DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

3-D EFFECT SPRAY

dupli-color 3-d spray is een speciale transparante glitterlak voor alle soorten oppervlakten. de glitters veranderen van kleur door de lichtinval en weerspiegeling.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

ALKYTON ZINKPRIMER

dupli-color alkyton zinkprimer is in het bijzonder geschikt bij het behandelen van zeer gladde oppervlaktes zoals zink, aluminium, koper, edelmetaal, glas en porselein. deze speciale blauw transparante primer zorgt voor een kleverig oppervlak, ideaal om vervolgens te verven met dupli-color alkyton roestbeschermingslak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,24

AQUA LAK

dupli color aqua lak is een kwalitatief hoogwaardige lak op basis van acrylaathars voor o.a. het herstellen van beschadigingen aan lichtmetalen en aluminium velgen. het is sneldrogend, heeft een goede dekkracht, een duurzame glans, is lichtecht en uv-bestendig, een goede oppervlakte hardheid, is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden, slijtvast en krasvast en heeft een uitstekende hechting. de spuitbus voldoet aan din en 71-3 norm en is daarom zelfs geschikt voor het spuiten van speelgoed. het is tot 110įc hittebestendig. verbruik: ca. 0,8-1,0 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,69

AUTOSPRAY PRIMER

dupli-color autospray primer is de ideale grondverf voor onder de autospray lakken. het is toepasbaar op o.a. metaal, hout, glas, keramiek, steen en papier.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,04

BRONZE EFFECTSPRAY

dupli-color bronze effectspray geeft een decoratieve bronzen glans. het is toepasbaar op o.a. hout, metaal, glas en karton binnenshuis.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,08

CARS SPRAY

dupli-color cars spray is geschikt voor het lakken van bijvoorbeeld rally strepen op de auto. het is ook toepasbaar op velgen en carrosserie.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,46

CARS SPRAY PRIMER

dupli-color cars spray primer is een roestbestendige primer, geschikt als primer om toe te passen voor het lakken met bijvoorbeeld de dupli-color cars spray.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,46

DECO COLOR

dupli-color deco color is een sneldrogende lak voor decoratieve doeleinden. het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een uitstekende hechting, een goede vulkracht en een duurzame glans. daarnaast is het krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden heeft het een goede corrosiewering en is het uv-bestendig en lichtecht.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,41

DECO COLOR PRIMER

dupli-color deco color primer is een sneldrogende grondverf voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. de grondverf heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een goede corrosiewering, is zowel nat als droog goed schuurbaar (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,41

DIAMANT EFFECT GLITTERSPRAY

dupli color diamant spray geeft een briljantfonkelend glittereffect. het is geschikt voor alle gladde oppervlakken zoals metaal, hout, glas en kunststofsoorten. voor langdurige bescherming wordt geadviseerd het behandelde oppervlak af te lakken met blanke lak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

EFFECT FLUORESCERENDE LAK

dupli color effect fluorescent is een decoratieve, fluorescerende acrylaatlak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,62

EFFECT RADIATORSPRAY

dupli color effect radiatorspray is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. de lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen, heeft een duurzame kleur en een duurzame glans, een goede corrosiewerende werking en is krasvast en stootvast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,62

EFFECT SPUITLAK LIGHT-UP

dupli-color light-up spray is een watergedragen hoogglans spray welke overdag licht opneemt en het 's nachts weer terug af geeft zodat de lak oplicht. de lak is te gebruiken voor allerlei toepassingen binnen en geschikt voor alle soorten materialen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

EFFECT ZINKSPRAY

dupli-color effect zinc spray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. daarnaast is het hittebestendig tot 350ļc.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,62

EFFECTLAK METALLIC

dupli-color bladgoud is een decoratieve, sneldrogende acrylverf met een metallic uitstraling. het zorgt voor een edelmetaaluitstraling in een hoogglans en slijtvaste kwaliteit en is daarom bijzonder geschikt voor buiten. toepasbaar op metaal, glas, keramiek, steen, hout, papier, karton en vele andere oppervlakken. verbruik: ca. 1,0 tot 2,0 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,08

EFFECTSPRAY

dupli color effectspray is een decoratieve, sneldrogende lak met een hooglanzende metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak geeft gladde oppervlakken een gepolijste look en heeft een zeer hoge dekkracht en een uitstekende hechting. het is uitermate geschikt voor decoratieve doeleinden binnenshuis en onmisbaar voor bijvoorbeeld standbouwers, decorateurs en bloemisten. de lak is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,82

EFFECTSPRAY CHROOM

dupli-color effect chroomlak is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,62

EVENTMARKER

dupli-color eventmarker is een witte markeringsspray, ideaal voor markeringen die voor kortere tijd zichtbaar moeten zijn (zoals sport events, beurzen en wegmarkeringen). dankzij de speciale krijtbasis blijft de markering slechts een paar dagen tot weken zichtbaar, afhankelijk van het weer en verkeer. het is niet schadelijk voor planten en daarom ook geschikt voor o.a. tuinen, landschappen en golfterreinen. verbruik: ca. 140 m lijn per 500 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

GRANIETSPRAY

dupli-color graniet spray is een decoratieve spray voor het creŽren van een granietuitstraling. het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassing. om het weersbestendig te maken, kan optioneel een laag blanke lak (nummer 659188) worden aangebracht. het is toepasbaar op hout, metaal, glas, keramiek, porselein, papier, karton, steen, plastic en zelfs polystyreen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

HAMERSLAG

dupli-color hamerslag spray creŽert glanzende metalen oppervlakken met een onderscheidend hamerslag effect. het is ook goed te gebruiken voor het verbergen van kleine oneffenheden op metaal, steen, glas en gecoat plastic.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,08

MARBLE SPRAY

dupli-color marble spray is een decoratiespray voor een uniek top-marmereffect in een speciale synthetische kwaliteit. het marmereffect wordt in ťťn spuitgang verkregen. het is geschikt voor binnen en buiten op metaal, hout, vele kunststoffen, glas en keramiek. het is weerbestendig, licht echt en uv-bestendig na het overspuiten met een blanke lak.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

MELKGLAS EFFECT

dupli color milky glass effect zorgt ervoor dat transparante objecten de melkglas-look krijgen. het is toepasbaar op glas, ramen, vazen, spiegels en beschilderbare plastic ondergronden binnen. het heeft een korte droogtijd, is hittebestendig tot 90įc na een droogtijd van 24 uur, bestand tegen water en ruitenreinigers en gemakkelijk te verwijderen met alcohol of solventen, of af te krabben met een plastic spateltje. verbruik: ca. 1-2 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,39

METALLIC SPRAY

dupli-color metallic is een sneldrogende, vochtbestendige lakspray. het is speciaal geschikt voor meubels en accessoires in badkamer en toilet, van hout, metaal, harde kunststoffen, steen en glas.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,08

PLASTIC LAK

dupli color kunststof lak is een goed hechtende speciale lak welke zonder grondverf direct op verschillende harde kunststoffen gespoten kan worden. het heeft een goede dekking en vloei en is sneldrogend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

PLATINUM SPRAY

dupli-color platinum spray is een kwalitatief zeer hoogwaardige, sneldrogende speciaallak voorzien van een hoog gehalte aan speciale pigmenten die de kans op lopers minimaliseert. dit spuitsysteem vermindert spuitnevelvorming en verbetert dekking waardoor een groter oppervlak kan worden gespoten. het heeft een zeer hoge dekkracht, een duurzame kleur, is krasvast en stootvast, heeft een uitstekende hechting en kan tegen alle weersomstandigheden. verbruik: ca. 0,5 m≤ per 150 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

1,24

PLATINUM ZAPON SPRAY

dupli color platinum zapon spray is een sneldrogende, niet vergelende, weer- en waterbestendige, krasvaste blanke lak op basis van acrylaat-copolymeren. door de speciale samenstelling is dit product milieuvriendelijk en bevat het geen lood en aromaten. het is uitermate geschikt voor gebruik binnenshuis, maar ook buiten te gebruiken. het is toepasbaar als fixeer- en impregneermiddel voor o.a. foto's en houtskooltekeningen en als bescherming voor chroom, koper, papier, karton, hout en metaal tegen o.a. roestvorming. verbruik: ca. 1,0 tot 2,0 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,05

POLYSTYRENE PRIMER

dupli-color polystyrene primer is een primer voor piepschuim. na het aanbrengen van de primer kan met oplosmiddelhoudende lakken gewerkt worden. verbruik: ca. 0,6 - 0,8 m≤ per verpakking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,55

RADIATORSPRAY

dupli-color radiatorspray is een goed dekkende spuitlak, geschikt voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. de lak is warmte- en schoonmaakmiddelbestendig, kras- en stootvast en heeft een corrosiewerende werking. de spuitbus zorgt ervoor dat ook moeilijk bereikbare plaatsen kunnen worden bereikt. verbruik per verpakking: 0.8 m≤.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,08

RALLYE METALLIC

dupli color rallye metallic is een sneldrogende acryl lak voor styling, contrastlakken en reparaties aan voertuigen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

ROEST EFFECT SPRAY

dupli-color roest effect spray zorgt voor een speciale, ruwe oppervlaktestructuur met roestafwerking. door het voorspuiten met een oranje of zwarte kleur is het mogelijk om diverse effecten te bereiken. het is geschikt voor zowel binnen als buiten. het is ideaal voor de doe-het-zelver, decoratiewerkzaamheden en hobbyisten en het is toepasbaar op metaal, hout, glas, steen, keramiek, karton en vele overschilderbare kunststoffen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,08

SILVER CHROME SET

dupli color silver chrome set bestaat uit een sneldrogende basislak en een chroom effectlak voor het accentueren van onderdelen van motorvoertuigen. de basislak is speciaal ontwikkeld voor de silver chrome lak, voor het verkrijgen van een zeer gladde ondergrond. door het gebruik van effect primer wordt het beste chroom effect verkregen. de effectlak is veegvast, bestand tegen weersinvloeden en uv-bestendig en lichtecht. de lak heeft een duurzame hoogglans en is hittebestendig tot 150įc. verbruik: 1,25 tot 1,75 m≤.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

36,51

VELGENLAK

dupli-color velgenlak is een sneldrogende acrylaat lak met een duurzame glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde stalen en lichtmetalen velgen en wieldoppen. de lak heeft een goede dekkracht, een uitstekende hechting en een goede oppervlaktehardheid. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden, lichtecht, uv-bestendig en slijtvast en krasvast.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,04

VELGENSPRAY

dupli-color cars spray velgenlak is toepasbaar op velgen en carrosserie. het is ook geschikt om bijvoorbeeld ralley-strepen op de auto te spuiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,46

ZAPON SPRAY

dupli-color zapon spray is een bijzonder sneldrogende kristalheldere coating op acrylbasis. het product is niet verkleurend en vergelend en is geschikt voor zowel binnen als buiten. het beschermt en fixeert bijvoorbeeld droogbloemen, papier, houtskooltekeningen, raffia, hout en foto's. het beschermt tevens metaal tegen oxidatie en is bestand tegen verdunde zuren en logen. verbruik: ca. 3,5 m≤ per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,08

ZINK ALU SPRAY

dupli color zinkspray is een decoratieve lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans, een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

Dupli Color
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn