DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ALKYD VERHARDER

avis alkyd verharder is een transparante kleurloze verharder op basis van een aliphatisch isocynaat. door toevoeging van de alkyd verharder aan alkydharshoudende lak wordt er een hogere performance van de uiteindelijke laklaag bereikt.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,98

ANTI GRAFFITI WAX COATING

avis anti graffiti wax coating is een transparante, zogenaamde semipermanente anti graffiti coating. de coating is gebaseerd op natuurlijke wassen en komt volledig tegemoet aan milieu- en verwerkingseisen. avis anti graffiti wax coating is vrij van oplosmiddelen en niet ontvlambaar. een met avis anti graffiti wax coating behandelde gevel krijgt een iets kleurverdiepend effect en blijft ten opzichte van onbehandeld voor ca. 70% dampregulerend. sterk afhankelijk van de belasting werkt avis anti graffiti wax coating 2 tot 4 jaar. na uitharding is de avis anti graffiti wax coating zeer resistent tegen vele soorten inkt en verf. verbruik: ca. 0,5 liter per m² voor doorsnee metselsteen tot ca. 1 liter per m² voor sterk zuigende ondergronden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

27,75

AQUA BIGLO RADIANT

avis aqua biglo radiant is een moderne waterverdunbare verf voor binnen op basis van hoogwaardige kunstharsdispersie. het is toepasbaar op diverse ondergronden zoals zink, staal, ijzer, non-ferro metalen, hout en kunststof indien voorzien van de vereiste primer. op hout is het uitsluitend binnen toepasbaar. verbruik: ca. 6-9 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

94,38

AQUA BIGLO SUNSCREEN

avis aqua biglo sunscreen is een speciaal samengestelde watergedragen blanke vernis. het heeft een hoge mechanische weerstand en is door de ingebouwde uv-filter niet snel vergelend. het is een speciale transparante aflak voor de avis aqua biglo radiant fluoriserende daglichtverven. verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

94,38

BIGLO LICHTGEVEND POEDER

avis biglo radiant lichtgevend poeder geeft, aangemaakt met biglo sunscreen in verhouding van 300 gram poeder op 1 liter biglo sunscreen blank, een langdurige nagloeiing in het donker na belichting door daglicht of kunstlicht. het is toe te passen op een schone, harde en geschikte witte ondergrond (bij voorkeur behandeld met biglo voorlak wit).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,94

BIGLO RADIANT

avis biglo radiant is een 1-component daglichtverf op basis van acrylaathars waarbij sterke reflectie wordt verkregen door de inval van ultraviolette stralen zoals die in daglicht voorkomen. dit houdt in dat bij schemer de reflectie minder wordt en in het donker geen (door het ontbreken van daglicht) fluorescentie plaatsvindt. verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,11

BIGLO SUNSCREEN

avis biglo sunscreen is een speciaal samengestelde blanke vernis op basis van speciale acrylaathars. het heeft een hoge mechanische weerstand en is door de ingebouwde uv-filter niet snel vergelend. het is een speciale transparante aflak voor avis biglo radiant fluoriserende daglichtverven. verbruik: ca. 6-8 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

94,38

BIGLO VOORLAK

avis biglo voorlak is een witte, roestwerende grondlak op basis van een speciale combinatie van acrylaatharsen. het heeft goede mechanische eigenschappen, droogt snel en hecht uitstekend op uiteenlopende ondergronden. verbruik: ca. 12 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

48,98

COLOREX

avis colorex is een hoog geconcentreerde universele mengkleur met grote kleurkracht voor het op kleur brengen van verven en lakken van diverse samenstellingen. door de speciale formulering is het makkelijk mengbaar. dit product is sterk geconcentreerd, waardoor een geringe toevoeging veelal voldoende is. met het aantal kleuren in het avis colorex assortiment is elke tint te bereiken. avis colorex bevat geen oplosmiddelen, velt niet en zakt niet uit. de kleurpigmenten zijn krachtig, zuiver en lichtecht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

3,47

LIJNMARKERING

avis lijnmarkering is een professioneel verfmarkeringssysteem voor binnen en buiten. de markeringsverf van hoge kwaliteit, alsmede de uitgekiende applicator, zorgt voor een slijtvaste, scherpe, heldere en duurzame lijn. het is goed bestand tegen zware belasting (verkeer) en door de zijdeglans finish zijn de aangebrachte markeringen makkelijk te reinigen. het bevat geen cfk-s, geen chloorhoudende oplosmiddelen en geen lood. theoretisch verbruik: ca. 50 m bij 5 cm breedte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

42,95

LIJNMARKERINGS HANDSPUITPISTOOL

avis lijnmarkerings handspuitpistool.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

155,67

LIJNMASTER DOUBLE FORCE

avis line master double force is geschikt om 2 spuitbussen in tandemopstelling in te plaatsen. hiermee wordt voorkomen dat 2 keer dezelfde lijn getrokken moet worden om de gewenste dekking te krijgen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

356,52

SILICONEN VERWIJDERAAR

avis siliconen verwijderaar is een vloeibare oplossing die verhard en niet-verhard dichtingproduct veilig en doeltreffend verwijdert en een ruim aantal oppervlakten siliconenvrij maakt. het verwijdert eveneens waterbestendigmakende siliconencomponenten (penetranten) en butyl dichtingproducten. het is geschikt voor gebruik op glas en diens kaderwerk, u-pvc, metalen en hout en is eveneens uiterst geschikt voor het schoonmaken van industriŽle werkoppervlakten en gereedschappen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

31,66

AvisColorex
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn