DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  GRONDVERF -PRIMERS

  GRONDVERF-PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERDUNNING-REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

CRYSTAL CLEAR

rust-oleum crystal clear is een sneldrogende, niet vergelende, duurzame, heldere deklaag. het dicht, beschermt en verbetert geverfde oppervlakken waaronder hout, metaal, kunststoffen en keramiek. het is geschikt voor binnen- en buitengebruik, bestand tegen uv-stralen en kan onder elke hoek worden gespoten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,91

DIRECT OP PLASTIC SPUITVERF

rust-oleum direct op plastic is ideaal om het uiterlijk te herstellen van afgesleten tuinmeubilair en andere plastic voorwerpen. het vernieuwt en herstelt in n stap, er is geen primer nodig, het is geschikt voor gebruik binnen en buiten en het zorgt voor superieure hechting en duurzaamheid.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,91

DIRECT OP VINYL SPUITVERF

rust-oleum direct op vinyl is een flexibele verf, speciaal ontwikkeld voor het herstel van kleur op vinyl en stof. het is uitsluitend voor gebruik binnenshuis en ideaal voor auto- en bootstoelen, dashboards, bekleding, bagage, meubilair en sportuitrusting in vinyl of textiel.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,91

FLUORESCERENDE SPRAY

rust-oleum fluorescerend is een hoogwaardige krasbestendige verf waarmee een heldere fluorescerende afwerking gecreerd kan worden op diverse ondergronden zoals hout, metaal en glas, binnen en buiten.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,91

GLITTER EFFECT SPUITBUS

rust-oleum glitter effect is een sneldrogende, heldere afwerklak met glitterdeeltjes voor binnen. het is duurzaam en vergeelt niet en geschikt voor de bescherming en verfraaiing van reeds geschilderde oppervlakken of rechtstreeks op o.a. gips, karton, hout, metaal, vlechtwerk, glas, aardewerk, papier, plastic en keramiek. een spuitbus is geschikt voor ca. 2,5 m.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,91

GLOW IN THE DARK

rust-oleum glow in the dark kan op muren, plafonds en andere voorwerpen worden aangebracht. de verf zal na blootstelling aan licht in het donker lichtgroen nagloeien (de kleur lijkt in normaal licht gebroken wit). het is geschikt voor gebruik op o.a. hout, metaal en kunststof, kan met zeep en water worden gewassen, is handdroog in 15 minuten tijd, geschikt voor binnen en buiten gebruik voor bijvoorbeeld kinderkamers, schoolprojecten en versieringen. het gloeit 4-8 uur na. tip: breng dit product boven een wit of een licht bedekt oppervlak aan om dekking te garanderen.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,91

METALLIC SPUITVERF

rust-oleum metallic spuitverf is de perfecte oplossing om stijlvolle metallic afwerkingen te creren. het kan op hout, metaal, pleister, metselwerk, keramiek en vlechtwerk worden aangebracht. de geavanceerde formulering zorgt voor een duurzame glans, het is sneldrogend, geschikt voor gebruik binnen, corrosiebestendig en heeft een uitstekende dekking, isolerende eigenschappen en kleurbehoud.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,91

POLYURETHAAN VERNIS SPUITBUS

rust-oleum polyurethaan vernis is een slijtvaste, transparante, beschermende, niet vergelende vernis. het beschermt en versterkt oppervlakken zoals hout, metaal en glas.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,91

SPUITLAK MAT GLAS

rust-oleum spuitlak mat glas is een spuitlak geschikt voor het creren van een mat effect op glas binnen. de spuitlak heeft een semi-transparante afwerking en geeft het glas een mat effect. het is geschikt als decoratie op de ramen of als afscherming voor meer privacy.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,91

SPUITLAK OVENS EN GRILL

rust-oleum hittebestendige verf een terpentinegedragen spuitlak, geschikt voor ovens en grills maar ook voor kachels, barbecues, motoren, radiatoren en andere metalen voorwerpen tot 650 c, binnen en buiten. de spuitlak is bijzonder sterk, droogt snel en is roestwerend. verbruik: ca. 2 m per verpakking.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,91

STEENEFFECT SPUITLAK

rust-oleum steeneffect is een sneldrogende lak met een structuurafwerking voor binnen. het is geschikt voor o.a. hout, metaal en keramiek. theoretisch verbruik: ca. 2 m per spuitbus.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,91

Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2018 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn