DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

ALU-ZINK

motip alu zink is een sneldrogende alu zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. het is hittebestendig tot 250ļc. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,94

BACKLIGHT

motip backlight is een transparante lak voor het accentueren van achterlichten. de lak heeft een duurzame glans en is kras- en stootvast en bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: 2 Š 4 achterlichten met 150 ml en ongeveer 8 achterlichten met 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,02

BACKLIGHT REMOVER

motip backlight remover is een spray met hoog oplossend vermogen, geschikt voor het verwijderen van op achterlichten aangebrachte transparante lak. de remover is eenvoudig in het gebruik en tast achterlichten niet aan. verbruik: ca. 2 tot 4 achterlichten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,01

BIJSPUITVERDUNNING

motip bijspuitverdunning is een mengsel van oplosmiddelen voor het wegwerken van de overgang bij spot repair. door het samenvloeien van de spuitnevel, wordt een gelijkmatige overgang tussen oude en nieuwe laklaag verkregen. het heeft een gericht spuitbeeld en een fijne verneveling en geeft een direct (on)zichtbaar resultaat.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

BRAKE CALIPER SPRAY

motip remklauwlakspray is een lak voor het accentueren van remklauwen. de lak heeft een goede vulkracht, goede corrosiewering en een duurzame glans. de lak is kras- en stootvast, bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is vuilwerend. verbruik: ca. 4 remklauwen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

BUMPERLAK

motip bumperlak heeft een zeer hoge dekkracht en uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van bumpers. het heeft een duurzame kleur en glans en behoudt de originele bumperstructuur. het is kras- en stootvast en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 2 bumpers per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

CHROOMLAK

motip chroomspray is een decoratieve lak met metallische glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof binnen. de lak heeft een zeer hoge dekkracht en een uitstekende hechting. het is niet veegvast en niet bestand tegen weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

CRAFTS SPRAY

motip crafts spray is een lak voor decoratieve doeleinden. het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een zeer hoge dekkracht en een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden. het heeft een hoog standvermogen en een uitstekende hechting. het is uitgehard/overspuitbaar na 1 uur. verbruik: ca. 1,25 tot 1,75 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,64

ENGINE PAINT

motip engine paint is lak voor het behandelen van motorblokken. de lak is krasvast en stootvast, bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden, elastisch en bestand tegen temperatuurwisselingen. het heeft een goede corrosiewering, een duurzame glans en vermindert de vuilaanhechting. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,02

FILLER GEEL

motip filler is een sneldrogende filler met zeer hoge dekkracht voor het vullen van kleine oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium en steen. de filler heeft een hoog vullend vermogen en een goede corrosiewering, is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en overspuitbaar met alle laksystemen. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

GLASS CLEANER

motip glass cleaner is een gebruiksvriendelijke, ontvettende spray voor het reinigen van ruiten. de reiniger heeft een hoog oplossend vermogen en is licht basisch.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,63

INTERIOR CLEANER

motip interior cleaner is een zeer effectieve reiniger voor het interieur. het heeft een hoog reinigend vermogen en een aangename citrusgeur.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,37

KOMPAKT

motip kompakt is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is uv-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,86

KOMPAKT METALLIC

motip kompakt metallic is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is uv-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,94

LAK WIT

motip rallye lak wit is een sneldrogende lak met goede dekkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, glas en diverse soorten kunststof. de lak heeft een duurzame kleur en een goede oppervlaktehardheid. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is lichtecht en uv-bestendig. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 400 ml en ca. 0,5 m≤ per 150 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,46

LAK ZWART

motip rallye lak zwart is een sneldrogende lak met goede dekkracht en uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, glas en diverse soorten kunststof. de lak heeft een duurzame kleur en een goede oppervlaktehardheid. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is lichtecht en uv-bestendig. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 400 ml en ca. 0,5 m≤ per 150 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,70

METALLIC LAK

motip metallic lak is een sneldrogende acrylaat lak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal, steen, hout, glas en diverse soorten kunststof. de lak is slijtvast en bestand tegen weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m2 per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

PRIMER

motip primer is een sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. de primer heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een goede corrosiewering. de primer is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml en ca. 0,5 m≤ per 150 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,46

RAL LAK

motip rallye is een lak met goede dekkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, glas en diverse soorten kunststof. de lak heeft een duurzame kleur en een goede oppervlaktehardheid, is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is lichtecht en uv-bestendig. verbruik: 1,5 tot 2 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,46

RALLYE VERNIS

motip rallye vernis is een sneldrogende acrylaat lak met duurzame glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een goede corrosiewering en een uitstekende hechting. het is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,70

SCHUURGIDS

motip schuurgids is een sneldrogende zwarte controlelak als hulpmiddel bij het schuren. het is eenvoudig in gebruik. verbruik: ca. 3-4 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,80

SPRAYPLAST

motip sprayplast is een flexibele beschermfolie die eenvoudig aan te brengen en ook weer te verwijderen is.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,09

SPUITKOPSET

motip sproeikopset bestaat uit 3 verschillende soorten spuitkoppen, van elk 2 stuks. hiermee kan in verschillende breedtes en vanaf verschillende afstanden gespoten worden. afmetingen zwart: 10-12 cm. rood: 15-17 cm. zilver: 18-20 cm.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,64

SPUITPLAMUUR

motip spuitplamuur is een sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. het heeft een uitstekende hechting en goede corrosiewering en is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,46

TAR & RESIN REMOVER

motip tar resin remover is een gebruiksvriendelijke spray voor het verwijderen van teer, bitumen, asfalt en hars. het heeft een hoog oplossend vermogen, een nevelend spuitbeeld, laat geen residu achter en heeft een 360į ventiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

TEERSPRAY

motip teerspray is een smeer- en beschermingsmiddel op basis van stockholmer teer, ter voorkoming van slijtage en vastklemmen van schroefverbindingen die blootstaan aan zware belasting. het geeft een langdurige bescherming, is waterafstotend en heeft een zeer goede hechting en een uitstekende corrosie-werende werking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

19,46

VELGENLAK

motip velgenlak is een sneldrogende acrylaat lak met een duurzame glans voor het behandelen van behandelde en onbehandelde stalen en lichtmetalen velgen en wieldoppen. de lak heeft een goede dekkracht, een uitstekende hechting en een goede oppervlaktehardheid. de lak is bestand tegen benzine, chemicali√ęn en weersinvloeden, lichtecht en uv-bestendig en is slijtvast en krasvast. verbruik: ca. 4-5 velgen/wieldoppen per spuitbus van 500 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,70

VINYLSPRAY

motip vinylspray is een elastische vinylspray met uitstekende hechting voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van vinyl, leer en kunstleer. het heeft een duurzame kleur en een duurzame glans en behoudt de originele structuur. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

WHEEL CLEANER

motip wheelcleaner is een gebruiksvriendelijke, intensieve reiniger voor velgen en wieldoppen. het is een effectief schuim met hoog reinigend vermogen en hoog standvermogen, geeft een glanzend resultaat en heeft een 360į ventiel. gebruiksaanwijzing: rijkelijk aanbrengen en enkele minuten in laten werken. het vuil met een velgenborstel verwijderen en rijkelijk naspoelen met water. mits goed nagespoeld is het veilig voor banden en remdelen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

8,62

ZINKSPRAY

motip zinkspray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht, voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicalien en weersinvloeden. daarnaast is het hittebestendig tot 350ļc. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,94

Motip
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn