en verticale betonoppervlakken, krimpt nagenoeg niet, heeft een zeer sterke hechting op gezond beton (zonder cementhuid), is waterdicht en is bestand tegen gemorste chemicaliėn, mits aangebracht in een poriedichte laag. het is geschikt voor het repareren van beton, zandcement en natuursteen in o.a. gaanderijen, balkons, lateien, bruggen, haven- en sluiswerken, chemische bedrijven en slachthuizen. het is tevens geschikt voor het dichten van niet-dilaterende scheuren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

65,99

MORTAR PRIMER 2K EP

sigma mortar primer 2k ep is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, thixotrope primer op basis van epoxy. het is een kleeflaag voor sigma mortar 2k ep bij het repareren van beton, zandcement en calciumsulfaatgebonden ondergronden. het heeft een uitstekende kleefkracht en is goed verstrijkbaar. het is direct en na maximaal 0,5 uur overschilderbaar. verbruik: ca. 3-4 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,59

Sigma
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn