DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

AQUA RADIATORENLAK

jansen aqua radiatorenlak is een waterverdunbare, snel drogende, geurarme radiatorlak. de lak is hittebestendig tot 180 graden celsius en vergeelt niet. tevens is de lak thixotroop ingesteld en heeft het een goede kantendekking. het kan zowel binnen als in een buitensituatie worden toepast op onder andere warmwaterleidingen, verwarmingselementen en op radiatoren. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,78

PERFECT FINISH RADIATOR ZIJDEGLANS

histor perfect finish radiator zijdeglans is speciaal ontwikkeld voor het schilderen van radiatoren en verwarmingsbuizen. de lak is hittebestendig en behoudt mooi zijn kleur. het is op waterbasis en kan gebruikt worden over elke vorige verfsoort heen, dus ook over terpentineverf. grondverf is niet nodig: de lak kan direct op de radiator aangebracht worden. de verf is makkelijk aan te brengen en sneldrogend: na 1 uur is de verf stofdroog en na 5 uur overschilderbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,17

RADIATOREN SPRAY

sudwest watergedragen radiator spray is een witte, zijdeglanzende lak specifiek voor radiatoren. het is een innovatieve oplossing voor het renoveren en behandelen van radiatoren en radiatorleidingen. het kent na applicatie een snelle droging, is geurarm, vergeelt niet tot 80c en is minder belastend voor mens en milieu dan solventgedragen sprays. verbruik: ca. 1,2 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,75

RADIATORLAK

hammerite radiatorlak is een hittebestendige lak op terpentinebasis, speciaal voor radiatoren en warmwaterleidingen. de lak geeft een duurzame bescherming, is hittebestendig en vergeelt niet. aantal aanbevolen lagen: 2-3. overschilderbaar na 30 minuten. theoretisch verbruik: ca. 4 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,39

RADIATORLAK

flexa radiatorlak is een glanzende, terpentineverdunbare aflak voor binnen op basis van alkydhars, speciaal geschikt voor de bescherming van radiatoren, centrale verwarmingsleidingen en warmwaterleidingen. de lak is bestand tegen temperaturen tot ca. 80c, geurarm en snel droog waardoor de radiatorlak probleemloos binnenshuis gebruikt kan worden. ondanks de hoge temperaturen bij deze toepassingen vergeelt de lak minimaal en blijft deze mooi van kleur. verbruik: ca. 10-12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,49

RADIATORLAK

jansen radiatorenlak is een hoogglanzende, goed dekkende en snel drogende witte aflak voor radiatoren en/of gesloten verwarmingssystemen. deze alkydharslak is vergelingbestendig tot ca. 120c en hittebestendig tot ca. 180c. verbruik: ca. 6 -8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

RADIATORLAK ACRYL

flexa radiatorlak acryl is een glanzende, waterverdunbare aflak op basis van acrylaatdispersie voor binnen. het is geschikt voor metaal zoals radiatoren, centrale verwarmingsleidingen en warmwaterleidingen. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,49

RADIATORLAK DESIGN

hammerite radiatorlak is een speciaal ontwikkelde hittebestendige lak voor radiatoren en warmwaterleidingen. het is stofdroog na 30 minuten en overschilderbaar na 15 minuten. verbruik: ca. 4 m per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,59

RADIATORLAK SHADES

hammerite radiatorlak shades is een watergedragen, hittebestendige zijdeglans lak, speciaal voor radiatoren en warmwaterleidingen. het is overschilderbaar na 15 minuten. het geeft een duurzame bescherming, heeft een goed kleurbehoud en is sneldrogend. verbruik: ca. 12 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,95

SPUITBUS RADIATORLAK

colorworks radiatorlak is een warmtebestendige, niet-vergelende hoogglans lakverf in diverse wittinten, speciaal geschikt voor radiatoren.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,02

SPUITLAK RADIATOR

rust-oleum radiator is een uiterst sterke, terpentinegedragen lak. het is hittebestendig en daarmee bijzonder geschikt voor radiatoren. theoretisch verbruik: ca. 5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,91

FlexaHammeriteHistorJansenSudwest
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn