DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  LATEX-MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  STRUCTUUVERF

  TUINONDERHOUD

  TUINONDERHOUT

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ACCESSOIRES LIJNMARKERING

vista wegenverf spray-kar is een vierwielige lijnmarkeringskar voor de vista wegenverf-spray. de kar rijdt heel stabiel en er kunnen twee spuitbussen achter elkaar worden gezet, waardoor een dubbele laagdikte kan worden aangebracht. lijnbreedte: 80/120 mm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

56,42

ECONOMISCHE GRONDMARKERING

rust-oleum grondmarkering is een extra grote spuitbus voor meer lengtemeters grondmarkering. het heeft een 2-vingerspuitkop voor precies schrijven en is sneldrogend (5 - 10 minuten).

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,12

HD LIJNMARKERING

rolith hd lijnmarkering is een professionele, sneldrogende markeringsspray. het is geschikt voor markeringen op steen, beton, asfalt, hout en metaal. het is slijtvast, heeft een hoge dekkracht en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en diverse weersinvloeden. in combinatie met de rolith markeringskar kunnen lijnen getrokken worden van 40 tot 110 mm breed. tevens kunnen met het rolith markeringspistool diverse voorwerpen eenvoudig gemarkeerd worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

24,16

LIJNENTREKKER

rust-oleum hard hat lijnentrekker is een uitzonderlijk hulpmiddel voor het creŽren van scherpe en duurzame lijnen op fabrieksvloeren, parkeerterreinen, speelplaatsen of recreatie gebieden. het heeft een goede dekkracht, instelbare lijnbreedte (5-10 cm), is van robuuste industriŽle kwaliteit en zorgt ervoor dat er geen verfresten op de lijnentrekker achterblijven. let op, u dient de lijnentrekker en de markerhendel allebei te bestellen als u een complete lijnentrekker op wielen wilt ontvangen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

74,04

LIJNMARKEERVERF SPRAY

rust-oleum hard hat lijnenspuitbus is een permanente line marker gebaseerd op lood- en chromaatvrije pigmenten en een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. geschikt voor gebruik met de hard hat lijnentrekker. het is kleefvrij na 15 minuten en na 4 uur is licht verkeer mogelijk. geschikt voor gebruik op asfalt, beton, gras, metaal en hout. theoretisch verbruik: ca. 120 meter per spuitbus van 500 ml en 180 meter per spuitbus van 750 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,58

LINE MASTER

rolith dubbel liner markeringskar is geschikt om 2 spuitbussen in tandemopstelling in te plaatsen om te voorkomen dat er 2 keer dezelfde lijn getrokken moet worden om de gewenste dekking te krijgen. het apparaat biedt tevens ruimte aan 4 extra spuitbussen, zodat er direct verder gewerkt kan worden wanneer de bussen leeg zijn.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

342,94

LINEMARKER

duli-color linemarker is geschikt voor langdurige toepassingen en is van een zeer duurzame kwaliteit. geschikt voor het markeren van lijnen en parkeerplaatsen in zowel professionele als doe-het-zelf situaties.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,08

MARKEERSPRAY GEEL

den braven zwaluw markeerspray geel is een universele hoogwaardige markeerverf voor markering op alle werven zoals bouw en wegen. het speciale ventiel maakt het mogelijk op de kop te spuiten. het is zeer snel drogend en heeft een hoog dekkend vermogen, geschikt voor o.a. hout, metaal, beton, asfalt, steen en aarde, waterbestendig en kleurvast en bestand tegen chemicaliŽn en alle weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,44

MARKEERVERF SPRAY

rust-oleum hard hat markeerverf is een matte markeringsspray gebaseerd op een sneldrogende magere sojaolie alkydhars. het bevat lood- en chromaatvrije pigmenten en kan worden aangebracht op o.a. metaal, beton, asfalt, gravel, aarde en gras. het lost niet op in water, is bestand tegen lichte industriŽle belasting en normale vochtigheid, is te gebruiken tot het vriespunt en kan ook binnen worden toegepast. theoretisch verbruik: ca. 70 meter per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,58

MARKERINGSSPRAY

rolith markeringspray is een hoogwaardige wegen- en markeringsverf, heeft een hoog dekkend vermogen en een snelle droging. bovendien is het product uitermate slijtvast. ook in natte toestand heeft het product een uitmuntende antislip-werking en is uitstekend waterbestendig. het product verkleurt niet.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,90

MULTI-MARKER VERF

rust-oleum economische multi-marker is een sneldrogende kwaliteitsverf voor professioneel markeergebruik bij openbare werken, bouwsector of industrie. het hecht op ondergronden en dankzij de innovatieve 360į ventiel is het in elke richting spuitbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,48

SPOTMARKER

dupli-color spotmarker is een markeringsspray voor tijdelijke markeringen op bijvoorbeeld bouwplaatsen of bomen. met een spuitbus kan ongeveer 140 meter lijn worden gespoten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,08

SPUITVERF MARKEERSPRAY

rust-oleum economische markeerspray fluorescerend is een xyleenvrije, sneldrogende (binnen 5-10 minuten) markeerspray met een 360į ventiel. het is geschikt voor het professioneel markeren in openbare werken, bouw of industrie buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,80

TRACEELAC

griffon traceelac is een sneldrogende siliconenvrije blauwe aftekenlak. het is ideaal voor het aftekenen van metalen en tevens geschikt als contact-, toucheer- en merklak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,07

Den BravenDupli ColorGriffonRolithVista
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn