DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

BLANKE LAK

aircraft blanke lak is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. de lak is kras- en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliƫn en weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,69

EFFECTLAK

motip effectlak is een decoratieve lak met zeer hoge dekkracht voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden binnenshuis. de lak is niet veegvast en is niet bestand tegen weersinvloeden. motip huis en hobby effectlak is verkrijgbaar in spuitbussen van 400 ml en 150 ml en een kwastblik van 100 ml. verbruik: ca. 1,25-1,75 m²/400 ml. ca. 0,5 m²/150 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,69

FLUORESCERENDE LAK

decoratieve, fluorescerende acrylaat lak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof. voor een optimaal fluorescerend resultaat, gronden met motip primer wit. motip fluorescerende lak is verkrijgbaar in 5 kleuren, rood-oranje, roze, geel, groen en blauw. ter verbetering van de uv- en weerbestandheid, een aflaklaag motip acryl blanke lak aanbrengen. verbruik: ca. 1,25-1,75 m²/400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,20

HECHTPRIMER VOOR KUNSTSTOFFEN

sneldrogende, transparante hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. air crafts hechtprimer voor kunststoffen heeft een uitstekende hechting en is, zonder schuren, overspuitbaar met alle laksystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,46

HITTEBESTENDIGE LAK

aircraft hittebestendige lak op basis van siliconenhars is geschikt voor ondergronden, zoals uitlaten, motoren en barbecues, die blootstaan aan zeer hoge temperaturen tot 650°c. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliėn en weersinvloeden. kan direct en zonder primer op de ondergrond worden toegepast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,20

LAK

decoratieve lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans en een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliën en weersinvloeden. motip huis en hobby lak is verkrijgbaar in hoogglans, zijdeglans en mat kleuren in spuitbussen van 400 ml en 150 ml en een kwastblik van 100 ml. verbruik: ca. 1,25-1,75 m²/400 ml. ca. 0,5 m²/150 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,52

RADIATORLAK

lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. de lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen en heeft een duurzame kleur en een duurzame glans. de lak heeft een goede corrosiewerende werking en is krasvast en stootvast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,20

Wie zijn wij?
|
Vacatures
Veelgestelde Vragen
|
Privacy Statement
|
Mijn DHZ
|
Contact