DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

BLANKE LAK

aircraft blanke lak is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. de lak is kras- en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicali√ęn en weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,69

COLOUR

motip colour is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans en een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m¬≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,52

EFFECTLAK

motip effectlak is een decoratieve lak met zeer hoge dekkracht voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. het is uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden binnenshuis. de lak is niet veegvast en is niet bestand tegen weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m² per 400 ml/ca. 0,5 m² per 150 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,69

FLUORESCERENDE LAK

decoratieve, fluorescerende acrylaat lak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof. voor een optimaal fluorescerend resultaat, gronden met motip primer wit. motip fluorescerende lak is verkrijgbaar in 5 kleuren, rood-oranje, roze, geel, groen en blauw. ter verbetering van de uv- en weerbestandheid, een aflaklaag motip acryl blanke lak aanbrengen. verbruik: ca. 1,25-1,75 m²/400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,20

HECHTPRIMER VOOR KUNSTSTOFFEN

aircraft kunststof hechtprimer is een sneldrogende, transparante hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. het heeft een uitstekende hechting en is, zonder schuren, na ca. 10-15 minuten overspuitbaar met alle laksystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,46

HITTEBESTENDIGE LAK

aircraft hittebestendige lak op basis van siliconenhars is geschikt voor ondergronden, zoals uitlaten, motoren en barbecues, die blootstaan aan zeer hoge temperaturen tot 650įc. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. kan direct en zonder primer op de ondergrond worden toegepast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,20

RADIATORLAK

lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. de lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen en heeft een duurzame kleur en een duurzame glans. de lak heeft een goede corrosiewerende werking en is krasvast en stootvast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,20

Aircraft
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn