DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ANTIGRAFFITI MINERAL PERMANENT

orange nano guardon® antigraffiti mineral permanent beschermt poreuze minerale bouwmaterialen permanent tegen graffiti. het is een geavanceerd anti-graffiti systeem dat zonder enige moeite vele graffiti aanvallen doorstaat. daarnaast heeft dit product een afstotende werking op water, olie en andere vloeistoffen en remt het de groei van micro-organismen, schimmels en algen. vervuiling heeft de neiging om van het oppervlak “af te glijden”. dit remt de opbouw van vervuiling en verlengt de tijd tussen opeenvolgende reinigingen. het materiaal wordt minder snel vies en de reiniging ervan kost minder tijd, inspanning en schoonmaakmiddelen. toepasbaar op (kalk)zandsteen (geen udelfanger zandsteen), baksteen, beton, marmer en graniet, klinkers en mineraal stucwerk (beperkt). niet toepasbaar op geverfde ondergronden en pleisterwerk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

108,92

ANTIGRAFFITI MINERAL PERMANENT PRIMER

orange nano guardon antigraffiti mineral permanent primer voorkomt het donker kleuren van het oppervlak als gevolg van het gebruik van guardon® antigraffiti mineral permanent. dit product kan op alle absorberende minerale oppervlakken zoals beton, zandsteen, kalkzandsteen en baksteen worden gebruikt en hoeft niet te worden toegepast op gepolijste ondergronden zoals marmer en graniet. het is niet toepasbaar op geverfde ondergronden en pleisterwerk. de primer heeft een goede chemische bestendigheid en heeft geen negatief effect op de dampdoorlatendheid van guardon antigraffiti mineral permanent noch de reinigende werking van cleanon antigraffiti guardon protected surfaces. verbruik: ca. 8-16 m˛ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,00

ARTICOAT

prochemko articoat is een niet milieubelastende, zelfopofferende anti-graffiti coating en anti-postercoating op basis van gemodificeerde polymeren en hydrofoberende additieven. het is emulgeerbaar in water en visueel nauwelijks waarneembaar, heeft sterk waterafstotende eigenschappen en een beperkte levensduur en is onschadelijk voor de ondergrond en de gebruiker. het is geschikt als bescherming van diverse poreuze, gladde en/of geschilderde ondergronden welke bestand zijn tegen een temperatuur van minimaal 60°c, tegen aanhechting van o.a. graffiti en posters en wel zodanig dat deze gemakkelijk met warm water onder gepaste druk kunnen worden verwijderd. er wordt geadviseerd om bij metalen ondergronden eerst specialistisch pi-advies aan te vragen en bij geschilderde ondergronden eerst te testen op geschiktheid. theoretisch rendement: ca. 2-10 m˛ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

244,08

COATEX SHIELD

nanosign coatex shield is speciaal geschikt voor ondergronden die een duurzame bescherming nodig hebben tegen atmosferische invloeden en waarvan de hoge esthetische waarde zeer belangrijk is. door de uitstekende bestendigheid tegen chemicaliën en oplosmiddelen is het zeer goed toepasbaar als anti-graffiticoating. het is geschikt voor gesloten ondergronden zoals blanke en gecoate metalen zoals rvs en volkernbeplating.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

84,48

COATEX SPECIAAL IMPREGNEER NV

prochemko coatex speciaal impregneer nv is een 2-componenten oplosmiddelbevattende polyurethaan impregneer met grote dieptewerking voor o.a. cementgebonden ondergronden en metselwerk. het is kleurloos, niet vergelend en overschilderbaar. theoretisch rendement: bij een droge laagdikte van 30 micrometer: 8 m˛ per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

107,03

COATEX SPECIAAL NV VERF

prochemko coatex speciaal nv verf is een 2-componenten polyurethaan coating met uitstekende anti-graffiti eigenschappen. het is de toplaag van een permanent anti-graffiti systeem in kleur en glans voor objecten waar hoge eisen worden gesteld aan chemische en mechanische resistentie en buitenduurzaamheid.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

101,33

COATEX STRUCTUUR

nanosign coatex structuur is een 2-componenten coating op basis van polyurethaan in combinatie met chemische nanotechnologie (silanen met uv-additieven). het is speciaal geschikt voor het antiposter (sticker) behandelen van diverse gesloten ondergronden zoals metaal, kunststof en diverse verfsystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

202,36

NANO-COATEX 1

nanosign coatex 1 is een 1-component anti-graffiticoating op basis van chemische nanotechnologie (titaniumoxide) in combinatie met hoogwaardige polymeren. het is geschikt voor de meest voorkomende gesloten ondergronden. door de revolutionaire anti-graffiti eigenschappen is toepassing met name mogelijk op ondergronden waarop veelvuldig graffiti wordt aangebracht, zoals de meest voorkomende gesloten ondergronden als kunststof, verfsystemen, metalen en folie. theoretisch rendement: ca. 45-50 m˛ per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

208,38

PEGAGRAFF HYDRO

mathys pegagraff hydro is een watergedragen, kleurloze, zijdeglanzende 2-componenten polyurethaanacrylaatvernis. het is uv-bestendig, zeer slijtvast, waterdampdoorlaatbaar en solventbestendig waardoor de meeste graffiti vlot verwijderd kan worden. het biedt een kleurloze anti-graffiti bescherming aan vele ondergronden zoals poreus beton, natuursteen, baksteen, binnenhoutwerk, diverse coatings en verven op vloeren, muren en binnenoppervlakken. theoretisch rendement: 5-8 m˛ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

86,23

WIJZODUR BLANK AQ GLANS

wijzonol wijzodur blank aq glans is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, niet vergelende, 2-componenten dekverf voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uistekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, makkelijk verwerkbaar, heeft een lange verwerkingstijd en is geurarm. het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. verbruik: ca. 8,4 m˛ per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

94,18

WIJZODUR BLANK AQ MAT

wijzonol wijzodur blank aq mat is een oplosmiddelvrije, waterverdunbare, niet vergelende 2-componenten dekverf voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uistekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, makkelijk verwerkbaar, heeft een lange verwerkingstijd en is geurarm. geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. verbruik: ca. 8,5 m˛ per kilo.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

104,68

WIJZODUR DEKVERF AQ

wijzonol wijzodur dekverf aq is een 2-componenten dekvef voor binnen en buiten op basis van polyurethaan. het is slag-, slijt- en stootvast, zeer goed bestand tegen graffiti bekladding, uitstekend buitenduurzaam, niet vergelend, zeer goed reinigbaar, heeft een makkelijke verwerking, lange verwerkingstijd en is geurarm. het is geschikt als zeer duurzame tussen- en eindlaag in 2-componenten systemen op steenachtige, metalen, houten en kunststof ondergronden zoals vloeren, wanden, hekwerken, leuningen, deuren en beplating. het is tevens toepasbaar als anti-graffiti coating. verbruik: ca. 7-8 m˛ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

102,94

Orange NanoWijzonol
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn