DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

COLORMARK LINEMARKER MARKEERVERF

motip colormark is dé standaardmarkering voor betonvloeren. het heeft een speciale klep voor schone en scherpe markeringslijnen en minimale nevel. het is geschikt voor binnen- en buitengebruik en zorgt voor duurzame markering. de bus is voorzien van een gepatenteerde spuitkop voor strakke, heldere lijnen met een minimale nevel. de verf bevat geen zware schadelijke metalen en heeft een bereik van 150 meter bij een bus van 750 ml. de bus van 500 ml heeft een bereik van ongeveer 50 meter wanneer een spraybreedte van 5 cm wordt toegepast. het wordt veelal gebruikt bij autogarages, sport- en speelterreinen, ateliers en industriële installaties. dit maakt het product multifunctioneel inzetbaar met minimaal kleurverlies doordat de verf een hoge licht- en weerbestendigheid heeft. droogtijd: 24 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,19

FLUO SPOTMARKER ALLROUND

motip colormark spotmarker allround heeft een speciaal ventiel voor 360° gebruik. de gepatenteerde veiligheidsdop, die met één hand bediend kan worden en een afsluitbare vergrendeling bezit, voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers. dankzij het zelfreinigingsysteem wordt volledig leegspuiten van de bus en de spuitkop gegarandeerd. de slijtvaste en weerbestendige markering blijft tot 6 tot 9 maanden zichtbaar en het heeft een dekkracht van hoge kwaliteit dankzij een hoge concentratie van pigmenten. het heeft een speciaal spraysysteem met een uitzonderlijk rendement en het heeft uitstekende adhesie, ook op vochtige oppervlakken. het is betrouwbaar, zelfs bij vriestemperaturen (tot -20°c), en uiterst gemakkelijk te schudden, zelfs na een lange opslagperiode. het is gemakkelijk aan te brengen, zelfs met handschoenen aan, en milieuvriendelijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,56

NON FLUO SPOTMARKER 180 GRADEN

motip colormark spotmarker heeft een gepatenteerde veiligheidsdop die met één hand kan bediend worden en een afsluitbare vergrendeling bezit. het voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers en is ideaal voor het snel, proper en precies markeren van asfalt, beton, baksteen, pleister, hout, aarde en vele andere oppervlakken. dankzij het zelfreinigingsysteem wordt het volledig leegspuiten van de bus gegarandeerd en de 180° spuitkop zorgt voor nauwkeurige wand- en grondmarkering. de slijtvaste en weerbestendige markering blijft 6 tot 9 maanden zichtbaar en het biedt een dekkracht van hoge kwaliteit dankzij een hoge concentratie van pigmenten. het is een speciaal spraysysteem met een uitzonderlijk rendement en uitstekende adhesie, ook op vochtige oppervlakken. het is betrouwbaar en zelfs bij vriestemperaturen (tot -20°c) inzetbaar. het is uiterst gemakkelijk te schudden, zelfs na een lange opslagperiode, en gemakkelijk te gebruiken, zelfs met handschoenen aan. de veiligheidsdop kan verwijderd worden voor gebruik in markeertoestellen en het is milieuvriendelijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,56

SPOTMARKER FLUO

colormark spotmarker fluor is een lijn van fluorescerende kleuren met hoge lichtintensiteit (tot 12 maanden zichtbaar). de gepatenteerde veiligheidsdop, die met één hand kan bediend worden en een afsluitbare vergrendeling bezit, voorkomt ongewild spuiten en gekleurde vingers. het is ideaal voor het snel, proper en precies markeren van asfalt, beton, baksteen, pleister, hout, aarde en vele andere oppervlakken. dankzij het zelfreinigingsysteem wordt het volledig leegspuiten van de bus en de spuitkop gegarandeerd. het heeft een 180° spuitkop voor nauwkeurige wand- en grondmarkering, een dekkracht van hoge kwaliteit dankzij een hoge concentratie van pigmenten, een speciaal spraysysteem met een uitzonderlijk rendement en uitstekende adhesie, ook op vochtige oppervlakken. het is betrouwbaar, zelfs bij vriestemperaturen (tot -20°c), uiterst gemakkelijk te schudden, zelfs na een lange opslagperiode en gemakkelijk te gebruiken, zelfs met handschoenen aan. de veiligheidsdop kan verwijderd worden voor gebruik in markeertoestellen en het is milieuvriendelijk, zonder gezondheidsrisico’s.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,25

Motip
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn