DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

BITUMEN CONSTRUCTIELAK ALUMINIUM

tenco bitumen constructielak aluminium is een sneldrogende aluminiumverf op basis van bitumen versterkt met een kunsthars. het beschermt en verfraait allerlei ijzerwerk, zoals hekken, palen, afvoerpijpen, staalconstructies, plaatijzeren golfplaten en zinken dakgoten. verbruik: ca. 9-11 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,66

BITUMEN CONSTRUCTIELAK ZWART

tenco bitumen constructielak zwart is voor het beschermen van ijzer, beton, steen en asbestcement. het is eveneens prima te gebruiken als coating voor tanks (ook voor drinkwater) of stalen binnenwanden van vaartuigen en betonvijvers. het is na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. verbruik: ca. 8-10 m2 per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,86

BITUMEN SILOLAK

tenco bitumen silolak is een zwarte, goed verstrijkbare bitumenlak. het biedt bescherming tegen aantasting door zuren van sleuf- en andere betonnensilo’s, waarin veevoeder wordt opgeslagen. het is ook geschikt voor drinkwaterbakken en na droging reukloos, smaakloos en niet giftig. verbruik: ca. 8-10 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,86

DAK KOUDE KLEEFSTOF

tenco dak koude kleefstof is een vloeibare, kleverige bitumen voor het plakken van dakrolnaden als voorstrijklaag en als kleeflaag om na aandroging in te strooien met grindparel of leislag. verbruik: ca. 2-3 mē per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,86

DAK REPARATIEPASTA DIK

tenco dakreparatiepasta dik is een lijvige bitumenpasta die elastich blijft en extra is versterkt met onverwoestbare vezels. het is geschikt voor het dichten van naden en scheuren in o.a. bitumineuze dakbedekking, goten en voegen van schoorstenen. het is vervolgens af te werken met leislag of tenco dakzilver. verbruik: ca. 1-2 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,96

DAKCOATING MIDDENDIK

tenco dakcoating middik is een vloeibare bitumencoating, versterkt met onverwoestbare vezels. het is geschikt voor onderhoud en reparaties van naden en haarscheuren in bitumineuze dakbedekking en goten. het is vervolgens af te werken met leislag of tenco dakzilver. verbruik: ca. 2-3 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,54

ELASTISCHE DAKCOATING

tenco elastische dakcoating is een blijvend elastische pasta op bitumenrubberbasis voor onderhoud en renovatie van o.a. bitumineuze dakbedekking, goten en de bovenzijde van schoorstenen. aanbrengen op een vochtige ondergrond is geen probleem en het is uv-bestendig. verbruik: ca. 1-2 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,21

HECHTPRIMER

tenco hechtprimer is een bitumenlak op basis van geblazen bitumen en sneldrogende aromaatarme oplosmiddelen. het hecht op oude dakbedekking, metaal, hout en steen en is overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 4-6 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,48

KASSENWIT

tenco kassenwit is een zonwerende verf die te veel warmte in de tuinkas voorkomt. de verf wordt transparant bij regen en droogt wit op bij droog weer. het zorgt voor een wit zonnefilter dat het teveel aan warmte buiten houdt door de inval van zonlicht te verminderen. het is watergedragen en bevat geen schadelijke stoffen die het water in vijvers of sloten kunnen verontreinigen. het kan worden aangebracht op glas en kunststof en tast de ondergrond niet aan. verbruik: ca. 35 m2 per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,71

LOODBAND

tenco loodband zelfklevend is een zelfklevende reparatie- en afdichtingsband voor het waterdicht afwerken en onderhoud aan schoorstenen, koepels, ontluchtingspijpen en dakramen. het is speciaal voor reparatie en onderhoud aan o.a. lekkende goten, bitumineuze dakbedekking, regenpijpen en dakdoorgangen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,88

UNDERCOATING

tenco undercoating is een bitumenverf, geschikt voor auto, aanhangwagen en caravan. het is een dik vloeibare pasta, versterkt met vezels, maar wel goed verstrijkbaar. het geeft een solide bescherming aan het chassis en de binnenzijde van spatborden, maar ook de onderkanten van aanhangwagens en caravans krijgen hiermee een prima bescherming. na droging ontstaat een elastische laag die roestwerend en geluiddempend en bestand tegen pekel en weersinvloeden is. het is overschilderbaar na 24 uur. verbruik: ca. 2-3 mē per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,96

VLOEIBAAR ZINK

tenco vloeibaar zink is een 2-componenten, oplosmiddelvrije, blijvend elastische polyurethaancoating. het is geschikt voor renovatie, herstel en langdurige bescherming van zinken goten. verbruik: ca. 6 strekkende meters per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

50,96

Tenco
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn