DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

CARAT

motip carat is een lak op basis op basis van acrylaathars voor decoratieve doeleinden. het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een zeer hoge dekkracht, een duurzame kleur, hoog standvermogen, uitstekende hechting en duurzame glans. verbruik: ca. 1,25 tot 1,75 m≤ per spuitbus.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,64

COLOUR

motip colour is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht en uitstekende hechting, voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een duurzame kleur, een duurzame glans en een goede corrosiewering en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,37

COLOURSPRAY CLEAR VARNISH

motip colourspray clear varnish is ideaal voor behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. de blanke lak is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,37

DECO EFFECT KERAMIEKLAK

motip ceramic emaille spray is een sneldrogende lak met goede dekkracht voor het verfraaien en herstellen van aardewerk en geŽmailleerde ondergronden. het is bestand tegen schoonmaakmiddelen, slijt- en krasvast, heeft een uitstekende hechting, een duurzame glans en goede oppervlaktehardheid.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,62

FLUORESCERENDE LAK

motip fluorescerende lak is een decoratieve, fluorescerende acrylaat lak met uitstekende hechting voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, steen en diverse soorten kunststof. voor een optimaal fluorescerend resultaat wordt geadviseerd om eerst te gronden met motip primer wit. ter verbetering van de uv- en weerbestandheid wordt geadviseerd een aflaklaag motip acryl blanke lak aan te brengen. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

GRONDVERF

motip colourspray primer is een sneldrogende grondverf voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. de grondverf heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, een goede corrosiewering, is zowel nat als droog goed schuurbaar (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. verbruik: ca. 1,25-1,75 m2 per 400 ml en ca. 0,5 m2 per 150 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,41

HAMERSLAG LAK

motip hamerslag lak is een sneldrogende lak met hamerslag effect voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een goede dekkracht, is krasvast en stootvast en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn, verdunde reinigingsmiddelen en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

HITTEBESTENDIGE BLANKE LAK

motip hittebestendige blanke lak is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen tot 800ļc. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

HITTEBESTENDIGE LAK

motip hittebestendige lak is ideaal voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden die blootstaan aan zeer hoge temperaturen. de lak is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. donker antraciet, zwart, wit, antraciet, beige, grijs, bruin en zilver zijn hittebestendig tot 800 graden celcius. rood is hittebestendig tot hittebestendig tot 300 graden celcius. verbruik: ca. 1,25-1,75 m2 per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

15,61

KOMPAKT

motip kompakt is een kwalitatief hoogwaardige autolak voor het herstellen en verfraaien van onderdelen van autoís in de originele autokleur. het is sneldrogend, heeft een zeer hoge dek- en vulkracht, duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden, heeft een goede corrosiewering, is uv-bestendig en lichtecht en heeft een uitstekende hechting. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

18,94

PRIMER

motip primer is een sneldrogende primer voor het voorbehandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas en steen. de primer heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een goede corrosiewering. de primer is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400) en is overspuitbaar met alle verfsystemen. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml en ca. 0,5 m≤ per 150 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,99

RADIATORLAK

motip radiatorspray is een lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor het verfraaien en herstellen van radiatoren en verwarmingsbuizen. de lak is bestand tegen warmte en schoonmaakmiddelen en heeft een duurzame kleur en een duurzame glans. de lak heeft een goede corrosiewerende werking en is krasvast en stootvast. ook wanneer de lak uitgehard is, kan het niet overgespoten worden met acryllak of nitro-cellulose lak. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,01

Motip
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn