DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

AIRCO REINIGER

motip airco reiniger is een effectief werkzaam schuim voor het reinigen van de airconditioning in motorvoertuigen. het heeft een aangename geur en geeft een langdurige bescherming tegen het ontstaan van geurtjes.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,95

ALU-ZINKSPRAY

motip alu-zinkspray is een sneldrogende alu-zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal, heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. ook is het hittebestendig tot 250ļc. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

ANTI CORROSIE PRIMER

motip anti corrosie primer is een sneldrogende, loodvrije menie voor het voorbehandelen van onbehandelde ondergronden van ferro-metaal. het is geschikt als voorbehandeling voor het aflakken met aan de lucht drogende alkydhars lakken. het heeft een zeer hoge dek- en vulkracht en een uitstekende hechting, is lasbaar en goed schuurbaar en heeft een goede corrosiewering. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per spuitbus van 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,68

ANTI SPAT

motip antispatspray-lasspray is ter voorkoming van het aanhechten van lasspetters tijdens laswerkzaamheden op de lasmond en de omgeving rond de laszone. het is onbrandbaar, siliconenvrij en niet corrosief. het is licht basisch en te verwijderen met water. door de unieke samenstelling, met zuivere stikstof, heeft het een hoog rendement. het heeft een nevelend spuitbeeld en is onder elke hoek te gebruiken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

6,09

CARBURATEUR REINIGER

motip carburateur is een reiniger voor de binnenkant en de buitenkant van carburateurs, vlinderkleppen en leegloopkleppen, zonder demontage. het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is niet corrosief en heeft een gericht spuitbeeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,94

EGR REINIGER

motip egr cleaner is een uitlaatgas recirculatie reiniger voor het oplossen van vervuiling in egr-klep, luchtinlaatsysteem, spruitstuk en inlaatklep. het herstelt de luchttoevoer naar de motor, verbetert acceleratievermogen en reduceert uitlaatgassen. het heeft een snelle werking, laat geen residu achter, voorkomt de afzetting van hars en heeft een 360į ventiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,45

ELEKTROBESCHERMER

motip electro protect heeft een goede penetrerende werking en is ter voorkoming van startproblemen door vocht. het is waterafstotend en vochtverdringend en bestand tegen water, zout en zwakke zuren en basen en ph-neutraal. daarnaast heeft het een zeer goede hechting en een uitstekende corrosiewering.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

4,86

IMPREGNEERMIDDEL

motip impregnation spray is geschikt voor het beschermen van textiel en leer tegen vocht en vuilaanhechting. door de unieke receptuur wordt een onzichtbare, beschermende film gevormd, die waterafstotend, doch luchtdoorlatend is en het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. het geeft een langdurige bescherming en is gebruiksvriendelijk.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

7,43

INDUSTRIAL BI-CHROMATAGE SPRAY

motip bi-chromatage spray is een sneldrogende bi-chromatage spray met goede dekkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van goud verchroomd staal. het heeft een goede oppervlakte hardheid en is lichtecht en uv-bestendig. het is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en is slijtvast en krasvast. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

INDUSTRIAL BLANKE LAK

motip industrial transparante vernis is een sneldrogende blanke lak voor professioneel gebruik met goede vulkracht, uitstekende hechting en vloeiing. het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen, eterniet, aardewerk en diverse soorten kunststof. het heeft een duurzame glans, is krasvast en stootvast, bestand tegen weersinvloeden en uv-bestendig en lichtecht. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,96

INDUSTRIAL ELOXALSPRAY

motip eloxalspray is een sneldrogende eloxalspray met goede dekkracht voor professioneel gebruik, voor het herstellen van geanodiseerd aluminium. het heeft een duurzame glans, een goede oppervlaktehardheid en is lichtecht en uv-bestendig. het is bestand tegen chemicaliŽn en weersinvloeden en is slijtvast en krasvast. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

INDUSTRIAL SPUITPLAMUUR

motip industrial spuitplamuur is een sneldrogende spuitplamuur met hoge vul- en dekkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het vullen van oneffenheden in behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal en aluminium. het heeft een uitstekende hechting en een goede corrosiewering en is goed schuurbaar, zowel nat als droog (vanaf korrel 400). verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

INDUSTRIAL ZINK REPARATIESPRAY

motip zinc repair spray is een sneldrogende zink reparatiespray met goede dekkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het herstellen van kleine beschadigingen in ondergronden van dompel verzinkt staal. het heeft een goede oppervlaktehardheid en is lichtecht en uv-bestendig. het is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden en slijt- en krasvast. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per 500 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

INDUSTRIAL ZINKSPRAY

motip industrial zinkspray is een sneldrogende zinkspray met uitstekende hechting en vulkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het behandelen van verzinkt en onbehandeld staal. het heeft een uitstekende kathodische corrosiewering, is goed puntlasbaar en is bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. het is hittebestendig tot 350 ļc. verbruik: ca. 1,5-2 m≤ per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

KOUD ONTVETTER

motip koud ontvetter is een emulgeerbare reiniger voor het verwijderen van a-polaire conserveermiddelen zoals olie, vet, was, tectyl en teer van behandelde en onbehandelde ondergronden van metaal. het heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is met water af te spoelen (emulgeerbaar) en niet corrosief.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,45

MARKERINGSPRAY

motip markeringspray is een sneldrogende markeringspray voor het aanbrengen van markeringen op steen, beton, asfalt en metaal. het heeft een zeer hoge dekkracht en een duurzame hechting, is slijtvast en bestand tegen benzine, chemicaliŽn en weersinvloeden. verbruik: ca. 60 meter per 600 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

MOTORREINIGER

motip motorreiniger is een effectief hulpmiddel voor het reinigen van motoren van voertuigen. het heeft een hoog oplossend vermogen en laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,94

RAL INDUSTRIAL LAK

motip industrial is een sneldrogende lak met zeer hoge dek- en vulkracht voor professioneel gebruik. het is geschikt voor het behandelen van behandelde en onbehandelde ondergronden van hout, metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. de lak heeft een duurzame kleur en duurzame glans, is krasvast en stootvast en heeft een goede corrosiewering. het is bestand tegen weersinvloeden en uv-bestendig en lichtecht. verbruik: ca. 1,25-1,75 m≤ per 400 ml.

Product-informatieblad


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,96

REMMENREINIGER

motip remmenreiniger heeft een hoog oplossend vermogen, laat geen residu achter, is niet geleidend en niet corrosief. daarnaast heeft het een krachtig, gericht spuitbeeld en is het onder elke hoek te gebruiken.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

2,53

RVS REINIGER

motip rvs reiniger is een spray voor het reinigen en beschermen van onderdelen van roestvast staal. door de unieke receptuur wordt na reiniging een dunne, beschermende film gevormd, die het opnieuw aanhechten van vervuiling effectief tegengaat. het is corrosiewerend, herstelt en intensiveert de glans, is gebruiksvriendelijk, geeft een langdurige bescherming en is niet schurend.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,77

SCHUIMREINIGER

motip multi foam is een universeel, reinigend schuim met hoog oplossend vermogen voor lichte verontreinigingen. het is gebruiksvriendelijk, heeft een subtiele geur en hiermee kan aanslag van rook, inkt en vet verwijderd worden.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,48

SNELSTART

motip quick start is een effectief hulpmiddel bij startproblemen van verbrandingsmotoren. gebruiksaanwijzing: enkele seconden inspuiten in de luchtinlaat van het luchtfilter en de motor starten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

5,40

TEXTIEL REINIGER

motip textielreiniger is een effectief, sneldrogend schuim met hoog oplossend vermogen voor het reinigen van textiel. het is gebruiksvriendelijk, neutraliseert onaangename luchtjes en heeft een subtiele geur. verbruik: ca. 3-5 m≤ per 400 ml.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

13,45

WOOD MARKING SPRAY

motip wood marking spray is een sneldrogende markeringspray met zeer hoge dekkracht, voor het aanbrengen van markeringen op hout, zowel nat als droog. het is bestand tegen weersinvloeden en heeft een gericht spuitbeeld voor het aanbrengen van tekens.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,91

Motip
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn