DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

AFBIJTPASTA

tenco afbijtpasta is een goedwerkend veilig afbijtmiddel voor het grondig verwijderen van o.a. watergedragen- en alkydverven, sierpleisters, antifouling, vernissen, lijmen, graffiti en glasweefselbehang. het product is milieuvriendelijk, biologisch afbreekbaar en geeft geen schadelijke dampen af. verbruik: ca. 4-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,18

ANTI HOUTWORM

tenco anti-houtworm verdelgt houtworm en andere houtaantastende insecten en voorkomt voor een lange tijd heraantasting, mits juist toegepast. het geeft een preventieve en curatieve bescherming tegen houtwormen en boktor. verbruik: ca. 4-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,61

ANTI REGENDOORSLAG

tenco anti-regendoorslag is op waterbasis en beschermt buitenmuren van baksteen of beton tegen regendoorslag. het kan zonder problemen ook op vochtige muren worden aangebracht. het is kleurloos en indien gewenst goed overschilderbaar. dicht eerst scheuren en naden af en gebruik het alleen op verticale muuroppervlakken. verbruik: ca. 4-5 m2 per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,26

HOUTCOAT TEERVRIJ

tenco houtcoat teervrij zwart is een speciale zwarte coating voor houten objecten welke voorheen zijn behandeld met teerproducten. het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van houten objecten zoals schuren, schuttingen, loodsen en molens waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft. het biedt een prima bescherming en is bestand tegen weersinvloeden. verbruik: ca. 8-10 m per liter.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,03

IJZERCOAT TEERVRIJ

tenco ijzercoat teervrij zwart is een roestwerende coating voor ijzerwerk zoals hekken, muurankers, chassis en betonnen palen welke voorheen zijn behandeld met teer- of bitumenproducten. het wordt gebruikt ter bescherming en verfraaiing van ijzer, beton en steenachtige materialen. het hecht direct op oude teer- en bitumenlagen, biedt een roestwerende bescherming, is gemakkelijk aan te brengen en eenvoudig in onderhoud. verbruik: ca. 8-10 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,41

PARATOL

tenco paratol teervrij is een sneldrogende zwarte lak. het hecht direct op oude teer- en opgeruwde verflagen, ijzer, hout, steen, en beton. het is tevens een beproefd beschermingsmiddel voor metselwerk en betonnen funderingen die niet in contact komen met direct daglicht. het is zuur- en alkalibestendig, eenvoudig aan te brengen, gemakkelijk in onderhoud en beperkt zonlichtbestendig. voor toepassingen in het volle zonlicht wordt geadviseerd gebruik te maken van tenco houtcoat zwart of tenco ijzercoat zwart. verbruik: ca. 9-11 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,03

STOCKHOLMER TEER

tenco stockholmer-teer is een bruine zweedse houtteer van prima kwaliteit. het is geschikt voor de bescherming van zachte houtsoorten en geeft het hout een natuurlijk aanzien. verbruik: ca. 5-6 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,26

TENCOGARANT TEERVRIJ

tenco tencogarant teervrij is zuur- en alkalibestendig en beschermt beton, metaal en hout dat permanent in contact staat met grond- en/of oppervlaktewater. het is geschikt voor palen, beschoeiingen, mestsilo's en funderingen. verbruik: ca. 6-8 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,54

Tenco
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn