DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

1K PRIMER

colormatic 1k primer biedt een uitstekende hechting, vooral op gepolijst materiaal zoals staalplaat. deze primer biedt door de speciale pigmenten actieve bescherming tegen roest.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,71

2K BLANKE LAK

cmp 2k blanke lak is een sneldrogende 2k blanke lak voor het behandelen van ondergronden van metaal, aluminium, chroom en diverse soorten kunststof en gelakte ondergronden. het heeft een professioneel spuitbeeld en is krasvast en uv-bestendig. het is bestand tegen benzine en weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,91

2K EPOXY PRIMER FILLER

colormatic 2k epoxy primer filler op basis van epoxyhars heeft een uitstekende hechting en is roestwerend. het is geschikt voor aluminium, bladstaal, verzinkt bladstaal en grp. het heeft een zeer goede vloeiing en is desgewenst ook nat-op-nat te gebruiken. het is zowel nat als droog makkelijk te schuren en overspuitbaar met polyester putty, water- en solventgedragen primers en 1- en en 2-componenten topcoats. potlife: 24 uur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,69

BANDENZWART

colormatic professionele bandenzwart beschermt tegen weersinvloeden en is siliconenvrij en ph-neutraal. het kan ook gebruikt worden bij de montage van banden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,18

BIJSPUITVERDUNNING

cmp bijspuitverdunner is een speciaal voor het colormatic laksysteem ontwikkelde kleurloze laag die gebruikt wordt bij het bijspuiten van 2-laags systemen en 2k deklagen met 2k blanke lak. het is een "spot repair" product, bij uitstek omdat het de overgang naar de oude lak onzichtbaar wegwerkt. toepassing: in meerdere dunne lagen in de rand van de "spot" spuiten. na volledige droging kan het oppervlak gepolijst worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,71

BUMPERSPRAY

cmp bumperspray heeft een zeer hoge dekkracht en biedt uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van bumpers. het heeft een duurzame kleur en duurzame glans en behoudt de originele bumperstructuur. het is bovendien kras- en stootvast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,71

HG7 1K PRIMER FILLER

colormatic hg 7 1k primer filler is een sneldrogende primer met uitstekende hechting. het is corrosiewerend voor alle metalen oppervlakken. het kan worden gelast, is overspuitbaar en toepasbaar als zowel een primer als een vulstof.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,71

KUNSTSTOF HECHTPRIMER

colormatic kunststof hechtprimer is een sneldrogende, transparante hechtprimer voor het behandelen van onbehandelde ondergronden van vele soorten kunststof. het heeft een uitstekende hechting en een zeer hoog rendement. het is overspuitbaar met alle laksystemen en niet geschikt voor ondergronden van pe.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,83

LAKSPRAY HOOGGLANS

colormatic hoogglans is een sneldrogende lak met duurzame kleur en glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van staal, aluminium en diverse soorten kunststof. het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en is krasvast en stootvast. het is bestand tegen chemicaliŽn, uv-bestendig en lichtecht. het heeft een goede corrosiewering, een uitstekende hechting en zeer hoge pigmentering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,71

LAKSPRAY MAT

colormatic mat is een sneldrogende lak met duurzame kleur voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van staal, aluminium en diverse soorten kunststof. het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en is krasvast en stootvast. het is bestand tegen chemicaliŽn, uv-bestendig en lichtecht. het heeft een goede corrosiewering, een uitstekende hechting en zeer hoge pigmentering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,71

PROFESSIONAL 1K BLANKE LAK

colormatic 1k blanke lak mat is een uv-bestendige, snel drogende matte blanke lak in spuitbus die over alle (oplosmiddelhoudende) basislaklagen gespoten kan worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,71

VELGENLAK

cmp velgenlak voor professioneel gebruik met een korte droogtijd. de professionele brede spuitstraal zorgt voor een goede vloeiing, het is bestand tegen o.a. strooizout en steenslag en het is slijtvast. bij stalen velgen wordt geadviseerd deze voor te behandelen met cmp 1k primer filler en bij aluminium velgen met cmp 1k primer voor aluminium.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,71

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn