DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

DAC HYDRO ALU

rust-oleum dac-hydro-alu is een gebruiksklare aluminiumcoating op waterbasis voor decoratie, warmtereflectie en duurzame bescherming van metalen en de meeste bitumendaken. het verhindert opwarming van het oppervlak door licht weerkaatsend effect van de aluminiumplaatjes in de coating. het is een blijvend elastische laag zonder voegen of naden (400% elastisch), waterdampdoorlatenden een waterdichtingssysteem als afwerklaag op dacfill. verbruik: 1 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

77,06

DAC HYDRO D

rust-oleum dac hydro d is een flexibele en duurzame watergedragen acrylaatverf voor het vernieuwen en beschermen van betonnen of terracotta dakpannen. het biedt bescherming tegen vervuiling, uv en zure regen, is waterdampdoorlatend en eenvoudig aan te brengen met kwast, roller of airless. altijd primer 44hs als grondlaag gebruiken. verbruik: 6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

274,28

DAC HYDRO PLUS

rust-oleum dac hydro plus is een flexibele en duurzame watergedragen acrylaatverf voor het vernieuwen en beschermen van verschillende typen dakpannen. het is waterdampdoorlatend, goed weersbestendig, ademend, elastisch, eenvoudig aan te brengen en combineert een fraai uiterlijk met een langdurig kleurbehoud. verbruik: 10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

274,28

DACFILL

rust-oleum dacfill is een waterdicht vloeistofmembraan op waterbasis. het vormt een blijvend elastische, naadloze afdichting voor hellende daken (minimaal 5% helling), is een 100% waterdicht systeem, bestand tegen uv-straling, zure regen, hitte vorst en vervuiling, is eenvoudig aan te brengen met kwast, roller of airless, is vlamdovend, moeilijk ontvlambaar en dampdoorlatend. het is geschikt voor toepassing op schuine daken (dakbedekking, bitumen), schoorsteenplaten, primer 44hs of verdunde noxyde. verbruik: 1 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,30

DACFILL FRIGO

rust-oleum dacfill frigo is een gas- en dampdichte slijtvaste rubberachtige laag voor wanden en plafonds in o.a. koelcellen. het is duurzaam elastisch (>400%), bestand tegen temperatuurschommelingen, ideaal voor koelruimten, bevat geen oplosmiddelen of bitumen en is zelfdovend (din 4102). bij het gasdicht maken van nieuwe koelcellen zijn 2 of meerdere lagen nodig, bij het herstellen van bestaande gasdichte coatings is 1 laag voldoende. het kan worden toegepast op isolatiematerialen als polystyreenschuim, polyurethaan en primer 44hs, pegafix of pegalink. verbruik: 1.5 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

269,83

DACFILL GLASVEZEL-VERSTERKT VLIES

rust-oleum dacfill vlies glasvezels geeft extra mechanische sterkte en is zeer eenvoudig in gebruik. het verbetert de mechanische sterkte bij dacfill of dacfill hz systemen, is eenvoudig aan te brengen, eenvoudig af te scheuren en ideaal om details af te werken. het is geschikt voor coatings op waterbasis en oplosmiddelbasis, zorgt voor betere waterdichting en heeft een goede drapeerbaarheid.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

389,33

DACFILL HZ

rust-oleum dacfill hz is een sneldrogend waterdicht vloeistofmembraan op waterbasis. het vormt een blijvend elastische, naadloze afdichting voor platte daken. het is bestand tegen uv-straling, zure regen, hitte vorst en vervuiling, is eenvoudig aan te brengen met kwast, roller of airless en is vlamdovend, moeilijk ontvlambaar en dampdoorlatend. het is geschikt voor extra bescherming tegen vocht en beschadiging. de ondergrond moet goed schoon en droog zijn, vrij van schilfers, grind, stof en vuil en kan worden toegepast op platte daken, primer 44hs, parafix of verdunde noxyde. verbruik: 1 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

282,74

DACFILL VERSTEVIGINGSVLIES

rust-oleum dacfill vlies geeft extra mechanische sterkte bij een werkende ondergrond. het verbetert mechanische sterkte bij dacfill of dacfill hz systemen en heeft een betere waterdichting. het wordt altijd geadviseerd voor garantiesystemen voor daken met een helling minder dan 5%. dikte: 280 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

145,58

DAKPAN RENOVATIEVERF DAC HYDRO PRO

rust-oleum dac hydro pro is een flexibele, duurzame, watergedragen acrylverf voor het vernieuwen en beschermen van dakleien, golfplaten en betondakpannen. het combineert een fraai uiterlijk met een langdurig glans- en kleurbehoud. rendement: 6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

77,15

FILLCOAT FIBRES WATERPROOFING

rust-oleum fillcoat vezels is een oplosmiddelhoudende coating die zorgt voor een onmiddellijk waterdichte afwerking van o.a. daken, niet-begaanbare terrassen, dakgoten, daklijsten, schoorsteenslabben en leidingen. het bevat vezels om scheurtjes tot 2 mm te dichten, kan in alle weersomstandigheden worden aangebracht, het is 1300% elastisch, heeft een uitstekende hechting en een goede weerstand tegen zure regen, is uv-resistent en bestand tegen slijtage. het is geschikt voor toepassing op bitumen, metaal, hard pvc, polyester en glas. het is overschilderbaar na 3-24 dagen. verbruik: ca. 1 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

23,00

FILLCOAT WATERPROOFING

rust-oleum fillcoat is een oplosmiddelhoudende filler die zorgt voor een onmiddellijk waterdichte afwerking van o.a. daken, niet-begaanbare terrassen, dakgoten, daklijsten, schoorsteenslabben en leidingen. het kan in alle weersomstandigheden aangebracht worden, is 1300% elastisch, heeft een uitstekende hechting, is ontwikkeld op basis van een bitumenvrije formule, heeft een goede weerstand tegen zure regen en is uv-resistent en bestand tegen slijtage. het is toepasbaar op bitumen, metaal, hard pvc, polyester en glas. overschilderbaar na 3-14 dagen. verbruik: ca. 1 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

22,17

LEAKSEAL

rust-oleum leakseal is een semi-glanzende, makkelijk te gebruiken, rubberachtige, beschermende coating die ontwikkeld is voor het vullen en afdichten van lekkages en scheuren. het geeft een waterdichte flexibele afdichting die vochtindringing en roestvorming tegen gaat, zakt en druipt niet en is na 24 uur af te werken met een latex of alkyd toplaag. het is geschikt voor toepassing op o.a. metaal, aluminium, gegalvaniseerd metaal, pvc, beton, pleisterwerk, metselwerk, asfalt/bitumineuze dakbedekking,vinyl gevel beplating en fiberglas. theoretisch verbruik: 0,74 m per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,31

VERDUNNER VOOR 769/1060/1080/7500/8300 AIRLESS

rust-oleum verdunner voor 769 roestprimers, 1060 en 1080 metaalprimers, 7500 alkythane en 8300 hygienische muurcoating bij toepassing met luchtspuit.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,76

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn