DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

CACHEMIRE METALLIC FINISH

mathys cachemire metallic finish is een watergedragen acrylaat gel-vernis verrijkt met metaaldeeltjes. het is toepasbaar op reeds geschilderde muren. het weerspiegelt het licht en geeft onmiddellijk een rijk glanzende metallic afwerking. de minuscule spikkeltjes van weerkaatsend metallic materiaal in de afwerking vangen het licht en zorgen voor een grillige schittering in kamers of op geverfde muren. de vernis kan als een transparante toplaag worden aangebracht op elk oppervlak dat geverfd is met cachemire mat intense, mat velours, sable of beton. theoretisch rendement: 10-13 m per kg per laag.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,97

CACHEMIRE SABLE BASE

mathys cachemire sable is een fluweelmatte binnenmuurverf met fijne zandstructuur geschikt voor elke ruimte en elke woonstijl. hiermee wordt een decoratief zandeffect gecreeerd en krijgen muren een warme, eigentijdse uitstraling. het is geschikt voor de meeste gangbare binnenondergronden (o.a. stucwerk, baksteen en beton) en ook toepasbaar op glasvlies. het heeft een lange verwerkingstijd: open tijd van 1 tot 2 uren, is aanzetvrij, spatvrij, goed dekkend en geurarm. dankzij een uitgekiend stabilisatie-mechanisme blijft het zand homogeen verspreid in de pot. hierdoor wordt uitzakken verhinderd. theoretisch rendement: ca. 8 m per kg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

33,61

MUURDECOR BETON EFFECT

alabastine muurdecor is een binnenmuurverf voor het creren van een uniek betoneffect. het egaliserend vermogen van deze verf zorgt ervoor dat het tevens geschikt is voor het wegwerken van oneffenheden en beschadigingen. het is toepasbaar op o.a. steen, pleister- en stucwerk, cement en gipsplaten. het is niet geschikt voor vochtige ruimtes en ruimtes met vochtdoorslag. dit product is makkelijk aan te brengen en egaal af te werken met een gladde muurroller en strijker. verbruik: op lichtbeschadigde wanden ca. 12 m en als structuurverf ca. 9 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,99

MUURDECOR ZAND EFFECT

alabastine muurdecor is een decormuurverf voor het creren van een uniek zandeffect binnen. het egaliserend vermogen van deze verf zorgt ervoor dat het tevens geschikt is voor het wegwerken van oneffenheden en beschadigingen. het is toepasbaar op o.a. steen, pleister- en stucwerk, cement en gipsplaten. het is net geschikt voor vochtige ruimtes en ruimtes met vochtdoorslag. dit product is makkelijk aan te brengen en egaal af te werken met een gladde muurroller en strijker. rendement: ca. 9-12 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

29,99

Alabastine
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn