DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ACRYL VERNIS HOOGGLANS

colorworks acryl vernis is een oplosmiddelvrije, transparante acryllak voor het beschermen of repareren van elke gewenste ondergrond, zoals hout, metaal, papier, glas en harde kunststof. het is ook geschikt als beschermende afwerking over de op deze ondergrond reeds aangebrachte decoratieve verf, lak of beits. het kan gebruikt worden over o.a. de colorworks lakken colorspray, fluorspray en metallicspray. het is sneldrogend, heeft een goede hechting, vergeelt niet, is weer- en vochtbestendig, krasvast en geschikt voor toepassingen binnen en buiten. verbruik: ca. 1-2 m per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,83

FLUORSPRAY

motip fluorspray is een fluorescerende lakverfspay op acrylbasis. het is voor zowel doe-het-zelf (o.a. markeren voor goede zichtbaarheid en veiligheid) als voor professionele toepassingen (o.a. winkeldecoratie, raamdecoratie en standbouw). het is te gebruiken op vele materialen, zoals metaal, hout, glas, steen, beton, papier, karton en kunststof. het heeft een snelle, gelijkmatige droging, een zeer goed dekvermogen en een goede licht- en vochtbestendigheid, waardoor het geschikt is voor gebruik binnen en buiten. voor optimaal gebruik buiten wordt geadviseerd de fluorspray over te spuiten met transparante lak (watergedragen acrylvernis blank van colorworks).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,02

HAMERSLAG

colorworks hamerslag is van sneldrogende nitro-combikwaliteit. het geeft een hamerslageffect op o.a. metaal, glas en vele kunststofsoorten binnen en buiten. het is volledig uitgehard na ongeveer 60 minuten. let op, het is niet overspuitbaar.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,02

METALLIC SPRAY

colorworks metallic is een sneldrogende hoogglans alkydlak voor houten, metalen en kunststof oppervlakken zoals fietsen, auto's en meubels binnen en buiten. het droogt binnen enkele minuten, dekt uitstekend en geeft een fraaie glansgraad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,02

PRIMER

colorworks primer heeft een uitstekend hechtend vermogen op diverse ondergronden zoals hout en metaal en geeft zelf een goede hechting aan de nog op te brengen toplaag. het is vochtwerend, droogt binnen enkele minuten en werkt kleine oneffenheden in het oppervlak weg.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,83

PRIMERSPRAY VOOR KUNSTSTOF

colorworks hechtingsprimer voor kunststof heeft een uitstekend hechtend vermogen op kunststof ondergronden en de primer zelf geeft een goede hechting aan de op te brengen toplaag. het droogt binnen enkele minuten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,25

SPUITBUS HIGH TEMP

colorworks hittebestendig is een hittebestendige, matglanzende spray. het is bestand tegen hoge temperaturen tot 650c, dekt uitstekend en bladdert niet af na te zijn uitgehard. het zorgt voor een professionele, duurzame afwerking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,02

ZINKSPRAY

colorworks zinkspray is een duurzame en aluminiumkleurige coating tegen corrosie. het is speciaal ontwikkeld om nieuw verzinkte onderdelen welke zijn beschadigd vrijwel onzichtbaar bij te werken. het werkt uitsluitend op goed ontroest, kaal metaal of op intacte bestaande zinklagen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,50

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn