DHZdiscount.nl
Home
|
Klantenservice
|
Aanbiedingen
|
Mijn DHZ

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis* Goedkoopste van Nederland Deskundig advies

Totaal € 0,00 incl. btw

Verf

ASSORTIMENT
VERF

  BINNENBEITS

  BOUWVLOEISTOFFEN

  BUITENBEITS

  CAR CARE

  GRONDVERF - PRIMERS

  HUIS & HOBBY

  LAKVERF

  LATEX - MUURVERF

  METAALVERF

  MEUBELLAK

  MEUBELONDERHOUD

  PLAMUUR - VULMIDDELEN

  SCHOONMAAKMIDDELEN

  SPECIALS

  SPUITBUS

  STRUCTUURVERF

  TUINONDERHOUD

  UNDERBODY COATINGS

  UNIVERSELE LAKKEN

  VERDUNNING - REINIGERS

  VERNIS

  VLOERONDERHOUD

  VLOERVERF

BIELZENZWART

cetabever bielzenzwart beschermt en verfraait bielzen en rolborders. dit product kan op zowel nieuwe als eerder met carbolineum of creosoot behandelde bielzen of gempregneerde rolborders worden toegepast en heeft een diepzwarte kleur met matte afwerking. verbruik: ca. 18-20 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,53

CARBOBRUIN

cetabever carbobruin beschermt tegen weer en wind en is het alternatief voor carbolineum. voor al het houtwerk buiten zoals bielzen, schuren, hekken en steigers. tevens toepasbaar over carbolineum lagen. verbruik: ca. 12-15 m per liter. dringt diep in en accentueert de houtnerf. buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar bij voldoende laagdikte.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,34

IMPREGNEER

cetabever impregneer is een transparante, zijdeglanzende, vochtregulerende impregneer voor buiten. het is geschikt als basislaag voor afwerking met beits ter verhoging van de duurzaamheid. het is toepasbaar op o.a. kozijnen, gevelbetimmering, houten stacaravans, blokhutten, schuttingen en ander tuinhout. door het sterk impregnerend vermogen ontstaat tevens een optimale aankleuring van de ondergrond. buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar bij voldoende laagdikte. verbruik: ca. 14-16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

34,94

SCHUTTINGBEITS

cetabever schuttingbeits beschermt tegen weersinvloeden, is waterafstotend, vochtregulerend en zorgt voor langdurig kleurbehoud. te gebruiken in combinatie met de tuinhout sprayer en geschikt voor hard- en zachthouten tuinschuttingen. verbruik: ca. 18-20 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

21,11

TERRASOLIE BANGKIRAI

cetabever terrasolie bangkirai is een blanke, sterk impregnerende olie die de natuurlijke kleur van het hout verrijkt. het is geschikt als zijdeglanzende afwerking voor onbehandeld en reeds eerder met olie afgewerkt hard hout buiten, zoals terrassen, vlonders en schuttingen. duurzaamheid: ca. 1-2 jaar afhankelijk van de uv belasting. verbruik: ca. 19 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

9,73

TERRASOLIE BANGKIRAI UV PROOF

cetabever terrasolie bangkirai uv proof is een blanke, extra duurzame olie voor het behandelen van onbehandelde of eerder met olie behandelde hardhouten vlonders, terrassen en schuttingen. door het unieke uv neutralising system wordt hardhout extra beschermd tegen schadelijke effecten van uv-licht. hierdoor is hardhout 2 x langer beschermd dan met normale oliën. het hout wordt gevoed, verrijkt en behoudt langer zijn natuurlijke houtkleur. verbruik: ca. 18-19 m² per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,22

TUINHOUT SPRAYER

met de cetabever tuinhout sprayer is de schutting of het terras in enkele minuten behandeld. in minder dan 1 minuut kan 1 m behandeld worden. de tuinhout sprayer verdeelt het product in een waaier, zodat het oppervlak gelijkmatig wordt behandeld.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

30,06

TUINMEUBELBEITS

cetabever tuinmeubelbeits geeft tuinmeubelen jarenlange bescherming tegen weersinvloeden, is uv-bestendig, waterafstotend, vochtregulerend en sterk impregnerend. buitenduurzaamheid: ca. 2 jaar bij voldoende laagdikte. verbruik: ca. 13-16 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,22

TUINMEUBELBESCHERMER

cetabever tuinmeubelbeschermer is een transparante zijdeglanzende vochtregulerende houtbescherming voor buiten. met een optimale aankleuring van de ondergrond. voorkomt vergrijzing van zowel hard- en zachthout. verbruik: ca. 18-20 m²/ltr.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

16,22

TUINMEUBELOLIE

cetabever tuinmeubelolie verrijkt de natuurlijke houtkleur en biedt bescherming tegen vergrijzing. ideaal voor periodiek onderhoud van tuinmeubelen. geschikt voor ongebeitst hardhout zoals teak, bangkirai, ceder en iroko. verbruik: ca. 18-20 m per liter. buitenduurzaamheid: ca. 1-2 jaar afhankelijk van de uv belasting en de belastingsgraad.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

11,34

TUINMEUBELOLIE WATERPROOF

cetabever tuinmeubelolie waterproof is een natuurlijke zijdeglans olie die speciaal ontwikkeld is voor harde houtsoorten zoals teak, bankirai, ceder en iroko, buiten. deze olie beschermt 2 x langer dan normale olie door toevoeging van extra wax. het is ideaal voor periodiek onderhoud van hardhouten tuinmeubelen die onbehandeld of al eerder met olie afgewerkt zijn. het is optimaal vullend, waterafstotend en maximaal impregnerend waardoor het diep in het hout dringt en tuinmeubelen optimaal beschermt tegen weersinvloeden. het verrijkt de natuurlijke houtkleur en biedt bescherming tegen vergrijzing waardoor de tuinmeubelen langer mooi blijven. verbruik: ca. 18-20 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

14,19

TUINMEUBELREINIGER 2 IN 1

cetabever tuinmeubel reiniger 2 in 1 verwijdert algen en mos op hout en bestaande verf- en beitslagen. de reiniger reinigt ook de aanslag op tegels en muren, herstelt de oorspronkelijke houtkleur en ontgrijst verweerd hout. verbruik: ca. 18-20 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

10,53

VLONDERBEITS ANTISLIP

cetabever vlonderbeits anti-slip zorgt voor een veilige buitenomgeving. geschikt voor harde-, zachte- en gempregneerde houten vlonders. ook toepasbaar op buitentrappen. verbruik: ca. 18-20 m per liter.


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

40,62

ZWARTE TEER

cetabever zwarte teer beschermt en verfraait houten schuren, loodsen, molens en schuttingen waarbij het karakteristieke uiterlijk behouden blijft. de zwarte kleur met (zijde)matte afwerking biedt een prima bescherming en is gemakkelijk aan te brengen. verbruik: ca. 8-10 m²/ltr. (ongeschaafd hout).


BEKIJK PRIJZEN

Vanaf: €

12,16

Cetabever
Assortiment
Verf & Beits
Bootlak
Verftoebehoren
Vloeren
Kleding
Stucwerk
Lijm & Kit
Gereedschap
Technische vloeistoffen
Klimaatbeheersing
Handige links
Home
Mijn DHZ
Winkelwagen
Werken bij Kleuro Groep B.V.
Customerservice
Veelgestelde vragen (FAQ)
Contactformulier
Privacy statement
Over ons
Algemene Voorwaarden

Advies nodig?
-Bel naar +31 (0)172 - 423 323
-Mail naar CustomerService@dhzdiscount.nl
-Chat met ons
Volg Kleuro Groep
Nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf je hier in!

Social media:

© Copyright 2006-2016 Kleuro Groep B.V.

Kleuro Groep B.V.  Energieweg 39-41  2404 HE  Alphen aan den Rijn